JoseA Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Dopoledne mi volal D.Benny, tak dneska si nahlásím dovolenou na středu i čtvrtek, v úterý umyju a povysávám auto a v noci vyjedu. Už se těším, dvě skládací stoličky beru do kufru. Citovat
kveton Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 tak si to užij, stoličky budeš potřebovat Citovat
fe-re Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Dopoledne mi volal D.Benny, tak dneska si nahlásím dovolenou na středu i čtvrtek, v úterý umyju a povysávám auto a v noci vyjedu. Už se těším, dvě skládací stoličky beru do kufru. preco az dve skladacie stolicky...? jednu beres pre mna ..? volal mi taktiez a v stredu jedu taky .... Citovat
Brizan Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 hmm tak to jsem v řiti, jedno auto už v záběru bylo a další dvě jsou stříbrný a červený. Takže já se na plac asi už nedostanu:(:( Možná v jiným seriálu:D Citovat
D.Benny Odesláno 17. červen 2011 Autor Odesláno 17. červen 2011 Zatim maj dost stříbrnych....ale treba se to zmeni težko říct.Já se tam tak ynedostanu ptž je to v sobotu a to já jsem už na dovolené....Takže vás tam doveze moje kamarádka(zatím):D:autne že mi jí tam budete očumovat:bacha:bacha:ticho....Poznáte jí tam nebojte...:Dnic takovýho se nedá přehlídnout:o Citovat
JoseA Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Mám dvě skládací stoličky, tak vemu obě a na jednu si natáhnu nohy Jinak jedu stejně poprázdnu, tak můžu vzít i skládací stolek. Citovat
Laďa Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Zatim maj dost stříbrnych....ale treba se to zmeni težko říct.Já se tam tak ynedostanu ptž je to v sobotu a to já jsem už na dovolené....Takže vás tam doveze moje kamarádka(zatím):D:autne že mi jí tam budete očumovat:bacha:bacha:ticho....Poznáte jí tam nebojte...:Dnic takovýho se nedá přehlídnout:o Jak v sobotu? Psal jsi 22.6. ve středu. Citovat
Brizan Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Jak v sobotu? Psal jsi 22.6. ve středu. Ty jedeš na natáčení až z Jeseníku?:o Citovat
JoseA Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Je to přesunuté na sobotu 25.6. Koho ale potřebují, tomu jistě Benny volal i ohledně změny termínu. Citovat
chechet Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 mne dnes Benny volal, ale musel jsem odmitnout kvuli stredecnimu terminu. kdybych vedel, ze se to presouva na sobotu, tak nemam problem. skoda. Citovat
Laďa Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 Jak v sobotu? Psal jsi 22.6. ve středu. Ty jedeš na natáčení až z Jeseníku?:o Nejedu, ale kdybych věděl že je to v sobotu tak bych se ucházel o místo. Citovat
Brizan Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 Tak to tě docela obdivuju, vstávat cca ve čtyři abys byl v Praze před sedmou, najet 550km a vydělat si tak 1500,- (po odečtu nákladů za naftu), celej den stát někde na nohou. Tak do toho bych nešel. Ještě že bydlím v Praze. Měl jsem to natáčení o hodně jednodušší;) Citovat
JoseA Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 Já najedu tam a zpět přes 700 km (s benzínem), k tomu když přičtu dálniční známku, tak mi možná výdělek ani nepokryje náklady na cestu, ale zase poznám něco nového a třeba budu hrdý na půlvteřinu ve filmu, kde se objeví moje auto. Jo a vyjet mám v plánu nejpozději o půl třetí ráno. Citovat
Brizan Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 Ale jo já bych do toho šel taky i za míň. Při natáční je docela sranda a je to dobrá žívotní zkušenost, obzvlášť když si pak svoje auto možná i sebe najdeš v tom seriálu:D:papa Citovat
JoseA Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 Máte někdo bližší informace od bennyho k sobotnímu natáčení? Místo a čas kde se sejdem? Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 Máte někdo bližší informace od bennyho k sobotnímu natáčení? Místo a čas kde se sejdem? twl a já zase nic .. tak to mám asi smůlu a mohu tohle vlákno zfleku přestat sledovat, mám čas jen do příští středy a pak už až v půlce července .. Citovat
Medvěd Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 Máte někdo bližší informace od bennyho k sobotnímu natáčení? Místo a čas kde se sejdem? To kvůli tomu vážíš cestu až z Valachů? Jinak taky by mně zajímalo v kolik a kde mám bejt .... Citovat
JoseA Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 No tak do Prahy plánujem zajet s přítelkyní už asi rok, ale asi bysme jeli spíš vlakem. Takhle budu mít cestu autem zaplacenou a v neděli neco pochodíme. Akorát teda bych už potřeboval přesné info, ať můžu trochu plánovat odjezd. Citovat
D.Benny Odesláno 22. červen 2011 Autor Odesláno 22. červen 2011 všechny které jsem kontaktoval snima se počítá...Vůbec nestíhám sem pořád v práci zítra mu budu volat a obešlu konkrétní info...parooon za čekání;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.