Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Natáčení ve filmu s vašim autem(slušně vydělaný penízky)

Recommended Posts

Odesláno

Dopoledne mi volal D.Benny, tak dneska si nahlásím dovolenou na středu i čtvrtek, v úterý umyju a povysávám auto a v noci vyjedu. Už se těším, dvě skládací stoličky beru do kufru.

Odesláno
Dopoledne mi volal D.Benny, tak dneska si nahlásím dovolenou na středu i čtvrtek, v úterý umyju a povysávám auto a v noci vyjedu. Už se těším, dvě skládací stoličky beru do kufru.

preco az dve skladacie stolicky...? jednu beres pre mna ..?:) volal mi taktiez a v stredu jedu taky ....

Odesláno

hmm tak to jsem v řiti, jedno auto už v záběru bylo a další dvě jsou stříbrný a červený. Takže já se na plac asi už nedostanu:(:(:(

Možná v jiným seriálu:D

Odesláno

Zatim maj dost stříbrnych....ale treba se to zmeni težko říct.Já se tam tak ynedostanu ptž je to v sobotu a to já jsem už na dovolené....Takže vás tam doveze moje kamarádka(zatím):D:D:autne že mi jí tam budete očumovat:bacha:bacha:ticho....Poznáte jí tam nebojte...:o:Dnic takovýho se nedá přehlídnout:o

Odesláno

Mám dvě skládací stoličky, tak vemu obě a na jednu si natáhnu nohy :D Jinak jedu stejně poprázdnu, tak můžu vzít i skládací stolek.

Odesláno
Zatim maj dost stříbrnych....ale treba se to zmeni težko říct.Já se tam tak ynedostanu ptž je to v sobotu a to já jsem už na dovolené....Takže vás tam doveze moje kamarádka(zatím):D:D:autne že mi jí tam budete očumovat:bacha:bacha:ticho....Poznáte jí tam nebojte...:o:Dnic takovýho se nedá přehlídnout:o

Jak v sobotu? Psal jsi 22.6. ve středu.

Odesláno

Jak v sobotu? Psal jsi 22.6. ve středu.

Ty jedeš na natáčení až z Jeseníku?:o:o

Nejedu, ale kdybych věděl že je to v sobotu tak bych se ucházel o místo.

Odesláno

Tak to tě docela obdivuju, vstávat cca ve čtyři abys byl v Praze před sedmou, najet 550km a vydělat si tak 1500,- (po odečtu nákladů za naftu), celej den stát někde na nohou. Tak do toho bych nešel. Ještě že bydlím v Praze. Měl jsem to natáčení o hodně jednodušší:D;)

Odesláno

Já najedu tam a zpět přes 700 km (s benzínem), k tomu když přičtu dálniční známku, tak mi možná výdělek ani nepokryje náklady na cestu, ale zase poznám něco nového a třeba budu hrdý na půlvteřinu ve filmu, kde se objeví moje auto. :D Jo a vyjet mám v plánu nejpozději o půl třetí ráno.

Odesláno

Ale jo já bych do toho šel taky i za míň. Při natáční je docela sranda a je to dobrá žívotní zkušenost, obzvlášť když si pak svoje auto možná i sebe najdeš v tom seriálu:D:papa

Odesláno
Máte někdo bližší informace od bennyho k sobotnímu natáčení? Místo a čas kde se sejdem?

twl a já zase nic .. :( tak to mám asi smůlu a mohu tohle vlákno zfleku přestat sledovat, mám čas jen do příští středy a pak už až v půlce července ..

Odesláno
Máte někdo bližší informace od bennyho k sobotnímu natáčení? Místo a čas kde se sejdem?

To kvůli tomu vážíš cestu až z Valachů?

Jinak taky by mně zajímalo v kolik a kde mám bejt ....

Odesláno

No tak do Prahy plánujem zajet s přítelkyní už asi rok, ale asi bysme jeli spíš vlakem. Takhle budu mít cestu autem zaplacenou a v neděli neco pochodíme. Akorát teda bych už potřeboval přesné info, ať můžu trochu plánovat odjezd.

Odesláno

všechny které jsem kontaktoval snima se počítá...Vůbec nestíhám sem pořád v práci zítra mu budu volat a obešlu konkrétní info...parooon za čekání:P;):D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...