Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 Coupe V6 = po STK // jezdime

Recommended Posts

Odesláno

JJ zajede se to a bude to brzdit ještě lip..

ad panceřovky příjde mi,že pedál je o něco tvrdší.. ale to může být klidně i tou výmenou desek novou brzdovkou a komplet odvzdušněním.

Odesláno

kolik padlo brzdovky pri vymene? delal jsi odvzdusneni sam nebo v autorizovanem servisu? muj mechanik pri vymene prednich brzd vcetne kapaliny spotreboval necelou polovinu 1/2litrove pixle, a to jsem cekal, ze padne cela... :myslim

Odesláno

chechet : při výměně padlo skoro celý obsah 1L flašky... protože jsem dělal komplet výměnu brzdovky tak se to pěkně vypustilo a vyčistilo... a ted je tam DOT5.1

Jinak jsem si tu výměnu dělal sám u kamarada v servisu jen s odvzdušněním mi pomohl to moc si sám člověk neudělá...

mk405: jj musel jsem už vyměnit kvůli projíždce na německý dálnici... :(

Odesláno

ani by nemuselo byt jaro, zari a rijen taky nebylo spatny :) a aspon na podzim trochu posekali krajnice, tak bylo trochu videt do zatacek

ja musim ty moje bremba premerit, blizim se k najetym 60tis km a uz maj hranku, jsem zvedav, kolik jeste vydrzi, deskam jeste neco zbyva

[upravil dne 18/10/11 22:34 od Ferry]

Odesláno

Ferry: taky jsem zvědavej kolik km. mi na coupé vydrží na Mi16 jsem s nima najel něco kolem 20tis km a byli uplně vpohodě a desky měli tak cca přes půlku.

Odesláno

Tak dneska proběhne předzimní údržba karoserie(umytí+konzervace voskem) kdyžtak pak nahodím poslední asi letošní fotky čistýho auta :D

Odesláno

jozefsv : jj ty origo kola jsou jak řikám pořád \"nádhera\" ale co na zimu to stačí jinak bych je už nesnesl.. a komfort je o fous lepší na nich...

Jinak pár fotek po umytí a nakonzervovaní voskem na zimu

img4171l.th.jpg

post-1871-14109620444899_thumb.jpg.JPG]

img4170a.th.jpg

[upravil dne 29/10/2011 12:47 od John]

Odesláno

David:příští vikend asi budu doma v Praze...ale klidně se stav... leštěnku ti klidně půjčím... ale ruce budeš muset použít svoje :D:P

edit: dneska ještě nasříkany gumy kolem dveří,promazany zámky atd...

[upravil dne 30/10/2011 14:50 od John]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dneska konečně vyhozeny původni UNI textilní koberečky a dány original a konečně to vypadá jak má a koberec se nehejbe a pěkně licuje s podlahou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...