Edison Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 Jsem byl v muzeu v La Chaux-de-Fonds. Fak to stojí zat vidět... Od nejstarších po nejnovější hodinkové systémy. Úžasná ruční práce mikrohodinek třeba v prstýnku z 18. stol... Součástí expozice je dílna a něco o čase v kosmu. Pak jsem byl i u IWC v Schafhausenu. Taky krása... Ještě se chci podívat k Tissotu do LeLocle... Citovat
Rotorhead Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Citizen Marinaut v titanu... lehke a hodne odolne. Drive jsem pouzival i jedny dalsi levny na praci, ale pote do \"odesly\" tak makam i v techto... a uz jsem o ne mel nekolikrat strach, ale vzdy vydrzely. Naopak mne zklamalo nekolikrat Casio. Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Scratch> Originální Breitling? kdo vi? Citovat
c.WO.k Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 já moc hodinky nenosim,ale když na to přijde Citovat
vendelinek Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 já nosim tydle automaty:) [upravil dne 6.5.2011 10:06 vendi.stejskal] Citovat
h4wk3y Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Scratch> Originální Breitling? kdo vi? Barta daval odmeny... Ja mam krasne ciny.. ale jsou moc pekny.. a prekvapive jdou docela presne a vydrzi natazene tak 2 dny... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Tak ja si skorej vyberam hodinky podla dizajnu, momentalne moje najoblubenejsie uz druhym rokom su Police 11476J Dalsie hodinky budu pravdepodobne Police, Festina, Fossil [Edited on 6/5/11 10:28 Lubk0] Citovat
Medvěd Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Občas mám záchvěv (za svůj 43letý život možná 5x), kdy si hodinky koupím a nějakou dobu nosím. Pak ale zjišťuju, že se mi pod nima potí ruka, někdy mě škrtí, pak je o něco odřu - a nakonec si uvědomím, že velké hodiny jsou na každém rohu, jsou standartně součástí i většiny aut, kterými jsem jezdil a hodinky se z ruky přemístí do šuplíku. Momentálně mám cca 3leté období bez hodinek a tak nějak už o návratu ke škrcení předloktí neplánuju. P.S. Když na mě kdysi přišel záchvěv, velice jsem pobavil jednoho známého pardubického knihkupce. Tehdy jsem pravidelně kupoval magazín Koktejl a tam mě zaujal inzrerát na hodinky RADO (vkusný, nenápadný design se mi fakt zalíbil). No a protože bratr knihkupce měl hodinářství a byl v reklamě uveden mezi prodejci, neváhal jsem a zeptal se, zda by je mi mohl ukázat. No a tak prodavačky mohly sledovat, kterak mladík v otrhaných kraťasech je obskakován samotným majitelem hodinářství, který tahá z vitríny tu tyhle, tu tamty hodinky a mluví a mluví. Když jsem se po dlouhých minutách dostal ke slovu a zeptal se na cenu, z krámu jsem téměř utekl (cena byla někdy v roce 1994 kolem 70 000,- Kč!!!!). Knihkupec mi pak dlouho kladl poťouchlé dotazy, typu: \"Hele, brácha se ptá, jestli už sis dones prašule, že už Ti ty hodinky nemůže tak dlouho blokovat\". No a nejsou hezký? http://www.mall.cz/panske-hodinky/rado-ceramica-r21715152 [upravil dne 6/5/2011 11:04 Medvěd] Citovat
kujon106 Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 No a abych taky přispěl svou troškou do mlýna, tak já už cca 10 let používám Casio W 94HB-2A. Mám dvoje, jelikož sem jedny před lety ztratil, koupil ty samé znovu a pak ty původní našel v nepoužívaných riflích Fungujou přesně tak, jak mají a mám je opravdu hodně rád. Jediná \"závada\" je celkem rychle opotřebitelný látkový pásek - vyřešeno nedávno koupí stejněbarevné náhrady. Citovat
koblih69 Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 já nosim tydle automaty:) [upravil dne 6.5.2011 10:06 vendi.stejskal] Vendi to ti chválím, já měl z čady Crystal 4 kousky - každý s jinou barvou ciferníku. Jsou to dobré hodinky co vydrží i hrobší zacházení. Já měl dneska Ollech and Wajs: Citovat
bajza206 SW Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Tak já ted nosím tenhle kousek bez hodinek jsem jak bez ruky:papa Citovat
bajza206 SW Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Tak to je hodně luxusní záležitost ale asi bych na ně potřeboval hypotéku:( Citovat
koblih69 Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 No nekupte to No tak to je vskutku pěkný kousek. Než na něj našetřím tak zatím nezbude než malá náplast v podobě kousku který je R.M. inspirovaný... jedny z mých oblíbených... Citovat
punkac Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Koblih69 A já si říkal, že tu ikonku koblihy z chronofóra odněkud znám jinak hodinky nenosim už spustu let, tak mi na zdi visí jedny pragotronky řízený jinejma.... Citovat
koblih69 Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Koblih69 A já si říkal, že tu ikonku koblihy z chronofóra odněkud znám jinak hodinky nenosim už spustu let, tak mi na zdi visí jedny pragotronky řízený jinejma.... Jojo, ale po žabomyších válkách typu \"Prim je /není top značka\" jsme na Chronomag přestal docházet. Pro \"lístečkové\" hodiny mám slabost - mám tu na stolku jedny rozkošné Junghans Chrono Vox, takže ty tvoje Pragotronky chápu Citovat
punkac Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 ty vypadaj krásně! Já teď renovuju skříňku k těm řídícím hodinám. Strojek je na tom kupodivu velmi dobře po těch letech ve sklepě rez žádná..... Ale nebudem zasírat vlákno o hodinkách na zápěstí Citovat
vendelinek Odesláno 7. květen 2011 Odesláno 7. květen 2011 koblih69 ty se líběji zase mě,jak sou velký?:)sice nosit se na ruce nedaji ,ale na stole bych je mohl mít:) [upravil dne 7.5.2011 07:32 vendi.stejskal] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.