Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jsem byl v muzeu v La Chaux-de-Fonds. Fak to stojí zat vidět... Od nejstarších po nejnovější hodinkové systémy. Úžasná ruční práce mikrohodinek třeba v prstýnku z 18. stol... Součástí expozice je dílna a něco o čase v kosmu.

Pak jsem byl i u IWC v Schafhausenu. Taky krása...

Ještě se chci podívat k Tissotu do LeLocle...

Odesláno

Citizen Marinaut v titanu...

lehke a hodne odolne. Drive jsem pouzival i jedny dalsi levny na praci, ale pote do \"odesly\" tak makam i v techto... a uz jsem o ne mel nekolikrat strach, ale vzdy vydrzely. Naopak mne zklamalo nekolikrat Casio.

post-2599-14109617055369_thumb.jpg

Odesláno
Scratch> Originální Breitling? :)

kdo vi? :)

Barta daval odmeny... :aut

Ja mam krasne ciny.. ale jsou moc pekny.. a prekvapive jdou docela presne a vydrzi natazene tak 2 dny...

sku_42273_2.jpg

Odesláno

Tak ja si skorej vyberam hodinky podla dizajnu, momentalne moje najoblubenejsie uz druhym rokom su

Police 11476J

Dalsie hodinky budu pravdepodobne Police, Festina, Fossil

[Edited on 6/5/11 10:28 Lubk0]

post-14784-14109617056861_thumb.jpg

Odesláno

Občas mám záchvěv (za svůj 43letý život možná 5x), kdy si hodinky koupím a nějakou dobu nosím. Pak ale zjišťuju, že se mi pod nima potí ruka, někdy mě škrtí, pak je o něco odřu - a nakonec si uvědomím, že velké hodiny jsou na každém rohu, jsou standartně součástí i většiny aut, kterými jsem jezdil a hodinky se z ruky přemístí do šuplíku. Momentálně mám cca 3leté období bez hodinek a tak nějak už o návratu ke škrcení předloktí neplánuju.

P.S.

Když na mě kdysi přišel záchvěv, velice jsem pobavil jednoho známého pardubického knihkupce. Tehdy jsem pravidelně kupoval magazín Koktejl a tam mě zaujal inzrerát na hodinky RADO (vkusný, nenápadný design se mi fakt zalíbil). No a protože bratr knihkupce měl hodinářství a byl v reklamě uveden mezi prodejci, neváhal jsem a zeptal se, zda by je mi mohl ukázat. No a tak prodavačky mohly sledovat, kterak mladík v otrhaných kraťasech je obskakován samotným majitelem hodinářství, který tahá z vitríny tu tyhle, tu tamty hodinky a mluví a mluví. Když jsem se po dlouhých minutách dostal ke slovu a zeptal se na cenu, z krámu jsem téměř utekl (cena byla někdy v roce 1994 kolem 70 000,- Kč!!!!).

Knihkupec mi pak dlouho kladl poťouchlé dotazy, typu: \"Hele, brácha se ptá, jestli už sis dones prašule, že už Ti ty hodinky nemůže tak dlouho blokovat\".

No a nejsou hezký?

http://www.mall.cz/panske-hodinky/rado-ceramica-r21715152

[upravil dne 6/5/2011 11:04 Medvěd]

Odesláno

No a abych taky přispěl svou troškou do mlýna, tak já už cca 10 let používám Casio W 94HB-2A. Mám dvoje, jelikož sem jedny před lety ztratil, koupil ty samé znovu a pak ty původní našel v nepoužívaných riflích :D

Fungujou přesně tak, jak mají a mám je opravdu hodně rád. Jediná \"závada\" je celkem rychle opotřebitelný látkový pásek - vyřešeno nedávno koupí stejněbarevné náhrady.

w-94hb.jpg

Odesláno
já nosim tydle automaty:)

[upravil dne 6.5.2011 10:06 vendi.stejskal]

Vendi to ti chválím, já měl z čady Crystal 4 kousky - každý s jinou barvou ciferníku. Jsou to dobré hodinky co vydrží i hrobší zacházení.

Já měl dneska Ollech and Wajs:

post-25417-141096170621_thumb.jpg

Odesláno
No nekupte to

No tak to je vskutku pěkný kousek. Než na něj našetřím tak zatím nezbude než malá náplast v podobě kousku který je R.M. inspirovaný... jedny z mých oblíbených...

post-25417-14109617062524_thumb.jpg

Odesláno

:xvul Koblih69 A já si říkal, že tu ikonku koblihy z chronofóra odněkud znám :D

jinak hodinky nenosim už spustu let, tak mi na zdi visí jedny pragotronky řízený jinejma.... :D

Odesláno
:xvul Koblih69 A já si říkal, že tu ikonku koblihy z chronofóra odněkud znám :D

jinak hodinky nenosim už spustu let, tak mi na zdi visí jedny pragotronky řízený jinejma.... :D

Jojo, ale po žabomyších válkách typu \"Prim je /není top značka\" jsme na Chronomag přestal docházet.

Pro \"lístečkové\" hodiny mám slabost - mám tu na stolku jedny rozkošné Junghans Chrono Vox, takže ty tvoje Pragotronky chápu :D

post-25417-14109617065172_thumb.jpg

Odesláno

ty vypadaj krásně! Já teď renovuju skříňku k těm řídícím hodinám. Strojek je na tom kupodivu velmi dobře po těch letech ve sklepě rez žádná..... Ale nebudem zasírat vlákno o hodinkách na zápěstí ;)

Odesláno

koblih69

ty se líběji zase mě,jak sou velký?:)sice nosit se na ruce nedaji ,ale na stole bych je mohl mít:)

[upravil dne 7.5.2011 07:32 vendi.stejskal]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...