Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nejak tak ... Nemusím s tebou nič piť, aby som mohol písať, čo je každému čitatelovi témy jasné ...

Pokial si chcel viac alternatív, alebo niečo bližšie originálu, mal si to napísať do prvého príspevku ... Avšak v prvom príspevku, si nič také nepísal ... Kurt ti poradil presne, a jasne, podľa tvojej otázky.

Znova len opakujem, nikto nie je jasnovidec na to, aby vedel co si myslíš. Navyše si sam napisal, ze na tej stranke taký naramok nie je, pritom tam bol, tak ti Kurt spravil video, kde ho najdes.

Namiesto podakovania / uznania chyby sa tu na neho osopuješ, mne je to jedno, kludne si ten náramok aj prestriekaj :)

Odesláno
Hodinek mám několik, ale v poslední době střídám tyto: :papa

8998-tag_heuer_grand-carrera-pendulum.jpg

Pechy Máš TAG Pendulum a jezdíš se 407? Buď jsi velkej fanda peugeotů a nechceš do podpisu napsat svoje Masserati a nebo stály ty hodinky na E-bay 100 USD :D;)

... a když už jsem v tom rejpání - Ty Nautica mají strojek Miyota, který se dává do hodinek za 500,- to není moc k chlubení :nevim

[upravil dne 22/2/13 14:30 od koblih69]

Odesláno
protoze je tu dost fandu hodinek, tak mam prakticky dotaz z tohoto oboru, potrebuju sehnat cerveny kozeny pasek k damskym hodinkam sirka 22 mm. A zatim to vypada jako neresitely ukol.... nejaky tip na prodejce / dovozce / vyrobce, nebo eshop ??? at hledam jak hledam.... :myslim

Jakou máš představu o ceně? Má to stát 100,- 1000,- 2000,- ??? Opravdu obyč. hladká kůže nebo třeba ještěrka, had, krokodýl ... nebo chceš třeba něco ušít podle tvých představ?

Odesláno

Ano, tento člověk odvede velmi kvalitní práci: http://www.sima-prague.com/cs/index.html já si speciality dělám sám, ale tohle je profík. Nicméně každá legrace něco stojí - proto dotaz na cenu. Jinak koukni na sortiment co vyrábí Hirsch - prodává ho v ČR spousta Eshopů a je to velmi dobrá kvalita. Červenou tam bude mít jistě jak v hladké kůži tak třeba had, ještěrka (jemné vzory), aligátor nebo třeba pštros. Zajímavě vypadá i Kapr nebo rejnok... ale to už jsme od hladké kůže daleko :D

Tady je kompletní sortiment v odstínehc červené: http://www.hirschstraps.com/HIRSCH-Watch-Straps/HIRSCH-Watch-Straps-By-COLOUR/HIRSCH-Watch-Straps-By-COLOUR-RED

Jinak jde něco objednat i v Číně, ceny se pohybují kolem 10-20 USD kvalita bývá vcelku slušná

Pokud jsou hodinky celoplastové bývá dost problém kůži sladit - doporučuji spíš kaučuk nebo silikon, je to pohodlné a lépe se to ke stylu hodinek hodí.

[upravil dne 22/2/13 15:00 od koblih69]

Odesláno
Hodinek mám několik, ale v poslední době střídám tyto: :papa

8998-tag_heuer_grand-carrera-pendulum.jpg

Pechy Máš TAG Pendulum a jezdíš se 407? Buď jsi velkej fanda peugeotů a nechceš do podpisu napsat svoje Masserati a nebo stály ty hodinky na E-bay 100 USD :D;)

... a když už jsem v tom rejpání - Ty Nautica mají strojek Miyota, který se dává do hodinek za 500,- to není moc k chlubení :nevim

[upravil dne 22/2/13 14:30 od koblih69]

Já jsem asi divný člověk, protože si kupuji věci, které se mi prostě líbí :) Líbila se mi 407 tak jsem si jí pořídil. Masserati se mi třeba nelíbí ;)

Stejně to mám i s hodinkama. Pokud se mi líbí design, tak si je koupím. Stejně tak jsem si koupil TAGy i ty hodinky Nautica.

Musím přiznat, že ty TAGy nosím vyjímečně a jejich nákup jsem z části bral i jako \"investici\".

Z E-bay nejsou, alespoň doufám, že tam Koscom nenakupuje:D

Odesláno

OK, chápu, já bych takové peníze investoval do nákupu bydlení... S tím Koscomem jsi mě dost zaskočil. Pokud je mi známo tak TAG odmítnul tuto řadu prodávat přes retail a prodává je pouze přímo, ale třeba se něco změnilo.

Odesláno

Tak to netuším až tak moc se v tom neorientuji :-) Zeptal jsem se v Koscomu zda by bylo možné tyto hodinky objednat a na to se mi dostalo odpovědi, že to není problém. Kde k nim Koscom přišel nevím, ale je fakt, že faktura je od TAGu a je v EUR. Od Koscomu mám druhotný doklad o prodeji.

EDIT: Tak máš asi pravdu. Na tom druhém dokladu od Koscomu je cena za prostředkování prodeje. Čili někdo z Koscomu pro ně asi dojel :D

Odesláno

Nosil jsem asi 6 let Casio edifice EF-200, bohužel jsem rozbil skličko, mam je tu v šupliku, pořád jdou bezproblemů, ale ježura mi naježil Timex Expedition T49799 takže mam na chvili vystarano. :D

T49799.jpg

[upravil dne 22/2/13 20:40 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Ja vim, že se to nechá dát vyměnit, asi to udělám, ale bude mi to chvili trvat když mam jiný;)

Ale stejně bych rád něco kde uvidím datum. Tyhle Timexy co mam maji sice nad datumkou malou lupu, ale stejně kulový vidím:D

[upravil dne 22/2/13 21:33 od Radek Hurvajz]

Odesláno
Sklíčko není problém ;)

Dokážou to vyměnit bez poškození?

Kolik to přibližně stojí? Chytil jsem nepříjemný škrábanec a bojím se, že to už nebude s jiným sklíčkem ono - má u kraje zešikmení... :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...