Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Parkuju v garáži v R.D. s odemčeným autem a klíčky ve spínací skříňce.Poslední dobou se mi stává, že když ráno otevřu přední dveře od řidiče,ozve se na3-5 sekund cvrkot někde za displejem pp(mám malý oranžový a rádio RD4)Dělá to čím dál častěji a jsem z toho docela nervozní.Nezná někdo příčinu?

Peugeot 407 SW 136psů r.v. 2011 VIN VF36ERHRH21220309:myslim

Odesláno

Jeejda.

Probuzeni site a absolutne nic s tim neudelas..a to ze to dela cim dal casteji je jenom pocit....

Do cca minuty ti sit usne a jakmile otevres auto nebo zatroubis nebo proste neco udelas tak to vzbudis a to cvakani muze byt z ruznych mist.

Mechanika v radiu jak psal kolega vejs,klapky topeni,pristrojovka budiky....

Odesláno

Tak to jste mně uklidnili. Auto mám 2 roky, ale toho cvrkotu jsem si začal všímat až v posledním půlroce.Díky za vyřešení tohoto příznaku(kéž by to pokaždé bylo tak jednoduché).....:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

nechcem oponovat, ale henten a ani ziadny podobny pripravok nema na klapky vplyv, toboz nie na mechaniku klimy... ;)

ked si kupil auto zacal si klimu proste pouzivat a suhra okolnosti bola ze si aj klimu akoze precistil... pouzivanim klimy nedochadza

k plesniveniu vypanika, ukladaniu sajrajtu a taktiez klapky su v kurze pracuju... niesu \"uspate a zaschnute\" ak to mam tak napisat... :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...