Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

o to mi nejde....kaslat na nich, vyhrat si nezasluzili

ale hokej bola jedna z mala veci ktore ma bavilo sledovat a pri ktorych som si mohol povedat ze som hrdy na to ze som Slovak, aj ked uspechov vela nebolo, ale to co dokazala mala krajina bolo super a tak

A teraz?

ach...

Odesláno

y2k nerozpravaj ..., to ze dnes prehrali by nic neznamenalo keby ze hrali normalne ako maju /v podstate keby brankar zachytal / minule zapasy.tento nic neznamena.vyautovali sa skor a nie s cechmi.nevyslo,nevadi aj tak su dobri.maju na hocikoho.treba si uvedomit aku malu zakladnu mame oproti ostatnym.je to zapas od zapasu.tieto majstrovstva nemame aj potrebne stastie,co cesi maju stale.nikde nie je napisane ze ma niekto medajlu istu,staci jedna blba tretina a je po ambiciach

Odesláno

Blahoželám čechom,vyzerá to na medailu,hoci napr. keby fíni dali všetky šance...zato vám to spadne aj zničoho.Ale štastie praje pripravením.

Odesláno
Az sa cudujem ake to je vyrovnane

ale jo, je to vyrovnaný :D:D:D

Jo, bolo to vyrovnany :)

A ak si si nevsimol, ze toto forum je ceskoslovenske, tak kludne rypaj dalej, je to velmi inteligentne :)

Odesláno
Tak a dneska pro změnu držim pěsti zase vám bratříci:) ve 20:15 proti Finsku

To uz snad nebude ani nikto sledovat :D

Odesláno
to je des ale toto...aby sme sa na domacich majstrovstvach netesili ani z jednej vyhry, ta jedna co bola to bolo tiez ledva ledva :grr

pamatas ked v rusku boli majstrovstva ako dopadli?cely tim bol sama hviezda.

je cas na par zmien v hokeji,novy hraci,novy trener.hanlon nas tak nauci po anj a nie hokej

Odesláno

Inak som nevedel ze este existuje teoreticka sanca na postup ...

Pokial by sme vyhrali oba zapasi, a vyhrali by ich aj rusi, tak este postupujeme :D Ale tak, to nevijde nikdy :D

Odesláno
Inak som nevedel ze este existuje teoreticka sanca na postup ...

Pokial by sme vyhrali oba zapasi, a vyhrali by ich aj rusi, tak este postupujeme :D Ale tak, to nevijde nikdy :D

Lubk0

právě proto chci držet pěsti,ať máte trochu štěstí:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...