Vlado-77 Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 V pohode. Stiahne sa to a pri otvarani staci vybrat aby to otvaralo v Adobe a pekne vsetko vidno. Len tie naradia su tam nejake divne. Dik este raz. Citovat
HonzaZ Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 To je v pohodě. Potřebuješ akorát z drátu cca 4mm průměru udelat háček na pootočení pojistek mezi blatníkem a nárazníkem. Citovat
AnotherOne Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 V pohode. Stiahne sa to a pri otvarani staci vybrat aby to otvaralo v Adobe a pekne vsetko vidno. Len tie naradia su tam nejake divne. Dik este raz. V tomto vláken drsnej márvin popísal v ľudskej reči ako to demontovať a na čo si dať pozor. Citovat
Marcel00 Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 Nějak takto ake rozkosne navliecky :D Citovat
Laďa Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 Zde to je jen pro otevření. phpuBtT7i.pdf Citovat
Guest hořa Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 Zdar chlapi.Tak jsem ten tahokov dneska delal.Trvalo mi to i skamosem cca 1hod prace.Daval jsem ho taky za mrizku,presne,jak pise Judes.Vypada to skvele.Diky Judes za radu:papa.Jinak naraznik sel rychle dolu,akorat tim hackem,nez jsme otocili ty cvoky,to byl horor,ale pak vse v pohode.Pripevnil jsem to pekne paskama,ale nedal jsem pod to ty gumy,jak ma Judes.Tak snad zadny dernceni nebude.Utahl jsem to fest.Zitra to nafotim a dam to sem Citovat
Marcel00 Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 ja som to uchytil na plastovu mriezku od zadu, cize mam to hned za plastom... uchytenim na priecnik vznikne medzipriestor medzi mriezkou a tahovokovm, lae v principe je to jedno, ucel to plni a hlavne to pekne vyzera... akurat v prvom pripade to lepsie vynika... drncanie nebude, neboj, bude to ok a ziadny problem... tak drzim palce, nech dobre sluzi... [upravil dne 28/4/11 19:53 Marcel00] Citovat
Judes Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 Vlado-77 dostal som sa k netu až teraz a vidím že ti už s tým predným nárazníkom pomohli a presne odtiaľto začínajú príspevky drsného márvina. Citovat
Vlado-77 Odesláno 29. duben 2011 Odesláno 29. duben 2011 HonzaZ, AnotherOne, Judes -dikes za rady a linky na vlakna. Teraz to je uz o niecom inom. Na polskom fore este jeden typek pisal ze to dal bez odstranovania naraznika. Podla fotiek to vyzera ako u Judesa. Ze vraj len ten vrchny plast odmontoval, logo pezota a este daco a potom mu ten tahokov islo nasunut zhora po odchyleni naraznika. Vcelku tam pindali ze ci hlinik ci ocel aj tak to zacne korodovat a potom je problem zase davat vsetko dole. Tak ci tak dik este raz a ked najdem miesto a cas tak sa do toho dam. Najprv este budem musiet ceknut chladic, lebo nejde klima ako by mala. Na DIA mi uepepe cekol vetrak a ten sa toci. Pri zapnuti klimy sa ale neroztoci. Takze by to mohlo byt aj tym ze mam prazdnu klimu? (vtedy myslim kompresor nezopina a neroztoci ani vrtulu, ci?) Citovat
dodo407sw Odesláno 29. duben 2011 Autor Odesláno 29. duben 2011 este hlinik nehrdzavel, alebo rovno nerez Citovat
Vlado-77 Odesláno 29. duben 2011 Odesláno 29. duben 2011 este hlinik nehrdzavel, alebo rovno nerez Ale oxiduje a neviem co. BTW: tu je nejaky text z polskeho fora (aj na zaklade toho tie info o korozii hlinika. Nechce sa mi prekladat ale hod to translatora Będzie niestety, chemia się kłania. Oczywiście nie tak jak stal. Niestety aluminium nie lubi bardzo różnego rodzaju chlorków a one powodują jego największą korozję. Takim najbardziej znanym i niebezpiecznym środowiskiem zawierającym chlorki jest ... sól do posypywania dróg i woda morska. Poza tym wystarczy przejechać przez coś co ma odczyn bardzo kwaśny lub zasadowy i już nam aluminium będzie korodowało. A typowa korozja wżerowa (nieładnie wyglądająca) powstaje w obecności elektrolitu czyli np wody, wilgoci zawierającej rozpuszczone sole i chlorki. A niestety takiego środowiska nie unikniesz w naszym klimacie zwłaszcza jesienią, zimą i wiosną. Dodając do tego fakt, że siatka w tym miejscu jest ciągle narażona na uderzenia piasku, kamyczków itp to niezabezpieczone aluminium szybko przestanie ładnie wyglądać. Dlatego też felgi aluminiowe są dodatkowo zabezpieczane powłoką lakierniczą. Jakby nie patrzeć nawet siatkę aluminiową warto czymś dodatkowo zabezpieczyć, np lakierem bezbarwnym. Citovat
AnotherOne Odesláno 29. duben 2011 Odesláno 29. duben 2011 Google preklad: To bude, bohužiaľ, chémia luky. Samozrejme, nie ako oceľ. Bohužiaľ, hliník nemá rád veľmi rôzne typy chloridov a spôsobujú najväčšie korózii. Že najslávnejší a nebezpečné prostredie s obsahom chloridov, je ... soľ na solenie ciest a morskej vody. Navyše len prejsť niečím, čo je veľmi kyslé pH alebo základných a už sme sa korodowało hliníka. Typický zdržaní (nie je pekný), je tvorený v prítomnosti elektrolytu, ktorý je napríklad voda, vlhkosť s obsahom rozpustených solí a chloridov. A, bohužiaľ, nevyhýba sa ani také prostredie, v našich klimatických podmienkach, najmä na jeseň, v zime a na jar. Pridajte k tomu skutočnosť, že mriežka v tomto bode je stále zraniteľné voči vplyvu piesok, štrk, apod na nechránené hliníka rýchle zastavenie vyzerať pekne. Preto, kolesá z ľahkých zliatin sú navyše zabezpečené vrstvy maľby. Nevyzerá ako hliník ok, dokonca aj niečo, čo stojí za doplnkovú ochranu, ako je lak. Citovat
Judes Odesláno 29. duben 2011 Odesláno 29. duben 2011 Vlado-77 odporúčam hliníkovú ale vo farbe, môžeš si vybrať z viacerých farebných vyhotoveniach. Napr. tu. http://www.autosortiment.sk/index.cfm?module=Catalog&page=productlist&CategoryID=7240 Citovat
Marcel00 Odesláno 29. duben 2011 Odesláno 29. duben 2011 Na polskom fore este jeden typek pisal ze to dal bez odstranovania naraznika... ja som to dal tiez bez odstranovania naraznika, ale odspodu po zhodeni plastovych krytov motora... Citovat
DERT123 Odesláno 29. duben 2011 Odesláno 29. duben 2011 tiez som to daval odspodu ... a myslim si ze lepsie ako davat cely naraznik dole Citovat
godzilaTO Odesláno 29. duben 2011 Odesláno 29. duben 2011 Marcel drzis mi ten tahokov ???? 20 maja pojdem na SK by sme sa mohli dohodnut co ty na to....??:papa Citovat
Marcel00 Odesláno 29. duben 2011 Odesláno 29. duben 2011 heh... no este ho mam... tak na 3 auta dam ti ho cely... teda predam Citovat
godzilaTO Odesláno 29. duben 2011 Odesláno 29. duben 2011 prve slovo plati a druhe leti z gatiiiiiiiiiiii:D:D:D:D:D:D:D ale samozrejme ze sa dohodneme :super [upravil dne 29/4/11 21:35 godzilaTO] Citovat
chuck11 Odesláno 29. duben 2011 Odesláno 29. duben 2011 všem ještě doporučuju než ho tam dáte stříkněte ho průhledným lakem:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.