Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V pohode. Stiahne sa to a pri otvarani staci vybrat aby to otvaralo v Adobe a pekne vsetko vidno. Len tie naradia su tam nejake divne. :o Dik este raz. :super

V tomto vláken drsnej márvin popísal v ľudskej reči ako to demontovať a na čo si dať pozor.

Odesláno

Zdar chlapi.Tak jsem ten tahokov dneska delal.Trvalo mi to i skamosem cca 1hod prace.Daval jsem ho taky za mrizku,presne,jak pise Judes.Vypada to skvele.Diky Judes za radu:papa.Jinak naraznik sel rychle dolu,akorat tim hackem,nez jsme otocili ty cvoky,to byl horor,ale pak vse v pohode.Pripevnil jsem to pekne paskama,ale nedal jsem pod to ty gumy,jak ma Judes.Tak snad zadny dernceni nebude.Utahl jsem to fest.Zitra to nafotim a dam to sem

Odesláno

ja som to uchytil na plastovu mriezku od zadu, cize mam to hned za plastom...

uchytenim na priecnik vznikne medzipriestor medzi mriezkou a tahovokovm, lae

v principe je to jedno, ucel to plni a hlavne to pekne vyzera... akurat v prvom pripade to lepsie vynika... :P

drncanie nebude, neboj, bude to ok a ziadny problem...

tak drzim palce, nech dobre sluzi...

[upravil dne 28/4/11 19:53 Marcel00]

Odesláno

Vlado-77 dostal som sa k netu až teraz a vidím že ti už s tým predným nárazníkom pomohli a presne odtiaľto začínajú príspevky drsného márvina.

Odesláno

HonzaZ, AnotherOne, Judes -dikes za rady a linky na vlakna. Teraz to je uz o niecom inom. :)

Na polskom fore este jeden typek pisal ze to dal bez odstranovania naraznika. Podla fotiek to vyzera ako u Judesa. Ze vraj len ten vrchny plast odmontoval, logo pezota a este daco a potom mu ten tahokov islo nasunut zhora po odchyleni naraznika. Vcelku tam pindali ze ci hlinik ci ocel aj tak to zacne korodovat a potom je problem zase davat vsetko dole. Tak ci tak dik este raz a ked najdem miesto a cas tak sa do toho dam. Najprv este budem musiet ceknut chladic, lebo nejde klima ako by mala. Na DIA mi uepepe cekol vetrak a ten sa toci. Pri zapnuti klimy sa ale neroztoci. Takze by to mohlo byt aj tym ze mam prazdnu klimu? (vtedy myslim kompresor nezopina a neroztoci ani vrtulu, ci?) :myslim

Odesláno
este hlinik nehrdzavel, alebo rovno nerez :D

Ale oxiduje a neviem co. BTW: tu je nejaky text z polskeho fora (aj na zaklade toho tie info o korozii hlinika.

Nechce sa mi prekladat ale hod to translatora :D

Będzie niestety, chemia się kłania. Oczywiście nie tak jak stal. Niestety aluminium nie lubi bardzo różnego rodzaju chlorków a one powodują jego największą korozję. Takim najbardziej znanym i niebezpiecznym środowiskiem zawierającym chlorki jest ... sól do posypywania dróg i woda morska. Poza tym wystarczy przejechać przez coś co ma odczyn bardzo kwaśny lub zasadowy i już nam aluminium będzie korodowało. A typowa korozja wżerowa (nieładnie wyglądająca) powstaje w obecności elektrolitu czyli np wody, wilgoci zawierającej rozpuszczone sole i chlorki. A niestety takiego środowiska nie unikniesz w naszym klimacie zwłaszcza jesienią, zimą i wiosną. Dodając do tego fakt, że siatka w tym miejscu jest ciągle narażona na uderzenia piasku, kamyczków itp to niezabezpieczone aluminium szybko przestanie ładnie wyglądać. Dlatego też felgi aluminiowe są dodatkowo zabezpieczane powłoką lakierniczą. Jakby nie patrzeć nawet siatkę aluminiową warto czymś dodatkowo zabezpieczyć, np lakierem bezbarwnym.

Odesláno

Google preklad:

To bude, bohužiaľ, chémia luky. Samozrejme, nie ako oceľ. Bohužiaľ, hliník nemá rád veľmi rôzne typy chloridov a spôsobujú najväčšie korózii. Že najslávnejší a nebezpečné prostredie s obsahom chloridov, je ... soľ na solenie ciest a morskej vody. Navyše len prejsť niečím, čo je veľmi kyslé pH alebo základných a už sme sa korodowało hliníka. Typický zdržaní (nie je pekný), je tvorený v prítomnosti elektrolytu, ktorý je napríklad voda, vlhkosť s obsahom rozpustených solí a chloridov. A, bohužiaľ, nevyhýba sa ani také prostredie, v našich klimatických podmienkach, najmä na jeseň, v zime a na jar. Pridajte k tomu skutočnosť, že mriežka v tomto bode je stále zraniteľné voči vplyvu piesok, štrk, apod na nechránené hliníka rýchle zastavenie vyzerať pekne. Preto, kolesá z ľahkých zliatin sú navyše zabezpečené vrstvy maľby. Nevyzerá ako hliník ok, dokonca aj niečo, čo stojí za doplnkovú ochranu, ako je lak.

Odesláno

Na polskom fore este jeden typek pisal ze to dal bez odstranovania naraznika...

ja som to dal tiez bez odstranovania naraznika, ale odspodu po zhodeni plastovych krytov motora...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...