Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poprosim o nejaku dobru radu alebo skusenost ako najlepsie pripevnit tahokov. chcem ho dat za originalnu mriezku. kupil som nerezove sruby, ale tymi to asi nepojde tak aby ich nebolo vidiet... ze vraj polyuretanove lepidlo je dobre... :myslim

dakujem

[upravil dne 6/6/11 10:17 dodo407sw]

Odesláno

ja som to daval na ram a dotiahol tymi utahovacimi paskami, niekde tu su aj fotky montaze, ktore sam daval. kvoli pripadnemu drkotaniu som tahokov vypodlozil malymi kuska molitanu

Odesláno

ja som tahokov uchytil o prednu plastovu mriezku rychloupinacimi paskami tak ze tie zarazky na rychloupinackach su zozadu mriezky a nieje ich ani vidiet. Tahokov som nahodil bez demontaze naraznika. trvalo mi to asi 30 minut.

Odesláno

Marcel 100 můžeš nahodit nějaké foto ,taky se mi tahokov zamlouvá,ale demontáž narázníku se mi nechce dělat protože něco demontovat jen tak mi není po chuti.

Odesláno
Marcel 100 můžeš nahodit nějaké foto ,taky se mi tahokov zamlouvá,ale demontáž narázníku se mi nechce dělat protože něco demontovat jen tak mi není po chuti.
Ahoj. Ak Ti to pomôže, tak klikni na môj podpis, mám tam na začiatku niekoľko fotiek, ako to vyzerá. :papa
Odesláno

to stefano:

ty mas ale tahokov pred mriezkou... on ju chce dat za mriezku.

inak myslim si ze v tvojom pripade to musela byt riadna piplacka, hlavne tie obluky aby si sa akotak trafil.

moj osobny nazor je ze krajsie je to za plastovou mriezkou :aut

ale proti gustu ziaden disputat :)

Odesláno
nechápu proč všichni přitom sundávájí nárazník:myslim:myslim

ja musim tak ci tak, lebo mam opat zaseknutu saharu :( tak uz to pri jednej rane spravim... inak by som skusal bez zhodenia... aj ked problem je ze na zdviham musis dat, aby si spodny kryt dal prec... :myslim

Odesláno
nechápu proč všichni přitom sundávájí nárazník:myslim:myslim

Nie je to až taký problém ho zhodiť a v pohode nahodíš ten ťahokov.

Odesláno

Nie je to až taký problém ho zhodiť a v pohode nahodíš ten ťahokov.[/rquote]

Judes, kolko ti to trvalo zhodit anohodit naraznik. Nemas pripadne nejaky postup, ktory by si mi mohol posunut na maila? Ide mi hlavne o to, ake naradie je potrebne a na co davat bacha, aby som napr nieco nedolamal apod. Chcem vycistit vsetko, pozriet chladic (nejde mi klima-resp. ked zapnem tak fuka slabo a vrtula sa neroztoci) a uz by som rovno aj nahodil ten tahokov. Dikes :papa

Odesláno

HonzaZ, chcel som vymazat moj posledny prispevok kde som sa pytal v akom formate je prilozeny subor, ale zistil som ze to otvorim v PDF. Omylom som vymazal aj Tvoj prispevok s prolozenym suborom. Tak ak by si to mohol este raz hodit naspat aby to mohli stiahnut ostatni. Sorry a dikes. :mad::super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...