TomMaister Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Dobrý den, Vlastním již druhou 306tku a i u druhé mi vybruje palubní deska po projetí díry nebo při rychlostech vyšších jak 140km/h - vypadá jakoby byla někde povolená nebo co, hýbe se nahoru a dolu cca o 2cm, jde to hodně poznat na kšiltu co je nad budíkama. Nevíte někdo co by to mohlo způsobovat, případně kde jaké šroubky by mohly chybět nebo jsou povolené? Díky předem všem za rady. Citovat
slavco25 Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 neviem kto ti da jasnu odpoved na ta k obsirnu otazku, Ja mam tiez 306 a kazdym rokom zistujem nove vybracie. Je to jednoducho tak poskladane. Jedine rozobrat a vsetko vytesnit a poriadne utiahnut, ved za tie roky je normalne, ze sa skrutky uvonuju a plasty samozrejme vybruju. Citovat
TomMaister Odesláno 18. duben 2011 Autor Odesláno 18. duben 2011 Jde mi především o to jestly se to děje ještě někomu a zda to už někdo řešil, nechce se mi rozebírat celá palubka aniž bych věděl že mi to k něčemu bude... Citovat
marko306 Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 tiež mi vybruje komplet celá palubovka, ale hlavne spolujazdcova časť začala asi tak mesiac dozadu viac. Ako už bolo písané vyššie, postupne sa to pravdepodobne povoluje a treba to len dotiahnuť. Citovat
TomMaister Odesláno 19. duben 2011 Autor Odesláno 19. duben 2011 Tak to asi tak bude no a nevíte někdo kde najdu ty nejdůležitější srouby co držej palubku abych je nemusel hledat ? Určitě se to bude hodit dalším co mají tento problém Citovat
koblih69 Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Štvalo mě to u 406, stačilo sundat stěrače, plast na spodním okraji skla a dodáhnout šrouby - jsou jako by pod spodním okrajem skla. Citovat
TomMaister Odesláno 19. duben 2011 Autor Odesláno 19. duben 2011 Parada to jsem potřeboval vědět, hned co bude čas mrknu na to a dam vědět jak to dopadlo Citovat
koblih69 Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 Ještě poznámka, třeba u fabií to byl \"neřešitelný problém\", tedy dotahování nepomohlo. Buď servis věděl jak na to, palubku vyndal a místa dotyku s karoserií podložil kousky gumy a nebo nevěděl krčil rameny až přišla oficiální opravná sada a ta nebyla nic jiného. Bohužel to vyndání palubky není až tak příjemná věc... Citovat
Dopiťák Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 další šrouby jsou u otevírání kapoty a v tom samém místě u spolujezdce..po sklem matky utáhnout s citem jinak praskne držák na palubce .. Citovat
21Grams Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 Riesil som vibrovanie a drncanie palubky 2 roky, nieco vytlmis, zacne ine, nakonies som sa na to vy:grrsral a kupil lepsie radio:) To auto ma svoje roky, a napr SX4ka drnci uz nova, sli sme s kolegom na predvadzacke a normalne sme nechapali:) Ale ak dojdes na to jak jednoducho odstranit vacsinou pazvukov dam tej mojej este jednu sancu;) Citovat
21Grams Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 Este ma napadlo, a to moze pomoct hlavne Markovi, drncieval mi spodny kastlik spolujazdca, on ma tendenciu sa tak prehnut, ten som vyrval, nahrial teplovzduskou az sa to rozlepilo, potom vyrovnal teplom obe casti, spojil horucim silikonom, odvtedy z tej strany pokoj. To bolo este v case ked som mal chut to riesit:D Citovat
Tom93 Odesláno 25. únor 2014 Odesláno 25. únor 2014 Sice už je to starší téma,ale taky tady přidám něco ze svého soudku... Nejvíc mi vibrovala práva strana palubky(horní kastlík) a rádio... kastlík jsem jakž takž vyřešil stahovacíma páskama(šroubky se totiž časem povolily a klepalo to znova),ale to rádio mě ne a ne přestat klepat.. stačí popojíždět bez plynu v koloně anebo přejet přes typickou českou cestu... při tom popojíždění se dokonce rozklepe skoro celá palubovka... Už to rádio mám všemožně vytěsněné všelijakými kusy gumy a plechem,ale moc se to nezlepšilo... Škoda,že nemám žádný přípravek na vytáhnutí rádia,třeba bych zjistil víc....je fakt,že když jsem auto kupoval,tak bylo bouchlé na předek,takže by tam mohly výt ulomené úchyty,ale komu by se to chtělo rozebírat,zvlášť,když s tím člověk nemá žádné zkušenosti. Citovat
Návštěvník Odesláno 25. únor 2014 Odesláno 25. únor 2014 Při každým vyjetí z garáže mi jasně a hlasitě rupne v palubce, někde vepředu vlevo, neví někdo čím by to mohlo být? U vjezdu do garáže mám malej schod, takže jak to skočí tak to rupne. Potom můžu vymetat díry jak chci ale znova si to nepraskne, vždycky až zase ráno, kdy to nechám přes noc stát. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.