Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravíčko,

dávali jsme P306 (r.v. 96, 1.9D, 51kW) servisákovi na opravu tekoucího motoru a spravil nám spojku, která byla v pořádku tak, že teď jde sotva sešlápnout. Zjistili jsme, že je tam jiný lanko (delší tak, že dělá velkou smyčku - pro představu, ve tvaru ohm Ω) což bych viděl jako závadu. Ovšem když jsem koukal po novém, tak jsem našel strašné rozptyly cen. Jedno za 600 druhý za 2 tisíce.

Tak jsem se chtěl zeptat, zda-li s tím máte někdo zkušenosti. Přemejšleli jsme i nad variantou zkrátit tohle lanko, jenže ten konec lanka se asi nedá přesunout blíž, bez nějakého ustřižení ...

Odesláno

No to je jedno, to lanko prostě zkontroluj čím menší bude poloměr ohybu tím hůř půjde, takže velkej oblouk a případně promazat. Resp. samozřejmě dát vhodnější délku. Zkrátit by asi šlo, ale u spojky je lepší to zaletovat mosazí....

[upravil dne 16/4/11 23:27 koblih69]

Odesláno

není to můj servisák, já si dělám auto sám, ale je to šéfíkovo kamarád .. no povídá se s ním dobře, ale že by to auto spravil ... :D

Jinak VIN je VF37AD9B231184701

a jak bylo řečeno, samoštel tam není

chtěl bych tam dát to nesamoštelující :mrk

Odesláno

já nechci radu ohledně mechanika, to není moje věc. Já zařizuju lanko, tečka.

Nejde, protože jí údajně měnil a teď je prej tužší. Ale když se spojka nedá umáčknout, tak je něco v nepořádku a to je to lanko, na který se vás ptám, ne na rady ohledně servisáka ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...