Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, ale ked si precitas podmienky toho minihavarijneho, tak zistis, ze maximalne plnenie je 1000E a nevztahuje sa na milion veci. Takze toto by som si urcite nedal. :blicismajlik

Odesláno
Ahojte mám 407 asi 14 dní a neviem sa rozhodnúť či poistiť a kde

a či nepoistiť prvé prihlásenie bolo 09/2005

:myslim

[upravil dne 11/4/11 21:13 Aldoaldo]

musíš vědět,jestli to auto máš na ježdění nebo na bourání.

Bud budeš platit a nebudeš bourat...tak se ti to nevyplatí

Buď budeš platit a bourat...tak se ti to ,,vyplatí,,

Bud nebudeš platit ani bourat...tak jsi v pohodě,ale s riskem jako většina lidí

Bď nebudeš platit a budeš bourat tak jsi v prdeli!!!Protože,ikdyž nebudeš za to moc,tak věř,že je hodně borců,co mají povinné v nějaké Slavii pojištovně a nikdy z nich prachy nevytáhneš!!!

Havarijko bych si nechal udělat u někoho kdo to dělá a ne u báby na okýnku...tam mi spočítali,že budu platit 18koliků na hodnotu auta jsem si dal 200 000.... a boreček mi to dal na 12koliků a to už jde...

jo a mám to od 1% a 1000kč...to je taky dost důležité,ale taky je to tím pádem drahé...kdyby to bylo od 5000kč,tak jsem tam o další tisíce méně

[upravil dne 12.4.2011 12:10 John_Ice]

Odesláno

Havarijko není jen o bouračce vaší vinou. Taky pokrývá krádež, kde vám jinak nezbyde vůbec nic, a řeší škody, když vám někdo auto zboří a ujede, tudíž je viník neznámý. A případně případy, kdy se \"nepodaří\" určit viníka nebo vina padne na vás, i když jste to nezavinili (druhá strana má svědka a vy ne, třeba).

Odesláno

ja som mal havarijne aj na starom daewoo :) malo 13 rokov a stale sa oplatilo... :) pri buracke kde som nebol vinnik som to vzal

na seba a este som si aj pekne zarobil, ked sa dohodnes so servisom :)

a teraz mam aj na 407-me havarijne a aj stale budem mat... 400E za rok nieje take strasne, ale ked mojou vinou tuknem ( co sa mi za 9 rokov este nestalo :) tak sa nemusim bat ze kde zohnat prachy na opravu... a na 407-mu je fakt vsetko drahe :D

Odesláno
Havarijko není jen o bouračce vaší vinou. Taky pokrývá krádež, kde vám jinak nezbyde vůbec nic, a řeší škody, když vám někdo auto zboří a ujede, tudíž je viník neznámý. A případně případy, kdy se \"nepodaří\" určit viníka nebo vina padne na vás, i když jste to nezavinili (druhá strana má svědka a vy ne, třeba).

Pro mě je havárko spojené i s krádeží,je to samozřejmé.To snad nemusím psát.Jenom jsem nastínil jestli jo či ne.Je to prostě na každém.

I 20leté auto se třeba vyplatí pojistit,potože když se ti něco posere,tak v replice to nebude a origoš tvrdě zaplatíš.

Odesláno

Ze své zkušenosti....Měl jsem 11 let staré auto VW Bora,platil jsem pojistku ( 16tis/ročně ) po dobu dvou let. Třetí rok jsem to chtěl zrušit a nakonci toho,který jsem měl zaplacený - pojištěný mi auto ukradli... Takže je na tobě,jestli za cca 1500kč/měs. chceš mít klidnej spánek,anebo se v noci budit. A mezi tím mi ještě vylomili spínačku ( ta byla taky mastná ) a po druhé rozbili okýnko a ukradli rádio. Pokud nebudeš dávat auto opravovat do servisu,z 90% na tom vždy vyděláš....Takže za sebe dávám :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...