Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jak na vás působí růst cen pohonných hmot ?

Recommended Posts

Odesláno

dnes jsem kupoval natural 95 v Polsku a příjemně mě překvapili platil jsem kartou a cena 31,60Kč/l takže kdo je u hranic,nemá co řešit a může se vykašlat na zloděje u nás.....;);)

Odesláno

Dneska u nás v Měšo 33,40:bacha Už mi nestačily 2tis. platil jsem 2100,-:aut Asi začnu tankovat na OMV kartu, abych ty peníze neviděl :myslim:D

Odesláno

ja tankuju bud u lukoilu v hornich pocernicich, nebo u ona u boleslavi, nikdy zadny problem, cena 33,90

Odesláno

pumpa Petr v Praze Bechovicich stejne jako nejaka noname na Spojovaci .. 34,80 ... ten Lukoil je fajn jen to mam lehce z ruky ale kvuli plny bych tam snad i zajel

Odesláno

Zdarec.

pamatuju si, jak jsem jezdil za manželkou do Jičína, kde setrvávala před narozením našeho kluka (16/9/08) a cena se šplhala až k 36Kč za litr nafty. Krátce na to spadla cena zase pod 30Kč.

Teď to vypadá, že se situace opakuje - dcerka se má narodit kolem 20/6 a cena opět šplhá nahoru. Jestli to půjde \"podle plánu\", v září budeme zase pod 30Kč za litr.

Odesláno
A může mi někdo říct kde přesně je ta u toho Motola? :papa

Na motole to teďka v sobotu zvedli na 34.90 benzín a 33.90 za naftu, takže už to neni nejlevnější, to ten Lukoil na Barrandově je pro Tebe blíž a benzín sem tam špatný nepotkal zatim nikdy za 2 roky. ;)

Jinak ta benzínka na motole je přesně tady.

Odesláno

pražáci & východ od Prahy : pumpa \"Petr\" u sjezdu z jižní spojky na Běchovice / Dolní Počernice N95 34,80 a při platbě hotově 0,50/l sleva :papa

Odesláno
ja si myslim ze ne je otazka co lidi za to daji! ja nedam vic nez 35 kč :D

kdyz ti dojde benal a musis jet, tak si myslim, ze das i vic.

Me osobne to moc stve, snizuje se mi tim zisk, tak se snazim sundat nohu z plynu a ono to jde, mozna tim ubyde nehod, kdyz budou lidi setrit a jezdit pomaleji....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...