Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Tož kolik 307miček jede na Kokořín. Koukal jsem, že Gabriel307 jede. Je někdo další přihlášen? Co Lvíček a Bohumil? Lukáš a Wojtěch? Genrgegg a Jirka? A další a dalši a další?

co psal mates306 ve vlákně Kokořín ................. obecný pokec tak on jede taky z Plzně

[upravil dne 5/6/12 13:47 od Gabriel 307]

Odesláno
Tož kolik 307miček jede na Kokořín. Koukal jsem, že Gabriel307 jede. Je někdo další přihlášen? Co Lvíček a Bohumil? Lukáš a Wojtěch? Genrgegg a Jirka? A další a dalši a další?

Medvěde já vím,reaguji na příspěvek co jsem teď citoval a tam se ptal Roman Bazi kolik 307miček jede ;)

EDIT: tak jsem to upravil aby to bylo jasný hned na co reaguji :papa

[upravil dne 5/6/12 13:48 od Gabriel 307]

Odesláno

opravdu jedu z Písku :-) Co se týče bloudění, vždy beru plnou nádrž na delší trasy, v kufru mám deku a u řidiče petku s vodou:-)

Už se to blíží:D

[upravil dne 11/6/12 18:17 od Lví-ček]

• O 2 týdny později...
Odesláno

my máme ještě čas manželka balí věci,něco už mám v autě a něco musím ještě naložit do auta(to co balí manželka) auto umyté připravené,my se taky těšíme:papa

[upravil dne 15/6/12 11:57 od Gabriel 307]

Odesláno

Jo, bylo nás docela hodně.:) Jen jsem samozřejmě tu zlatou SW zaregistrovala až na fotkách ze srazu.:D Nevadí, my dva zlatý HB sme stáli vedle sebe.:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...