vendelinek Odesláno 30. duben 2011 Autor Odesláno 30. duben 2011 jediný co se bude muset udělat alespoň prozatim,vyměnit ložiska na předku,jinak snad dobrý po obědě se jede na chaloupku a bude se pucovat:D Citovat
vendelinek Odesláno 1. květen 2011 Autor Odesláno 1. květen 2011 Takže včerejší pucování nebylo,bylo hnusný počasí A jak je to s výbavou? Asi takle 2 x airbag, 5 x dveře, ABS, autorádio, centrální zamykání, el. ovládání oken, imobilizér, manuální klimatizace, manuální převodovka, nastavitelný volant, otáčkoměr, podélný posuv sedadel, posilovač řízení, přídavná světla,venkovní teploměr, vnitřní teploměr, výsuvné opěrky hlav, zadní stěrač a 60 koníků Citovat
koblih69 Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Vendi vypadá to dobře - vítej mezi Fiaťáky přehlídnul jsem to nebo jsi nenapsal cenu? Docela by mě zajímala. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Ja stale hovorim ze za tie peniaze je punto najlepsia mozna varianta Citovat
vendelinek Odesláno 1. květen 2011 Autor Odesláno 1. květen 2011 cena byla docela slušná 27 + eko II,jo a ještě sme dostali jednu sadu kol:) 175/65/14 [upravil dne 1.5.2011 10:23 vendi.stejskal] Citovat
koblih69 Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 To je slušný, na Aukru není problém koupil Alu okolo 2 tis. kdybys to chtěl holčině trochu vymazlit. Je pravda, že tenhle vzhled už nikoho asi neoslní, ale ani neurazí a je to poměrně spolehlivý auto, který ( pokud není bouraný ) nerezne... takže myslím, že bude spokojená. Ten posilovač je asi elektrický že? Citovat
vendelinek Odesláno 1. květen 2011 Autor Odesláno 1. květen 2011 posilovač je elektrickej a ty kola Alu (asi se blbej:D) sem nechtěl,už jen porto,že tady u nás se docela kradou,tak nám nechal plecháče,garáž neni,stojí se s autem venku a bouraný neni,myslim,že sme to prolezli důkladně a nic sme nenašli,krom tech ložisem někde na předku,ale to snad už nebude taková velká investice:) je to její první auto za její ušetřený penízky:) [upravil dne 1.5.2011 10:46 vendi.stejskal] Citovat
koblih69 Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 U toho posilovače bývá poměrně častý problém že zazlobí - hlavně v zimě když je všechno zatuhlé a drží se to chvilku nadoraz v plném rejdu. Jednotka ho pak vypne ( aby se nespálil ) a musí se vypnout zápalko a po zapnutí už zase jede. Kdyby se ti to stalo tak se neděs vytáhni ho ven, promaž tu převodovku a zkontoluj uhlíky a pojede OK. Citovat
Šalda Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Tak přeji hodně km bez poruch, vypadá celkem slušně Citovat
vendelinek Odesláno 4. květen 2011 Autor Odesláno 4. květen 2011 Tak dneska přijelo od doktora a už je doma.Ložisko to bylo,ale ne na předku ale vzadu levý kolo,takže celej náboj je vyměněnej,ve předu pod motorem byl špatnej silentblok,rozchození ruční brzdy(auto poslední dobu stálo asi tak 3/4 roku a tak bylo všechno zalehlý) Jinak je snad všechno dobrý,nic jinýho špatnýho nenašli ,teď už jen přihlásit a může se jezdit:) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 protože Fiat a věř mi Mal sem tyhle auta 2 krat A kdybych bych bral auto v te cenove kategorii, nevolil by som ine ... Citovat
John_Ice Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 trochu mimo mísu,když to tu pročítám a chtěl jsi číslo motoru myslel jsi typ a nebo opravdu číslo?To jako Fiat má priviléga na to že tam musí bejt číslo motoru nebo to je tím,že jeho majitel ho má déle a v TP tam bylo napsáno... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 trochu mimo mísu,když to tu pročítám a chtěl jsi číslo motoru myslel jsi typ a nebo opravdu číslo?To jako Fiat má priviléga na to že tam musí bejt číslo motoru nebo to je tím,že jeho majitel ho má déle a v TP tam bylo napsáno... Myslim, ze fiat ani nemal cislo motoru, mal len seriu, ale to neviem ci plati u tohoto auta. Citovat
vendelinek Odesláno 4. květen 2011 Autor Odesláno 4. květen 2011 číslo motoru podle vin,jestli je tam to co tam má bejt našel sem ho a je tam vytaženo podle vin- Vyrobeno 4.5.1999, 5 dveří, verze Cult, motor 1,2 SPI, číslo motoru: 8951884. [upravil dne 4.5.2011 15:06 vendi.stejskal] Citovat
John_Ice Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 ale jo číslo motoru tam bude ale ne v TP (to jsem myslel),jen kdyby to tu bylo v Čechach od roku myslím 96 (nejsem si jistý)se to do toho TP nepsalo já jsem prostě nechápal proč hledáš číslo motoru [upravil dne 4.5.2011 16:45 John_Ice] Citovat
vendelinek Odesláno 1. listopad 2011 Autor Odesláno 1. listopad 2011 Tak se nám parkoviště pěkně rozrustá další přírustek:D [upravil dne 1.11.2011 16:10 od vendi.stejskal] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.