Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

určitě je tady pár lidí,kdo má zkušenosti ,nebo dokonce vlastní takovýto malý autí

poradíte,na co se dívat a podle čeho jít a kontrolovat v jakym je stavu?

je to maximální cenová hranice,víc jít nemůže

líbí se jí a možná se na to pojedem podivat

díky za rady

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/citroen/saxo/8751026

Odesláno

jj,na zadek si dáme pozor,s tim tak nějak počítáme,to bude podobný jako u peugeotu

MilanF1

díky ropáka nechcu,je to pro mladou od syna,a bude se nejdřív učit,jezdit už teda umí ale zdokonalovat:D

[upravil dne 6.4.2011 18:37 vendi.stejskal]

Odesláno

Jasný, každý má jiné priority. Já jsem se zaučoval na P309 :)

Myslím, že Saxo/106 bude dobrá volba a v benzínu jich je docela dost. Já jsem pro tátu hledal to samé auto, ale v naftě, ale když byla slušná, tak docela dost peněz. Nakonec jsme skončili u P205 :D

Guest minimaxa
Odesláno

ne punto, ale pandu. ale nevšiml jsem si, že chceš něco staršího a levnějšího :roll

Odesláno

Punto by nemělo být špatný,kámoše žena má 2002 benzín a mění jen gumy,olej a jednou výfuk.Nerezne to,jezdí do 6lt.Jen to chválí.

Já mám ještě C1 v benzínu a po městě nejezdím ničim jiným.Ale to je stovák min.:o

Odesláno

do práce ještě nechodila,jen po brigádách do tedka,od novýho měsíce už snad práci bude mít,peněz moc neni

asi takle,cenová relace je u ní 25-30 000kč,takže když by si k tomu něco málo přidala,myslim,že by měla slušný autíčko,ale nevim ,ještě jsme to neviděli

Odesláno

jedina vec je zadna naprava ,je to jednoduchy motor,,,,na foto je to ok ale ked to uvidis tak sa mozno nepojdes ani odviest to sa stalo napr.mne

Odesláno

Vendi, to spíš já po Tobě;):D

Ale prostě taková ta klasika, poslechnout si motor, projet si to, zda někde něco nemlátí, jestli to nebylo bouraný a atd.:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...