Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pozdravujem. Rozmýšlam nad foliami na moju 406-tku a chcel by som vedieť širší názor.

Hodí sa to podľa vás či ani nie:myslim

Vraj na zadných oknách ako je ten raster na kraji to nevyzerá pekne...

Musím odchytiť volajaku 406-tku s foliami a pozrieť to.

Ja mám tmavo modrú metalízu a bojím sa že auto nebude veľmi pekné s nimi...

Čo myslíte...

Ďakujem

Odesláno

mne vadi na SK ze sa nedaju dat na cele auto...teda nemozu byt na prednych sklach

A mat \"dvojfarebne\" auto co sa tyka skiel...dakujem, nechcem ;)

Odesláno

nooo.Do predu asi nie lebo to je u nás zakázané. V prievidzi by mi to nevadilo, ale dosť chodím aj dalej a bol by prúser.

A asi najtmavsie... neviem. Chcem si ist pozriet jeden peugeot a uvidím....

nechcem aby mi videli dovnutra a aby tam tak nesvietilo slnko...

Odesláno
kdo se bojí nesmí do lesa:aut

a az pojedu do nemecka tak me tam zadrzi auto a muzu se jit klouzat! Na minulem aute jsem je mel nejake kvalitni dost tmave a musim rict ze super hlavne v noci bylo z auta perfektne videt co jsem to porovnaval s tema nejlevnejsima tak ty byli na slunku jakoby modre a nebo v noci prez ne nebylo videt ven

Odesláno

Y2K: Na předních nesmí být nikde. Pokud si dáš ty nejsvětlejší, tak máš možnost to v ČR ukecat (policajti nemají jak změřit propustnost). DE a AU Ti fláknou flasrt za hodně tmavá okna, za světlejší prý nic (nemám osobní zkušenost).

romik1: se mi líbí, že uvažujete, že je tam nedám protože je to zakázané:). A co třeba vidět na semaforech chodce, parkování a za špatné viditelnosti budete jezdit se staženýma oknama?:super

EDIT: co tedy spíš reflexní folii?

[upravil dne 5/4/11 10:53 dzavel]

Odesláno

Pri parkovaní nemám problém, mám senzory a spetne zrkadlá!!!

A do predu by som dal nejake svetlejsie nech vidim. a hlavne chcem kvalitné jak pisal Vitek1. aby bolo vidiet von aj za tmy... Nie som debil!!!

Hlavne mi ide o schladenie auta cez leto

Odesláno

Viděl jsem blázna co měl v předu propustnost 20% a parkoval do garáže se spuštěnými okny :), s 75% propustností to bude o zvyku:super.

Sebekvalitnější folie Ti nepomužou pokud bude nízká propustnost světla!

Koukám, že informace od prodejců, že folie to auto zchladí fungují :). Opravdu to tak ale není.

Odesláno

taky ted uvazuji o zatemnovacich foliich, pote co jsem byl od zhotovitele ubezpecen, ze na prednich stahovackach nesmi byt, tak o tom uvazuji stale vice v tom smyslu, jak bude auto vypadat do pulky normal sklo a od pulky dozadu cerne sklo ... hmmm, zatemneni maximalni je myslim 22% propustnost ? kdyz tak me nekdo opravte ...

no, budu se asi dlouho rozmyslet, protoze cena je dobra, ale ten vysledek si neumim predstavit ...:myslim

dzavel: jake reflexni folie ?

Odesláno

klímu samozrejme mám:D:D:D

skor mi hovorili ze auto s foliami nieje take zeravé vnutri. ale to neviem.

sice hovorim ze ja sa vzadu nevozim tak mi to moze byt jedno, ale ide aj o to aby nepleštilo slnko tým chudakom vzadu ked ich veziem...;)

Odesláno

jako to leto byla fakt parada mel jsem bile auto a s tema foliema cesta do choravtska celou dobu zavrena okna az kdyz jsem se dostal v chorvatsku do zacpy tak to bylo neprijemne. folie byly sun tec myslim. ale ted mam klimu takze na to zatim kaslu taky se nemusim bat o ty skrabance na folii

Odesláno

Reflexní folie - zrcadlové (ne ty černé). Z klubu je má myslím AKCZ. Výhled z auta je super a do auta jde vidět asi trošku víc než s černýma.

Jestli jezdíš do Ostravy, tak doporučuji navštívit www.tonovaniautoskla.cz . Je to velmi rozumný člověk co má přehled.

Odesláno

Takže v ČR je zakázané mít folie na předních stahovačkách? (u řidiče a spolujezdce) (bavíme se o tónování)

Známý tyto folie má, s propustností 22%, a zevnitř vidí stejně jako když je neměl..tak ted nevím :myslim

edit: a proč teda Tintek nabízí folie i na přední stahovačky? A má nějaký atest? Čemu teda věřit, protože jsem o foliích taky uvažoval..:roll

[upravil dne 5/4/11 12:01 Frozz]

Odesláno

nabídnout ti je můžou to zakázaný není, zakázaný je si tam cokoliv dát, teda vlastně není můžeš si tam dát čirý folie co pohlcují uv záření, můžeš si dát i tmavý to je ovšem bez atestu a navlastní riziko

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...