romik1 Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Pozdravujem. Rozmýšlam nad foliami na moju 406-tku a chcel by som vedieť širší názor. Hodí sa to podľa vás či ani nie:myslim Vraj na zadných oknách ako je ten raster na kraji to nevyzerá pekne... Musím odchytiť volajaku 406-tku s foliami a pozrieť to. Ja mám tmavo modrú metalízu a bojím sa že auto nebude veľmi pekné s nimi... Čo myslíte... Ďakujem Citovat
Vítek1 Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 taky nad nima uvazuju ale dneska pokud mas zatmavena z vyroby, jako ze 406 ma tak na predni nesmis nic lepit takze ja to asi vzdam uplne Citovat
dzavel Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Kdo je normální chce vidět ven:P Jak tmavé folie chceš? Citovat
Y2K Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 mne vadi na SK ze sa nedaju dat na cele auto...teda nemozu byt na prednych sklach A mat \"dvojfarebne\" auto co sa tyka skiel...dakujem, nechcem Citovat
romik1 Odesláno 5. duben 2011 Autor Odesláno 5. duben 2011 nooo.Do predu asi nie lebo to je u nás zakázané. V prievidzi by mi to nevadilo, ale dosť chodím aj dalej a bol by prúser. A asi najtmavsie... neviem. Chcem si ist pozriet jeden peugeot a uvidím.... nechcem aby mi videli dovnutra a aby tam tak nesvietilo slnko... Citovat
Vítek1 Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 kdo se bojí nesmí do lesa:aut a az pojedu do nemecka tak me tam zadrzi auto a muzu se jit klouzat! Na minulem aute jsem je mel nejake kvalitni dost tmave a musim rict ze super hlavne v noci bylo z auta perfektne videt co jsem to porovnaval s tema nejlevnejsima tak ty byli na slunku jakoby modre a nebo v noci prez ne nebylo videt ven Citovat
dzavel Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Y2K: Na předních nesmí být nikde. Pokud si dáš ty nejsvětlejší, tak máš možnost to v ČR ukecat (policajti nemají jak změřit propustnost). DE a AU Ti fláknou flasrt za hodně tmavá okna, za světlejší prý nic (nemám osobní zkušenost). romik1: se mi líbí, že uvažujete, že je tam nedám protože je to zakázané. A co třeba vidět na semaforech chodce, parkování a za špatné viditelnosti budete jezdit se staženýma oknama? EDIT: co tedy spíš reflexní folii? [upravil dne 5/4/11 10:53 dzavel] Citovat
romik1 Odesláno 5. duben 2011 Autor Odesláno 5. duben 2011 Pri parkovaní nemám problém, mám senzory a spetne zrkadlá!!! A do predu by som dal nejake svetlejsie nech vidim. a hlavne chcem kvalitné jak pisal Vitek1. aby bolo vidiet von aj za tmy... Nie som debil!!! Hlavne mi ide o schladenie auta cez leto Citovat
Y2K Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 co nemas klimu? Pozeram ze mas Break...na to mi to az tak nevadi ta dvojfarebnost ako na sedane Citovat
dzavel Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Viděl jsem blázna co měl v předu propustnost 20% a parkoval do garáže se spuštěnými okny , s 75% propustností to bude o zvyku:super. Sebekvalitnější folie Ti nepomužou pokud bude nízká propustnost světla! Koukám, že informace od prodejců, že folie to auto zchladí fungují . Opravdu to tak ale není. Citovat
BV406 Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 taky ted uvazuji o zatemnovacich foliich, pote co jsem byl od zhotovitele ubezpecen, ze na prednich stahovackach nesmi byt, tak o tom uvazuji stale vice v tom smyslu, jak bude auto vypadat do pulky normal sklo a od pulky dozadu cerne sklo ... hmmm, zatemneni maximalni je myslim 22% propustnost ? kdyz tak me nekdo opravte ... no, budu se asi dlouho rozmyslet, protoze cena je dobra, ale ten vysledek si neumim predstavit ... dzavel: jake reflexni folie ? Citovat
ozzy56 Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 dal bych si úplně černé hlavně dopředu, ale pak bych neviděl, tak na to kašlu:roker Citovat
romik1 Odesláno 5. duben 2011 Autor Odesláno 5. duben 2011 klímu samozrejme mám:D:D:D skor mi hovorili ze auto s foliami nieje take zeravé vnutri. ale to neviem. sice hovorim ze ja sa vzadu nevozim tak mi to moze byt jedno, ale ide aj o to aby nepleštilo slnko tým chudakom vzadu ked ich veziem... Citovat
Vítek1 Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 jako to leto byla fakt parada mel jsem bile auto a s tema foliema cesta do choravtska celou dobu zavrena okna az kdyz jsem se dostal v chorvatsku do zacpy tak to bylo neprijemne. folie byly sun tec myslim. ale ted mam klimu takze na to zatim kaslu taky se nemusim bat o ty skrabance na folii Citovat
romik1 Odesláno 5. duben 2011 Autor Odesláno 5. duben 2011 dal bych si úplně černé hlavně dopředu, ale pak bych neviděl, tak na to kašlu:roker :D Citovat
dzavel Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Reflexní folie - zrcadlové (ne ty černé). Z klubu je má myslím AKCZ. Výhled z auta je super a do auta jde vidět asi trošku víc než s černýma. Jestli jezdíš do Ostravy, tak doporučuji navštívit www.tonovaniautoskla.cz . Je to velmi rozumný člověk co má přehled. Citovat
Frozz Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Takže v ČR je zakázané mít folie na předních stahovačkách? (u řidiče a spolujezdce) (bavíme se o tónování) Známý tyto folie má, s propustností 22%, a zevnitř vidí stejně jako když je neměl..tak ted nevím edit: a proč teda Tintek nabízí folie i na přední stahovačky? A má nějaký atest? Čemu teda věřit, protože jsem o foliích taky uvažoval.. [upravil dne 5/4/11 12:01 Frozz] Citovat
georgegg Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 nabídnout ti je můžou to zakázaný není, zakázaný je si tam cokoliv dát, teda vlastně není můžeš si tam dát čirý folie co pohlcují uv záření, můžeš si dát i tmavý to je ovšem bez atestu a navlastní riziko Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.