Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Radši bych koupil nové rádio s MP3

Hlavně ať neni od SENCOR , vše co tahle firma vyprodukuje stojí za nic...:bacha

souhlas! ale rychlovarnou konvici nemaji zase tak hroznou jen strasne smrdi :D

Odesláno

Umi ten od Stualarm prehravani po slozkach? Pripadne zobrazovani nazvu souboru na displayi? Pripadne RDS?

Btw. v dobe kdy jsem kupoval autoradio tak vybavenejsi autoradia nemela USB vstup pritom levna ano :roll .. premyslel jsem ze bych koupil nove ale opet se me ta levna nepozdavaj at uz funkcne tak designove a do dalsiho draheho kousku se me investovat nechce.. jinak je samozrejme nejelepsi koupit autoradio s USB vstupem to bez debat..

Odesláno

Ja používam FM transmiter kupil som u čínana za 6€ Fakt som moc prekvapený , kámoš ma nejaký za 16€ a ten moj hraje líp .... dokonca mi ho nerušia ani radiostanice ... (ked ho vypnem tak na frekvencii sami prelína nejaké rádio)

funkcie ma take základné -9 možností EQ

- dialkový ovladač

- hlasitosť

Odesláno

To už je docela drahý, to bych viděl jako podobné, ale lepší řešení např. handsfree sadu Parrot MKI9100-9200, která má přímé propojení na reproduktory auta, ne přes FM modulátor.

Odesláno

zase ten parrot hraje ze sveho zesu a ten je nic moc ale ta ex 10 je fakt klasika FM modulator co umi HF a ipod jestli chces ten z odkazu tak bych ti mohl udelat jeste kousek slevu

• O 3 měsíce později...
Odesláno

a zkoušeli jste fm modulátor, kterej jde přímo do anténního vstupu? Má vyhrazených několik frekvencí čistě pro přehrávání ze vstupu. Měl jsem předtím klasickej fm transmitter do zapalovače a tohle je jako nebe a dudy. Kvalita zvuku mnohem lepší (samozřejmě s přímým vstupem do repro se to nedá úplně srovnat...), člověk nemusí řešit neustálé přelaďování. Fajn věcička.

Odesláno
a zkoušeli jste fm modulátor, kterej jde přímo do anténního vstupu? Má vyhrazených několik frekvencí čistě pro přehrávání ze vstupu. Měl jsem předtím klasickej fm transmitter do zapalovače a tohle je jako nebe a dudy. Kvalita zvuku mnohem lepší (samozřejmě s přímým vstupem do repro se to nedá úplně srovnat...), člověk nemusí řešit neustálé přelaďování. Fajn věcička.

No s ohledem na kvality těhdle vynálezů bych hodně polemizoval o tom co to udělá se signálem z antény. Poměrně živě si představuju jak je to sloučený dohromady... Jasně, že u silného signálu to asi ani nepoznáš, ale já potřebuju v ČB naladit \"Impuls\" a do Ostravy poslouchat i přes Vysočinu.... Tohle bych tedy příliš nedoporučoval.

Odesláno

No s ohledem na kvality těhdle vynálezů bych hodně polemizoval o tom co to udělá se signálem z antény. Poměrně živě si představuju jak je to sloučený dohromady... Jasně, že u silného signálu to asi ani nepoznáš, ale já potřebuju v ČB naladit \"Impuls\" a do Ostravy poslouchat i přes Vysočinu.... Tohle bych tedy příliš nedoporučoval.

neregistroval jsem rozdíl, respektive zhoršení kvality signálu z antény.

Odesláno

Co tento werk?

MOTO A-300 MP3 FM Transmitter

Je sympatické, že má variabilní přenosovou frekvenci a kromě USB ještě SD/MMC sloty a hlasový záznamník. Škoda, že neumí adresáře :( ale tato vlastnost je spíše vzácná. Na aukru se dá sehnat ještě za lepší peníze. Zkušenosti zatím nemám, čekám na doručení ;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj panove tak ted lituju toho ze jsem to tady necetl drive.Koupil jsem ten smejd za 600kc.Kdyz to nehraje tak sumi.Tak aspon vim ze priste mam cist.Zkousel jsem ten smejd prodat nikdo ho nechce uz ani zadarmo.Nedivim se.Zlaty radio.Az si pujdu pro radio a bedny radci budu cist rady odvas.Cus PetrNN

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...