DuFyS Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 taky bych se přidal k brněnskýmu srazu :-) [upravil dne 5/4/11 21:16 DuFyS] Citovat
Vítek1 Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 Radši bych koupil nové rádio s MP3 Hlavně ať neni od SENCOR , vše co tahle firma vyprodukuje stojí za nic... souhlas! ale rychlovarnou konvici nemaji zase tak hroznou jen strasne smrdi Citovat
Benžík Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 Rychlovarnou konvici sencora mame uz asi 6 let a ok. Sencora mame i settopbox+dvd, dva roky starej, zatim ok, jenom to menu je nejaky hodne divny. Citovat
AKCZ Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Umi ten od Stualarm prehravani po slozkach? Pripadne zobrazovani nazvu souboru na displayi? Pripadne RDS? Btw. v dobe kdy jsem kupoval autoradio tak vybavenejsi autoradia nemela USB vstup pritom levna ano .. premyslel jsem ze bych koupil nove ale opet se me ta levna nepozdavaj at uz funkcne tak designove a do dalsiho draheho kousku se me investovat nechce.. jinak je samozrejme nejelepsi koupit autoradio s USB vstupem to bez debat.. Citovat
v3nty Odesláno 9. duben 2011 Odesláno 9. duben 2011 Ja používam FM transmiter kupil som u čínana za 6€ Fakt som moc prekvapený , kámoš ma nejaký za 16€ a ten moj hraje líp .... dokonca mi ho nerušia ani radiostanice ... (ked ho vypnem tak na frekvencii sami prelína nejaké rádio) funkcie ma take základné -9 možností EQ - dialkový ovladač - hlasitosť Citovat
Benžík Odesláno 10. duben 2011 Odesláno 10. duben 2011 Co tenhle transmiter? Máte ho někdo? http://www.autoradia.cz/alpine-ex-10_1329.htm Citovat
filas1 Odesláno 11. duben 2011 Odesláno 11. duben 2011 To už je docela drahý, to bych viděl jako podobné, ale lepší řešení např. handsfree sadu Parrot MKI9100-9200, která má přímé propojení na reproduktory auta, ne přes FM modulátor. Citovat
Vítek1 Odesláno 11. duben 2011 Odesláno 11. duben 2011 zase ten parrot hraje ze sveho zesu a ten je nic moc ale ta ex 10 je fakt klasika FM modulator co umi HF a ipod jestli chces ten z odkazu tak bych ti mohl udelat jeste kousek slevu Citovat
Benžík Odesláno 11. duben 2011 Odesláno 11. duben 2011 Nechci ho, jen že jsem na něj narazil. A našel jsem ho i za 1500Kč. Citovat
xavier Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 nemá niekto skúsenosti s týmto MP4 prehrávačom s transmittrom? http://www.archos.com/products/mp3_players/archos_3/index.html?country=us〈=en Citovat
Hawk476 Odesláno 25. červenec 2011 Odesláno 25. červenec 2011 docela se mi líbí tento http://www.mironet.cz/emgeton-wireless-carpack-5--bluetooth-handsfree--fm-transmiter--sd-karty--cerny+dp102446/ nemáte někdo zkušenost? Citovat
nixberg Odesláno 29. červenec 2011 Odesláno 29. červenec 2011 a zkoušeli jste fm modulátor, kterej jde přímo do anténního vstupu? Má vyhrazených několik frekvencí čistě pro přehrávání ze vstupu. Měl jsem předtím klasickej fm transmitter do zapalovače a tohle je jako nebe a dudy. Kvalita zvuku mnohem lepší (samozřejmě s přímým vstupem do repro se to nedá úplně srovnat...), člověk nemusí řešit neustálé přelaďování. Fajn věcička. Citovat
koblih69 Odesláno 29. červenec 2011 Odesláno 29. červenec 2011 a zkoušeli jste fm modulátor, kterej jde přímo do anténního vstupu? Má vyhrazených několik frekvencí čistě pro přehrávání ze vstupu. Měl jsem předtím klasickej fm transmitter do zapalovače a tohle je jako nebe a dudy. Kvalita zvuku mnohem lepší (samozřejmě s přímým vstupem do repro se to nedá úplně srovnat...), člověk nemusí řešit neustálé přelaďování. Fajn věcička. No s ohledem na kvality těhdle vynálezů bych hodně polemizoval o tom co to udělá se signálem z antény. Poměrně živě si představuju jak je to sloučený dohromady... Jasně, že u silného signálu to asi ani nepoznáš, ale já potřebuju v ČB naladit \"Impuls\" a do Ostravy poslouchat i přes Vysočinu.... Tohle bych tedy příliš nedoporučoval. Citovat
nixberg Odesláno 29. červenec 2011 Odesláno 29. červenec 2011 a zkoušeli jste fm modulátor, kterej jde přímo do anténního vstupu? Má vyhrazených několik frekvencí čistě pro přehrávání ze vstupu. Měl jsem předtím klasickej fm transmitter do zapalovače a tohle je jako nebe a dudy. Kvalita zvuku mnohem lepší (samozřejmě s přímým vstupem do repro se to nedá úplně srovnat...), člověk nemusí řešit neustálé přelaďování. Fajn věcička. No s ohledem na kvality těhdle vynálezů bych hodně polemizoval o tom co to udělá se signálem z antény. Poměrně živě si představuju jak je to sloučený dohromady... Jasně, že u silného signálu to asi ani nepoznáš, ale já potřebuju v ČB naladit \"Impuls\" a do Ostravy poslouchat i přes Vysočinu.... Tohle bych tedy příliš nedoporučoval. neregistroval jsem rozdíl, respektive zhoršení kvality signálu z antény. Citovat
uepepe Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 ja mam jeden na predaj ak by mal niekto zaujem: http://www.trekstor.de/en/products/detail_more.php?pid=4&cat=1 je z nemecka, v roku 2008 stal 35€ ale musim ho pochvalit absolutne bez problemov a funguje aj ako nabijacka pre mobil cez USB napiste ponuku. Dakujem [upravil dne 5/8/11 od uepepe] Citovat
Cyklon Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 Co tento werk? MOTO A-300 MP3 FM Transmitter Je sympatické, že má variabilní přenosovou frekvenci a kromě USB ještě SD/MMC sloty a hlasový záznamník. Škoda, že neumí adresáře ale tato vlastnost je spíše vzácná. Na aukru se dá sehnat ještě za lepší peníze. Zkušenosti zatím nemám, čekám na doručení Citovat
PetrNN Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 Ahoj panove tak ted lituju toho ze jsem to tady necetl drive.Koupil jsem ten smejd za 600kc.Kdyz to nehraje tak sumi.Tak aspon vim ze priste mam cist.Zkousel jsem ten smejd prodat nikdo ho nechce uz ani zadarmo.Nedivim se.Zlaty radio.Az si pujdu pro radio a bedny radci budu cist rady odvas.Cus PetrNN Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.