Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry večer vie mi niekto pomoct???na klavesnici mi blika červená dioda neda sa nastartovat a na pristrojovej doske svieti iba kontrolka dobijania,a pri zapnuti klucikom sa rozbehne ventilator chladenia.Poradtte ako mam postupovat dalej.na klavesnici vobec nereaguju gombiky.

Odesláno

podla toho co pises tak mas klucik v prvej polohe, treba ho prepnut do polohy dva, kedy sa rozsvietia na pristrojovke okntrolky AirBag, diag. motora, kontrolka brzd... v tejto polohe klavesnica prestane blikat a bude sa dat zadat kod. pokial tato poloha nefunguje a spusti sa len ventilator bez toho aby sa rozsvietili na pristrojovke ostatne kontrolky tak chyba nie je v klavesnici. mozno spinacia skrinka...

Odesláno

tak to vypada na nejaky zmasteny dodelavany alarm, tohle bude na delsi laborovani a prenechal bych to radeji nejakymu autoelektrikari, pres forum se v tomhle pripade bude tezko radit. Chce to vykopat ven vsechno co tam nepatri a co tam bylo dodelany od toho neorigo alarmu, draty dat do puvodniho zapojeni a pak se uvidi

Odesláno

ja mam alarm origo asi speci kus.

Cim aktivujes alarm teda cim zamykas a odomykas.

Daj si vinko do servis boxu a mrknisa co mas vsetko vo vybave.

Odesláno

Najlepsie bude najprv skontrolovat tie kabliky, co ide z klavesnice. Treba to cele vybrat, najcastejsie je chyba bud v tom, ze pri vyklapani klavesnice pred zadanim kodu sa vytiahne nejaky kablik z patice. Treba vybrat klavesnicu - vnutro z plastoveho obalu a pozret napojenie kablikov do klavesnice, trocha za ne potahat a ked je vypadnuty zstrcit a zacvaknut. Kabliky sa lamu prave na prechodu z klavesnice von.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...