Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím tímto zprostředkovatele, aby spojili úsilí a nějak se domluvili v zájmu nás ostatních. Plus mínus pár desítek korun, doufám, nějak ustojíme. Podstatná je spolehlivost záznamu a včasný termín dodání. Pak se mnou můžete počítat.

Odesláno

Tak jsem si dnes trochu procházel cd jižních států na obrazovce a musím říct, že i Chorvatsko a Bulharsko co jsem projížděl je teď hodně dobré. Plné pokrytí silniční sítě Varna , Kranevo a v Chorvatsku ostrovy Pag a Brač. Včetně zeleně a POI.

Odesláno
Tak jsem si dnes trochu procházel cd jižních států na obrazovce a musím říct, že i Chorvatsko a Bulharsko co jsem projížděl je teď hodně dobré. Plné pokrytí silniční sítě Varna , Kranevo a v Chorvatsku ostrovy Pag a Brač. Včetně zeleně a POI.

Rád bych dostal kontakt na ten prohlížeč, pokud ho lze někde stáhnout do PC.

Díky

Odesláno

Diky za info, trosku pozde jsem si toho vsimnul, ale preci :-) Tak myslel jsem, ze to budou mit osetrene, kazdopadne mi to nevadi :-D

Proč myslíš, že by to mělo fungovat jen na originálníh CD? Když někdo uloží na net image originálního CD, tak je přece úplně identické jako originál. Problém byl v tom, že pro ČR nebyly na mapovém CD pro RT3 kódy, pomocí kterých by navigace dokázala rozpoznat a použít TMC zprávy. Například v Německu to fungovalo normálně...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...