Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau Vsem ,

Tak chci letos koupit tak neco jako 807 ,C8 nebo Fiata , ale mam trochu problem jakej motor ..Kdyz jsem se ptal v Peugetu nebo v Citronu tak mi bylo sdeleno ze u 2,2 dost odchazely striky.Zaroven jsem se ptal i na rozvody a bylo mi sdelo ze i pri rozvodech se museji vyndat i striky ( a ze dost lamaj ) co je na tom pravdy ..

Diky za info

Odesláno

no spis jsem tam jen volal :)) prej se tam je dooost malo mista takze se mu musi sundat ,ale rikal jsem si ze je to bude asi blbost .. myslim u 2.2

[upravil dne 8/4/11 14:20 dire]

Odesláno

Ty vstřiky musí ven, pouze když se řemen nemění preventivně, ale z nutnosti. Tzn. když rupne:-)

Jinak motor 2.0 HDI (RHR) 100KW jede výborně, ale raději bych volil 2.2 ( 4HW). Myslím, že bude vyšší životnost a nižší spotřeba. Jezdí také velice pěkně...

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj, měl bych dotaz, můžete mi někdo říci jaký je rozdíl v motorech Peugeot 807, C8, ty mají označení HDi a fiat ulysse tan má označení JTD, v čem je jiný motor z ulysse. Díky

Odesláno
Ulysse mám a je to stejný a to naprosto,rozdíl je jen v tom,že PSA koncern značí diesly Hdi a Fiat odjakživa Jtd. Stačí to tak?

Jo stačí, díky. Jen mě to prostě nejde do hlavy:myslim:D Dík.

• O 3 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...