winco Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 4 winco: Když už se bavíme o akceleraci, tak moje měření mi u 106 1.4 Sport r.2002 při alu 15\" 7J pneu 195/50/15, oproti plechu 14\" 5J pneu 180/60/14 vyšlo, že na větších podstatně širších a těžších ALU, auto při zrychlení 0-150km/h jelo o celé 4s ztrátově na origo kola, několik pokusů a pořád to samé a na videu to bylo dost poznat :-) tak to sorry ja myslel, že 195/55 R15 su uplne stejne kola ako 175/65 R14......rozdiel v akceleraci je už len to, že je kolo širšie a ťažšie ale ked daš neake ultra lahke kola a a ten profil jak si psal 195/50 R15 tak budeš mať podla mňa akceleraciu rovnaku ale lepšiu stabilitu.......a hore som hovoril, že vybrať dobry rozmer kol je vlastne veda, podla toho čo presne vyžaduješ a čo zase dovoluju aj pani v zelenom a to ja sa tešim jak budem mudry buduci rok v lentom semestri mám taky predmety čo sa týka komplet všetheo o autach (motory, podvozky, pneumatiky, komplet stabilita karoserie) a potoma j dynamika vozidla a podobne hovadiny :D a to jak pisal PAJA106 tak ta citace sa mi taky moc nezdala a to chce len torchu zarozmýšlať jak funguje fyzika a hned ti to da, že nizky profil je stabilnejši v zatačkach ako vysoky ved sa potom aj to kolo viacej na tej gume \"hupe\" a to ešte nehotovim, že sa guma viac zmagne a tým padom ostatne kolesa stracaju ten pritlak a podobne [upravil dne 30/3/11 10:33 winco] [upravil dne 30/3/11 10:34 winco] Citovat
Jeny Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 AJ vůbec nevadí. Jinak my jsme zatim brali jenom trakci a to ještě jako soustavu kolo, pneumatika, která se nedeformuje a jedoucí rovně. A právě jsem se domníval, že když pojede auto do zatáčky, tak i ta odstředivá síla bude mít vliv nejen na deformaci pneumatiky ale i na trakci. Ale samozřejmě že to může být úplně jinak:D Citovat
J.R. Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 winco: pravda je, že ta 15\" kola byla daleko těžší než ty 14\" plechy, sám sem se divil jakej to je rozdíl, když v obvodu kola je rozdíl jen 1mm což není nic. Ale ta šířka asi hrála roli, valivej odpor u kola které má o 5 cm větší šířku na autě o výkonu 75ps musí být znát... [upravil dne 30/3/11 12:27 J.R.] Citovat
winco Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 to ako chceš povedať, že guma 180 je o 5cm užšia ako 195???? ja bych povedal skôr tak o 1,5cm....ale tak možna sa milim.....a sice robi to svoje ten valivy odport ale určite nie až tak velky najväčši bordel tam robila ta vaha pretože roztočiť ťažke kolo da ovela väčšiu pracu ako roztočiť lahke kolo a to potom aj ubrzdiť ved preto sa aj odlahčuju zotrvačniky a remenice a podobne Citovat
J.R. Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 jj sry ja totiz mel nazuto 165/65/14 v soucasnosti mam 185/60/14, ale rafek je 7\" vs. 5\" což je 5cm a ta guma je samozrejme na tom sirsim rafku vice roztahnuta takze tam bude stejne nakejch 3,5cm (oproti 165) min. a to uz je dost... :-) [upravil dne 30/3/11 13:25 J.R.] Citovat
winco Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 no to je pravda som písal v prvom prispevku, že na akceleraciu je dobre lahke, uzke a relativne male kolo Citovat
J.R. Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 tak tak :-) az tam na zimu dam 13\" plechy to bude uplny ferrari :-D Citovat
PAJA106 Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 hoši hoši. Vámi popisovaný jev není v důsledku nárůstu valivého odporu,ten se změní o nula celá nic,ale problém větších kol je v jejich větším momentů setrvačnosti,který je definován jako hmotnost krát poloměr na druhou,tzn,že změna roste exponenciálně,proto je to u slabších motoru tak znatelně. I když máte ve výsledků stejný průměr kola,tak v něm ale máte jinak distribuovanou hmotnost. Citovat
J.R. Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 Jojo on kdyby se clovek trochu zamyslel a vzpomnel na studacka leta... valivy odpor je v podstate stejny, pokud je zachovan prumer kola, pac sirka se ve vzorci neuvadi a rozdil vahy(celeho vozidla) je zanedbatelny, ale jak rikas u momentu je to jiny kafe ;-) [upravil dne 30/3/11 19:01 J.R.] Citovat
martinjonas Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 kupil som alu disky,cely nateseny som ich chcel vyskusat na moju 106..... skoro ma drblo,roztec 3 dier nepasuje.ako je to mozne? disky ktore som kupil maju rozmer 3 x 98,ako vsetky plechove disky ktore som doteraz na nete nasiel,ale na mojom aute su plechace rozmerov 3 x 85 R13...... takyto rozmer som zatial nikde nenasiel ,volal som aj do eshopov a pytal sa na takyto rozmer.....vraj trojdierove alu disky este nevideli. ja jedny doma mam,su original peugeot,len ten rozmer.. povie mi niekto ci uz pocul alebo ma doma auto s takym rozmerov ako mam ja,tj 3 x 85 stredova diera 5,5 R13? som zufaly,a dakujem za kazdy postreh Citovat
PAJA106 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 Já vím pouze o 4 autech, co mají 3 díry: P106, Citroen AX, Citroen SAXO, všechny 3x98 a pak Smart-3x114. Ale o tomhle teda nevím ani prd. Citovat
Jimmy106 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 jj to je blbost mno... o rozmeru 3x85 jsem v zivote neslysel... urcite ti to tam pasovat musi.... a jak pise paja, jenom tyhle 4 typy aut maji 3dirove kola a jediny ten smart ma 3x114.... zkus to jeste jednou a treba zkusvsechny kola... Citovat
PetrRS Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 Já vím pouze o 4 autech, co mají 3 díry: P106, Citroen AX, Citroen SAXO, všechny 3x98 a pak Smart-3x114. Ale o tomhle teda nevím ani prd. já vím ještě o jednom.... Citroen 2CV neboli ,,KACHNA\" ale rozteč fakt nevím Citovat
PetrRS Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 mno a když už jsem si tak vzpoměl na Kachnu, tak tu mám jeden Citovat
martinjonas Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 nebudete verit ,ale je to pravda.v jednom e-shope mi povedali ze to moze byt auto vyrabane vylucne pre nejaky trh,ze s tym sa uz vo svojej praxi stretli. ne interente som pozrel od predajcou ,vyrobcou ci uz diskov,alebo brzdovych kotucov vsetko a nikde som taky rozmer nenasiel.ked som auto kupil,majitel menil predne kotuce,tie dva povodne opotrebovane mam a roztec srobov je presne taka o akej pisem....3 x cca.85,je to merane pravidkom stred diery-stred dalsej diery. jednoducho to na tie nove alu disky nesedi,neviem co si mam o tom mysliet.......co mam vlastne za auto,ak by som teda menil brzdove kotuce ja,neviem si vysvetlit kde by som taky s rozmermi dier nasiel a kupil.cislo na byvaleho majitela uz nemam,ze by som sa opytat,mam sice blocek z obchodu kde boli pravdepodobne kupene,skusim dnes zavolat a zistit...... jeden znami mi slubil,ze by mi vedel vyrobit duralove prstencove vymedzovacie podlozky pod tie nove alu kolesa s tym ze by sa na nich zmenila a upravila aj roztec.tak uvidime,idem dnes k nemu do dielne.....prikladam fotky aj s metrom [upravil dne 4/4/11 06:16 martinjonas] Citovat
PAJA106 Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Ale roztec se takto neměří. Těch 98 je průměr kružnice,která prochází středem der pro šrouby. To co ty měříš je délka nějaké sečny na této kružnici. Citovat
martinjonas Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 uz mi je to jasne,vratil som sa od kamarata strojara a ten mi to vsetko vysvetlil. ano,ams pravdu roztec je priemer kruznice opisanej cez stred dier,cize vzdialenost stredu diery od stredu disku krat dva. kua fix,ale potom co su to za alu disky,co som kupil? hodili sme to do programu a vysla nam roztec 115........ hovoril ze by sa dali vyrobit tie vymedzovacie podlozky z duralu,ale cena by urcite prevysila cenu tych alu diskov,takze idem ich vratit predavajucemu Citovat
PAJA106 Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Já nevím,co máš za problém,ani za program,že ti to hází 115 mm,což skoro odpovídá Smartu se 114 mm,ale když udeláš kružnici o průměru 98 mm a tu rozdelíš po 120 stupních(360/počet der) a změřiš si vzdálenost od středu jedné k druhé,tak jak to máš na těch fotkach,tak vyjde právě těch cca 85 mm. Takže ty kola v tomto směru jsou ok. Max jestli nemají jinou středovou díru. Normálně na Peugeot 65.1,ale nevím,zda to platí i pro 3 díry. Citovat
martinjonas Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 mam problem s tym ze tie disky nepasuju,ako som pisal roztec / priemer opisanej kruznice cez stredy dier mojich kotucov/ je 98 mm a roztec alu diskov je 115,ved je to vidiet aj s tych dvoch fotiek je vzdialenost stredov jednotlivych dier na disku a kotuci je iny,tym padom po prilozeni disku na kotuc jednotlive diery do seba nezapadaju....... cudujem sa tomu,kto a na co vlastne take alu disky vyrobil,je na nich odliata znacka Peugeot,cize domnievam sa ze su ofiginal na peugeota.ked som ich bol kupovat,mal som zo sebou jeden plechac z mojho,meral som jen vnutorny rozmer disku ,lebo predavajuci tvrdil ze jemu nepasuju koly brzdovym prasiatkam na prednych kolesach,on ma dvojkovu stosetku a tvrdil ze na jednotkovu ,aku mam ja pasovat budu,ze su na nej ine ,mensie prasiatka.merat rozmiestnenie ,ci vzdialenost dier na diskoch ma vobec nenapadlo,ved som si predtym zistil,ze existuju len jedny trojdierove. no lenze skutocnost je uplne ina a teraz viem ze som riadne prestrelil. povodne som chcel ist pre ne s peugeotom,aby som ich mohol priamo na nom vyskusat,lenze okolnosti ma prinutili k niecomu inemu,a robral som zo sebou len ten jeden plechac. hned ako som doma zistil ze to nepasuje,volal som predajcovi,on povedal ze jemu diery pasovali,ale urcite ma klamal,uz je s nim dohodnute vratenie tych alu diskov mna to stalo zopar eur na cestu , neprijemnu skusenost,ale aj nove poznatky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.