Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Motorkáři  

1 hlas

1. 1. Motorkáři

• Všichni to jsou hovada
      13
    • Taky jsem motorkář, taky jsem hovado
      10
    • Motorkářům uhybám - respektuju je
      34
    • Nijak mi nevadí
      21
    • Vždy se za motorkou otočim, miluju je
      13

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

já například světelnou houkačku na upozornění \"slepého\" řidiče že nesvítí :) co se týče motorkářů tak tam jim dávám najevo že je pouštím tím že se natlačím co nejvíc napravo a nechám vedle sebe místo. Když potom motorkář poděkuje tak mám dobrý pocit :P

Odesláno

tim se mi nabizi dalsi dotaz, ma zvas nekdo ladak a pouziva v nem tlumivku? v jednom clanku jsem se docetl,ze pri nasazeni tlumivky mu tlaky potrhaly vyfuk. je to mozny nebo bylo neco spatne...

Odesláno

otazka z vaseho \"oboru\" motorkari, existuji vubec nejaky motopujcovny ?

Moc jsem toho nenasel, a obcas mam nutkani, ze bych se zase projel... , ale casu je ukrutne malo, a v kombinaci minimem hezkych dni, se mi zatim jevi jako zbytecny kupovat vlastni motorku...

:roker

Odesláno

Pár jich je,ale cena od 2000 asi po 3500 za den plus kauce.To je snad lepší si dojít do Inveltu,jako že chceš koupit báwo a oni ti půjčeji na celý odpoledne třeba géeso,loni vyzkoušeno.

Odesláno

taky jsem ted zacal jak je teplo a motorkaru vsude plno uhybat kdyz je vidim v zrcatku a vetsinou podekuji :) .. zatim jsem nemel problem ze by me nekde nejaky prekvapil rychly priblizenim nebo hnusnym predjetim .. ale je fakt ze me porad jeste nekdy nastve kdyz stojim v kolone a motorkar ji celou elegantne predjede :D

Odesláno

Já vím jistě jen o jedný půjčovně, co je v Praze na Libuši, ale bude jich víc. Ale motorku bych si asi nepůjčil...

No a já v tomhle teple čeká, až se mi vrátí motorka od doktora, to zas bude radosti. :)

Odesláno

Rotorhead> V okolí Ostravy vím o několika, jak psali kluci, pár tis/den podle typu ;)

dobrmik> každá zmrzlina tomu natrhne prdel, jen se to musí umět :D

Btw dva dny na Slovensku...

img0893o.jpg

Odesláno

ahoj, mam dotaz, jake pneu byste doporucili?

potrebuji:

180/55/17 73W

120/70/17 58W

Uvazuju o michelin pilot road3, ale prijdou mi drahy :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...