Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem ten spínač také měnil, protože když jsem před lety koupil 406, tak mi nasvítily couvačky. A bylo to právě tím spínačem na převodovce... Není to zas tak drahá záležitost, stál tuším něco kolem 350,-. Mám pocit, že ani rozebrat nejde.

Odesláno
a to třeba stačí jen vyčistit?nebo jak je možný že mi to nesvítí?mám zato že mi to ale svítilo...

stáhni konektor ze spínače a překlemuj piny--při zapnutém klíčku by měla zpátečka svítit, když svítí,pak je problém ve spinači

samozřejmě nejdříve kontrola pojistek;)

[upravil dne 26/3/11 10:36 ozzy56]

Odesláno

zdravím tak to je jespíš ve spínači pač sme propojili ty piny a svítílo to,tak sem myslel že to třeba tam nedoléhá,pač sme ho vyndali,očistili a zkusili ho zmáčnout a šlo to a tak sme ho tam zase našroubovali a já čů.... ho překroutil:( takže musím určo jinej sehnat,kde se dá tak sehnat?díky

a nebo sme si mysleli esli to nebude tím že mám ty tyčky řazení dcl vymlácený,esli to není tím ty kloubky:myslim potřeboval bych jiný,jako řadit jde ale je tak vůle v těch kloubkách

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...