Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nebude chyba mezi volantem a sedačkou ... :D

Ne, ted vážně, těch deset je opravdu nějak moc, co takhle váha vzduchu?

PS: jak jsi to počítal, dle pp nebo \"růčo\"?

Odesláno

poradili mi to aj v peugeote.no ale ukazuje dobre urcite.meriam to stale.od kedy ho mam tak uz asi 30 krat.keby zle ukazovala tak by ta nadrz uk bola niekolko krat pretankovana

Odesláno

kontrolka rezervy ti môže zasvietiť pri zostatku 6 l nafty v nádrži, ale aj pri 10 l nafty. Natankuj full (tak ako ti radia vyššie) sprav tých 200 km, natankuj zas a uvidíš čo ti spapala na tie km čo si urobil. 10l/100km je fakt veľa, to by nezožrala ani v meste keď je motor ok. Mimochodom, nafta ti nikde netečie, len tak sa pýtam.

Odesláno

Já se přiznám, že měřím stejně jako tazatel, ale jezdím většinou pořád stejnými místy. Vždy mi to vychází okolo pěti litrů ... ale neměřím to jen na nějakých 150 km ... většinou tak 800 km. Od plné do plné by to u mě šlo hůře ... záleží na tom, kolik tam toho naleju z kanystru :D

Pokud chceš opravdu přesně, tak jedině plná vs. plná. Ale obecně platí, že krátké trasy v zimě výrazně zvyšují spotřebu. Měřím pořád stejně a za mrazů jsem se dostal přes šest litrů

Odesláno

abys mohl měřit spotřebu, musí být nádrž plná až po víčko, pak vynuluješ denní tachometr a jezdíš, potom natankuješ zase po víčko a spočítáš spotřebu

Odesláno

na cvaknuti pistole to je na nic... troschu jak benzin, tak nafta peni a pistole zaregistruje i tu penu (nejspis meri jakoby tlak, kterej se dere proti ni?)...

Ale proste prvni cvaknuti pistole nebude taky moc presne...

Chce to narvat pistoli co nejhloubeji - pak pockat na prvni cvaknuti, a pak uz pomalu dotacet, az fakt uz nic nejde dotocit, protoze hned cvakne.... odjezdit aspon 300km, at je nejaka rozumna presnost, a pak dotankovat nejlepe na stejnem stojanu s nejlepe stejnym poctem cvaknuti :D

Odesláno

a nemůže Ti někde utikat? dceři proukousali kuny hadičku a spotřeba ji vyskočila o 2 l víc a nikde nic se nepoznalo,jenže to byl benzín,hned se vypařil,po naftě to ostane mastné

Odesláno

ved prave ze by mi tam ostal flak po nafte. a to tankovanie neriesim,spotreba je 10L.aj keby rucicka ukazovala neviem ako nepresne tak ta nadrz by bola pretankovana niekolko krat keby bola normalna spotreba 6L

Odesláno

..no ja som teraz nalail bandasku nafty tj. 25 L a ručka vybehla jeden dielik pod polku,teraz aspon viem ako keca ručka čo ukazuje stav paliva ešte tam bolo okolo 7L paliva čiže aj spotreba je v konečnom dosledku menšia

Odesláno

chlapyy, myslím,že vám o spotřebu ani nejde, mít takové spotřeby a uvažovat, jak se spotřeba vůbec měří...,jestli chcete znát spotřebu, musí se to dělat přesně, nebo se na to vykašlat

mít spotřebu 10 litrů :mrk, to bylo nastartované celou zimu, néé?

Odesláno

tak meral som to uz asi aj 40 krat a jazdim prevazne kratke trate,mesto,niekedy mimo mesto a to sa motor ani nenahreje, a stale nech jazdim ako jazdim stale je to 10L.na moj veru.vcera som siel 100km trat mimo mesto a motor sa nenahrial na viac ako 80. a to som siel aj 180 a kopce.je to normalne?s tou teplotou

Odesláno

tak termostat je novy,vodna pumpa tiez a vodu ani netlakuje,moze to byt aj cidlo mozno.skusim ho vymenit.lebo obcas aj otacky zakolisu.no a skusal som jazdit do 3000ot,aj do 2500ot, aj do 2000ot.a stale rovnaka.10L

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...