Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Mám 406tku 1,8 benzín 81kW po restylu. a potřebujeme dotáhnout škodu 110r (850kg) na plaťáku (450kg). Potřebuju radu ohledně toho, jestli to vůbec moje auto utáhne a jestli mi na to stačí klasicky řidičák typu B bez Ečka? Nemůžu to nikde moc najít a nevyznám se v tom. Děkuju moc za rady. Vojtí

Odesláno

Uveze, ale policajtum by se to nelibilo, moje 406 má v TP psano nebrzdeny vlek 670 kg, brzdeny 1200 kg. Ty bys to prekrocil a mohli by ti delat problemy. Jak je to s tim ridicakem bohuzel nevim a taky by me to docela zajimalo. Mrkej, co 406 utahne:

post-31496-14109616189967_thumb.jpg

Odesláno

Jako držitelé skupiny \"B\" jste oprávněni za sebou tahat příves do 750 kg. Jakmile toto překročíte,musíte už mír řp \"B+E\" ale jako souprava nesmíte překročit 3500kg!!!! Protože pak už je zapotřebí sk \"C\" no a nad 750 kg ještě \"C+E\".... Jinak ty váhy najdeš ve velkym TP.

Odesláno
Jako držitelé skupiny \"B\" jste oprávněni za sebou tahat příves do 750 kg. Jakmile toto překročíte,musíte už mír řp \"B+E\" ale jako souprava nesmíte překročit 3500kg!!!! Protože pak už je zapotřebí sk \"C\" no a nad 750 kg ještě \"C+E\".... Jinak ty váhy najdeš ve velkym TP.

Už asi stokrát tu tenhle zavádějící a nepravdivý blábol byl vyvrácen včetně citací zákona a odkazů na vyjádření MD, a stejně to tu někdo napíše zas. Síla...

Pokud někdo chce vědět, jako je to skutečně, zde jedno výživné téma:

A zde polopatické vyjádření Ministerstva dopravy:

http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/EA8A4E44-C258-47CE-8BF5-D1E93147E303/0/RidicskeopravneniskupinBaBE.doc

Odesláno

A ještě k původnímu dotazu:

Kolik má Tvoje 406 v TP hmotnost brzděného přívěsu?

Kolik má ten přívěs celkovou hmotnost a kolik má nosnost?

Ta Škoda má určitě 850 kg (odstrojená)? Máš k tomu papír, anebo bys to ukecal?

Odesláno

tak nakonec jsem to vyresil tim, ze jsme jely Vitem a s modlitbou at nas nikdo nestavi :D... a rozhodne ukecal pac to erko nema zadny papiry ktery mit ma, natoz nejakej navic :D... kazdopadne moc dik za rady ;).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...