Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

zapsani kol do TP

Recommended Posts

Odesláno
no právěže frozz psal něco o tom, že na stk technik kontroluje i nějaké číslo přímo toho typu kol :(

Kontroluje to, to číslo se nějak jmenuje (už nevím jak) a každý typ kol má jiné, podle toho ten technik pozná, že to jsou oni. Snad si to pamatuju dobře, podívej se zpět několik stránek, psal jsem tam toho víc + fotky, vysvětlil jsem tam celý postup.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak dnes jen tak v Auto Marek v MB pokus o zapsání 17\"-nelze dát jiný kola jak je v TP-pokud by to povolil Peugeot tak mi pani řekla,že by to bylo za 1000,- někam volala a zamítnuto:) ale je mi to jedno jen jsem to chtěl zkusit :D

Odesláno

Jistě mi poradíte:

V TP mám jako alternativní kola 6x15 ET27 (na zimáky na RCčko), kdybych chtěl zapsat 7x15 byl by problém???

Zároveň další dotaz, jak přesně zjistit všechny rozměry, resp. dají se tyto rozměry (šířka ráfku a ETčko vyčíst přímo na kole?).

Uvažuji o OZ Racing F1 Peugeot, ale dle googlování ty rozměry trošku haprují...Ještě doplním, že kola by byli přes bazar (nebo aukro), takže typový list k ním určitě není.

Díky za radu.

[upravil dne 12.9.2013 20:42 od Tommy002]

Odesláno

Tommy002 - OZ Racing F1 se teď budu pokoušet zapsat, taky na 206, musím už jen sehnat gumy. Tak se ti pak můžu ozvat jak to šlo..Mám něco v jednání tak uvidíme jak to dopadne

• O 3 týdny později...
Odesláno

Chci se zeptat jak je to s cestou na STK? Nahodím kola a jedu? Případně když mě zastaví PČR, tak jim ukážu typovej list a řeknu, že jedu na STK?

• O 1 měsíc později...
Odesláno
tak dnes jen tak v Auto Marek v MB pokus o zapsání 17\"-nelze dát jiný kola jak je v TP-pokud by to povolil Peugeot tak mi pani řekla,že by to bylo za 1000,- někam volala a zamítnuto:) ale je mi to jedno jen jsem to chtěl zkusit :D

tak jsem stejně kontaktoval Peugeot CZ o poslání alternativních rozměrů pneu a disků mailem-odpověď stejná-není žádná alternativa:(

dostal jsem nabídku od ovečky(Marcel00) která se nedala odmítnout a potvrzení od Peugeotu SK je už na cestě ke mě a jsou tam zapsané i 17\" kola:mrk (v TP mám 15\",16\") tak mi řekněte,že v Čechách to nejde a na Slovensku jo :bacha:bacha:bacha je to podle motorizace a VINka tak by to měli napsat i tady v Čechách nebo ne :myslim

pak dám info jestli se to povede zapsat do TP;):papa

edit: vím že jsem psal,že tam 17\"nikdy dávat nebudu,ale člověk nikdy neví. . . ;)

[upravil dne 9/11/13 15:42 od Gabriel 307]

Odesláno

tak potvrzení je už doma a ve středu (když dorazí TP)skočím na DI a dám vědět jak to dopadlo

doufám,že projde že je z Peugeot SK :myslim;)

[upravil dne 11/12/13 07:59 od Gabriel 307]

[upravil dne 9/4/14 04:21 od Gabriel 307]

post-24981-14109636760948_thumb.jpg

Odesláno

Taky bych asi měl dopsat 15\" do TP, když už jsem sezónu na nich odjel. :D Dej určo vědět, jak jsi dopadl. Mám doma typovej list s ET18, ale já bych potřeboval ET19. A přepsat to jde jen v ostrým Adobe Reader, což nemám. :myslim

Odesláno

tt.jpg

tak investice 50,- Kč a je to tam,trochu jsem měl obavy,jestli se nezeptá maník proč to je Slovensky ale trochu jsem mu pomohl a rozprával som pekne pomaly po Slovensky a pripravil som mu k dokladom aj Slovenský pas(aj keď som vedel,že ho nebude potrebovať) :papa:papa:papa:papa

VELKÉ PODĚKOVÁNÍ PATŘÍ OVEČKE - Marcel00 :super

edit: a tady jsou Challenger 17\" zrovna jsem je přivezl 19.11.2013;)

[upravil dne 14/11/13 10:40 od Gabriel 307]

[upravil dne 19/11/13 23:05 od Gabriel 307]

[upravil dne 8/12/13 00:28 od Gabriel 307]

[upravil dne 11/1/14 13:29 od Gabriel 307]

[upravil dne 11/1/14 13:29 od Gabriel 307]

Odesláno

Koupíš kola s Typovým listem na dané vozidlo a necháš to za 50kč zapsat na magistrátě

Já mám 225/40 R18 8J ET18 zapsaný v TP.... ve finále jsem nechal origo 17\"

Napadlo mě jestli si tam ten Typový list nechaj nafurt, když kola jsem prodal.. nevíte někdo?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...