Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zapsani kol do TP

Recommended Posts

Odesláno

Zapsáno i značky kol, to už je pěkná byrokracie ... někomu tam třeba nedali ani ET :D

ChouLu: Já jim psal na jaře, to měli hodně práce, po týdnu jim volám a ona na mě, že o tom vědí, že to vyřeší, až bude čas, po 3 týdnech mi to poslali.

Odesláno

Tak dneska jsem dostal vyjádření z Ronalu, že bez kopie faktury mi prostě TL nevystaví. Si to pošéfovali :roker

[upravil dne 15/1/13 13:20 od Martyy]

Odesláno

taková technická otázka.. hledal jsem tu všude kam píšete do toho Ronalu ?? muže sem někdo hodit tu adresu ? nebo rovnou email ? a co tam píšete když chcete dodatečně poslat ty papíry ???

Odesláno

Já bych řekl, že na info@ronal.cz a text e-mailu jsem uváděl včera v tomto vlákně, tudíž trochu pohledej. Ovšem pokud platí to, co psal Martyy, budeš mít asi smůlu.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak to je nemilé, že už to mají podchycené..no co, vydělávat se musí..škoda, že jsem jim nepsal dřív :grr ..zkusím jím napsat a maximálně tu tisícikorunu obětuju..zas tak velké peníze to nejsou :roll

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak se podarilo,mam zapsane 16\" ve velkem TP:D

P.S. kdyby nekdo potreboval na 306ku dopsat 16\",mam jeste jeden typac od ronalu,sesli se mi dva

[upravil dne 4/3/13 09:28 od genzer]

post-7423-14109629729604_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...