Capy Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 nevím proč s tím pežu dělají takový problém nikdy nic nepovolí ani když se to na jiné auto montovalo seriově. ted řeším totéž na subaru legacy zápis 17 a zkusil jsem jinej rozměr na 16 zimáky kvůli levnějším rozměrům. Vyjádření od Subaru nečekané výpis všech alternativních disků a pneu že skoro nevejde na A4:D a to vše za 500kč ,ale jeden zimák o 1100 levnější. Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 mne ich tam zapisali az po upozorneni, ked som im povedal ze ich tam nezapisali. iba tak na slovo. Citovat
ozzy1 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Kluci, prosím,poraďte. Mám origo kola Peugeot 17\". Na model 5008 jsou povolené výrobcem ale já je nemám zapsané v TP a nemám typový list. Jak mám postupovat? Ve velkém TP jsou zapsané pouze 16 \". Citovat
Lucasao Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 stačí pročíst tohle vlákno a pak napsat maila do ronalu nebo pokud máš 17tky napsané na štítku na dveřích nebo v SB tak ti na ně možná vystaví papír i v Peugeotu Citovat
Andreww Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Na Peugeot bych nespoléhal a řešil to rovnou přes TL. Postup je tady popsaný myslím dost podrobně Citovat
MilanF1 Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 V SB bude asi jenom jeden rozměr, tedy ten, co je v TP, pokud by tam byly 17\", Peugeot papír vystaví, ale bude za to něco chtít, levnější je to od Ronalu Citovat
Flying_dragon Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 myslím, že když se přečte celé toto vlákno, tak je zde jasný postup, jak uspět. Sám jsem tak udělal a dnes mám klid a TP je o pár řádků těžší Citovat
joshiki Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 takže to chápu správně, že na mou 206ku co je na origo ouraganech 16\" už z prvoprodeje mám, prostě nelegálně? Ikdyž se v DE s takovýma kolama v základu prodávala? Ty úřady fakt nemaj obdoby:( Citovat
Lucasao Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 pokud tam jsou už od výroby tak snad by měl být ten rozměr napsán i v TP ne? Citovat
Andreww Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 Zřejmě tam byly po dovozu z DE jiné kola. Technik zapíše, co vidí Citovat
ChouLu Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Tak jsem se rozhodl, že si koupím 16 ouragany a teď je dostat do techničáku. Na STK to mám vyřešené, ale Ronal v konfigurátoru mi nabízí dvoje disky. Oba tam pasují pneumatikou, ale ouragany maji ET28 a ronaly obě ET26.. Jak tohle nenápadně vyřešit? Upravit TL? Děkuji Citovat
John Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 ChouLu : buď upravit TL,a nebo pokud na těch kolech to ET není přímo vidět tak bych to neřešil. Citovat
ChouLu Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 ta úprava TL mě napadla jako první, nebo jak psal koblih, vyrazit ET znova. Teď si nejsem jistej, jestli si úřad TL kopíruje nebo ne? Vím, že ho vrací s razítkem zrušeno, ale jestli mají jeho kopii netuším. Pokud ne, tak upravím TL, úřednice si ničeho nevšimne, budu to mít zapsané a konec Citovat
Flying_dragon Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Oprav technický list. Mě ho poslali ve formátu pdf, což v něm to nejde upravovat. Převeď to do wordu, uprav a pak zase zpět, aby to vypadalo steně jako, když ti to poslali a pak s tím hurá k technikovi \"K\" na technický. Takto jsem to udělal já. měl jsem ET 46 myslím a potřeboval jsem ET 48. Dnes mám vše zapsáno a v pořádku Citovat
ChouLu Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 PDF jdou upravovat v pohodě, v tom nevidím problém. Od koho jsi měl TL? Citovat
ChouLu Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Výborně, tak já je kontakuji a snad ho pošlou Děkuji Citovat
wojtěch Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 ronal ti jiný tl nepošle než takový co mají kola.... Citovat
ChouLu Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Samozřejmě s tím počítám. Nejblíže jsou R53ky R16 6,5J, 4x108. Dle konfigurátoru pro 206. I v jejich německém certifikátu to na moje auto pasuje (homologace a typ motoru). Akorát mají ET26 Ouragany mají 28, takže to upravím a tím to bude vyřešené Citovat
Lucasao Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Mě taky poslali z Ronalu TL na kola s ET16. Cyclony, které jsem potřeboval napsat, ale mají ET19. Takže jsem si chvilku pohrál s PDF editorem a bylo vymalováno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.