Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zapsani kol do TP

Recommended Posts

Odesláno

nevím proč s tím pežu dělají takový problém nikdy nic nepovolí ani když se to na jiné auto montovalo seriově. ted řeším totéž na subaru legacy zápis 17 a zkusil jsem jinej rozměr na 16 zimáky kvůli levnějším rozměrům. Vyjádření od Subaru nečekané výpis všech alternativních disků a pneu že skoro nevejde na A4:D a to vše za 500kč ,ale jeden zimák o 1100 levnější.:aut

• O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Kluci, prosím,poraďte. Mám origo kola Peugeot 17\". Na model 5008 jsou povolené výrobcem ale já je nemám zapsané v TP a nemám typový list. Jak mám postupovat? Ve velkém TP jsou zapsané pouze 16 \".

Odesláno

stačí pročíst tohle vlákno a pak napsat maila do ronalu ;) nebo pokud máš 17tky napsané na štítku na dveřích nebo v SB tak ti na ně možná vystaví papír i v Peugeotu

Odesláno

V SB bude asi jenom jeden rozměr, tedy ten, co je v TP, pokud by tam byly 17\", Peugeot papír vystaví, ale bude za to něco chtít, levnější je to od Ronalu ;)

Odesláno

takže to chápu správně, že na mou 206ku co je na origo ouraganech 16\" už z prvoprodeje mám, prostě nelegálně? Ikdyž se v DE s takovýma kolama v základu prodávala? Ty úřady fakt nemaj obdoby:(

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem se rozhodl, že si koupím 16 ouragany a teď je dostat do techničáku.

Na STK to mám vyřešené, ale Ronal v konfigurátoru mi nabízí dvoje disky. Oba tam pasují pneumatikou, ale ouragany maji ET28 a ronaly obě ET26..

Jak tohle nenápadně vyřešit? Upravit TL? :myslim

Děkuji

Odesláno

ta úprava TL mě napadla jako první, nebo jak psal koblih, vyrazit ET znova.

Teď si nejsem jistej, jestli si úřad TL kopíruje nebo ne? Vím, že ho vrací s razítkem zrušeno, ale jestli mají jeho kopii netuším. Pokud ne, tak upravím TL, úřednice si ničeho nevšimne, budu to mít zapsané a konec :)

Odesláno

Oprav technický list. Mě ho poslali ve formátu pdf, což v něm to nejde upravovat. Převeď to do wordu, uprav a pak zase zpět, aby to vypadalo steně jako, když ti to poslali a pak s tím hurá k technikovi \"K\" na technický. Takto jsem to udělal já. měl jsem ET 46 myslím a potřeboval jsem ET 48. Dnes mám vše zapsáno a v pořádku :super

Odesláno

Samozřejmě s tím počítám.

Nejblíže jsou R53ky

R16 6,5J, 4x108. Dle konfigurátoru pro 206. I v jejich německém certifikátu to na moje auto pasuje (homologace a typ motoru). Akorát mají ET26

Ouragany mají 28, takže to upravím a tím to bude vyřešené :papa

Odesláno

Mě taky poslali z Ronalu TL na kola s ET16. Cyclony, které jsem potřeboval napsat, ale mají ET19. Takže jsem si chvilku pohrál s PDF editorem a bylo vymalováno :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...