Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zapsani kol do TP

Recommended Posts

Odesláno

Když máš známého na STK, tak zavolej do Ronalu, ať ti pošlou typáč. Když máš známost, tak je snad jedno, jaké alu tam jsou ...

Odesláno

Ale nám, co už to máme, to nevadí :D My už jen radíme, jak se to má dělat :D

EDIT: Myslím, že jim je to celkem jedno. Maximálně to zpoplatní, ale pořád to bude výhodné :D

[upravil dne 19/4/12 07:01 od Andreww]

Odesláno

Ahoj lidi.

měl bych dotaz a to z důvodu, že mi to nějak nejde do hlavy.

Mám origo 18\" Alu kola zn. SOLEIL. Je možné, že bych zašel do Peugeotu a tam by mi to schválili? Jsou to přeci origo kola.

A jiná varianta by byla ta, že mám známého na TK, jaký by byl tedy postup? Co bych vše musel sehnat a udělat? Děkuji :roker

post-22527-14109623574922_thumb.jpg

Odesláno

Já mám origo kola Atlantis a v peugeotu mi bylo řečeno, že by mou žádost museli poslat do Francie, zaplatil bych cca 3tis Kč (nepamatuji si přesně) a nemám jistotu, že by to bylo schváleno. Spíš mi řekl technik, že by to zamítli.. Takže zbývá jen nelegální cesta. Nějáké podobné kola, typový list od nich a na STK.. :)

Odesláno

Já cca před rokem volal do Peu a říkal jsem mu to a on, že by museli podat nějakou žádost do francie, ale asi to zamítnou. Jsem říkal co s tím teda on, tak pane přijeďte a nějak se na to podíváme a zařídíme to spolu. Ale ten pán už tam nedělá a nějak jsem po našem telefonátu na to zapomněl.

Odesláno
Já mám origo kola Atlantis a v peugeotu mi bylo řečeno, že by mou žádost museli poslat do Francie, zaplatil bych cca 3tis Kč (nepamatuji si přesně) a nemám jistotu, že by to bylo schváleno. Spíš mi řekl technik, že by to zamítli.. Takže zbývá jen nelegální cesta. Nějáké podobné kola, typový list od nich a na STK.. :)

Takže jaká je nelegal cesta?

Když byl zažádal třeba do Ronalu a tam by mi napsali rozměry a vše, tak bych to dal své spojce na STK a v tom případě, pokud to bude schválený odtamtud, tak už mám na 99% vyhráno? Nebo jaký by byl teda postup?

Odesláno

Já bych jim napsal o nějáký podobný tvar a roměr a přepsal třeba ET a věci co nebudou sedět přes nějáký program :D Doufám, že nevadí, že to tu píšu, kdyžtak mi to smažte. :)

Odesláno

dneska mi přišel e-mail z Ronalu že mi začátkem týdne pošlou typový list na 406 17\" takže potom budu potřebovat upravit ET a šířku disku jestli to tu někdo umí budu mu moooc vděčnej :)

Odesláno

no ET 31 potřebuju ale měl jsem na autě Ouragany ET 28 půl roku bez podložek a v pohodě takže tam podložky zapisovat nebudu protože mám TUV podložky od Eibachu :)

Odesláno

Jo to já neříkám,že se tam nevleze,bez podložek.Ale když se v tom někdo začne vrtat,kdo tomu trochu rozumí,tak by z toho moch být taky průser.406 máj náké rozmezí ET,kdo kterýho ti vydají TP.

A jinak podložky s označením TUV,sou ti při náký kontrole k prdu :)

[upravil dne 22/4/12 10:52 od Bobo.KH]

Odesláno

oni: tím chceš říct, že na alu není vyraženo ET? Nebo i další údaje jako šířka? Já mám origo Peugeot z 406ky a všechno tam je, samozřejmě z vnitřní strany (policajt na místě nemá šanci to poznat, podložky by asi vidět byly).

Odesláno

Obvykle je to litý přimo z formy - takže je to buď vystouplý což se dá zabrousit nebo \"do hloubky\" což se dá zatmelit a vyrazit raznicí \"správný\" údaj.

PS: já tohle celý téma stejně nechápu, kouknu do TP a koupím podle toho kola a nebo koupím kola s Typ. Listem a jdu je přihlásit. A pokud na to nemám tak nesedím u Peugeot Klubu a netlachám o tom jak to obelstít, ale jdu něco dělat abych na to měl :papa:D

Odesláno

no ja jsem to minil tak, ze jsem nevidel kola, kde je to vyrazeno, pouze vylito z formy, ale pokud byva i vyrazeno, dobra, hadat se nechci.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...