radim.1008 Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 Ale třeba isotermická skla nebo skla, která mají vyhřívání, to jsou palby hodně přes 20tis. Kamarádovi na Fusionu stálo i s prací skoro 24 tisíc. A to je o třetinu menší, jenže má v sobě vyhřívání. Též mám Fusiona s čelním výhřevem, mimochodem v zimě bezva věc. Limit v Kooperativě na něm mám 10tis. Když jsem se dotazoval v autorizáku u Charouze, tak mi bylo zděleno, že cena nového je mezi 8-9 tis. Doufám, že nebudu potřebovat výměnu. U 306ky už ji mám za sebou. Citovat
Pacho69 Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 Z jaky kase ty skla na 508 jsou,ze tak praskaji......? 508 nevím, 5008 má normální sklo, velký a vysoko. Byla to pěkná šleha, co jsem do něj na dálnici ve 130 koupil. Citovat
Pacho69 Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 Ale třeba isotermická skla nebo skla, která mají vyhřívání, to jsou palby hodně přes 20tis. Kamarádovi na Fusionu stálo i s prací skoro 24 tisíc. A to je o třetinu menší, jenže má v sobě vyhřívání. Též mám Fusiona s čelním výhřevem, mimochodem v zimě bezva věc. Limit v Kooperativě na něm mám 10tis. Když jsem se dotazoval v autorizáku u Charouze, tak mi bylo zděleno, že cena nového je mezi 8-9 tis. Doufám, že nebudu potřebovat výměnu. U 306ky už ji mám za sebou. Jo to věřím, taky by se mi to líbilo. Ale slyšel jsem, že je to i celkem poruchové, kolegovi na mondeu nehřeje jedna půlka (naštěstí ta před spolujezdcem) a kamarádovi taky u mondea nehřeje už vůbec. A setkal jsem se i z názorem, že někomu ta drobná \"pavučina\" v čelním skle vadí. Sám nemohu posoudit, jel jsem s tim asi 2x. Jinak ten fusion mě taky překvapil, ale viděl jsem fakturu, bylo to necelých 24tis včetně DPH. Citovat
Cinicman Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 Napríklad mne to vadí sakra dosť... hlavne podvečer je to vidieť. Máme takéto sklo na firemnej Alhambre... Citovat
radim.1008 Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 Mě to nevadí, musím hodně ostřit zrak, abych věděl kde je spirála. Hodně lidí, co jelo v autě je ani nemohlo najít. Až po upozornění. Letos s Fordem otočíme Chorvatsko, tak jsem zvědav, jaký bude pohled skrz na čisté modré nebe a Jadranské moře. Citovat
Otan Odesláno 24. květen 2013 Odesláno 24. květen 2013 Díky. Já mám Kooperativu, mám SW a dal jsem na 15.000,-. Ostatní je prý součást karoserie, protože je čelní oddělené.:papa Citovat
fishi74 Odesláno 30. září 2013 Odesláno 30. září 2013 dlouho jsem přemýšlel jak provést výměnu čelního skla na 307 combi 79kw 2003 neměl jsem připoještení ty ceny co jsem tu viděl tak jsem šílel a hledal až našel je s podivem že naší sousede v PL jsem našel servis kde výměnu i s prací si cenní na 550zl. což je cca.3300kč??? že by y ty skla něčím dopovaly? tak jak se nyní vše řeší že je u nich vše špatné tohle mluví vše samo o sobě kdo umí ten umí a navíc drtivá většina autodílu co se u nás prodávájí podstatně dráž pochází z .............. Citovat
koblih69 Odesláno 30. září 2013 Odesláno 30. září 2013 To je pěkná cena. Za to koupíš v ČR max čiré nez senzoru a na práci ti už moc nezbude. Otázka je co je to zač. Už jsem nějakou dobu vyléčenej z těch levných - pak je rozbije sebemenší kamínek. Citovat
Guest servisman Odesláno 30. září 2013 Odesláno 30. září 2013 do PL to má kousek tak se ani nedivím. Citovat
fishi74 Odesláno 30. září 2013 Odesláno 30. září 2013 to je pravda jsem tam za pár minut levné věci??? jezdil jsem i dopravu a hodně zboží do AUTOkELLY a z kama to pocházelo??? vše z pl. nestojí za to dát 1000kč za ropu kde se z opravou vlezu do 5000tis.než cpát takové peníze tady Citovat
marecikRC Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 ahojte, chcem sa spytat,ci pri vymene celneho skla je potrebne potom to dat na diagnostiku alebo nie kedze tam mam svetelny a dazdovy senzor a ci je nejaky vyditelny rozdiel medzi sklom od autorizovaneho predajcu Peugeot a sklom od firmy ktora sa zaobera opravamy a vymenami ... Citovat
koblih69 Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 Na diag nemusíš, ale co se týká kvality tak doporučuju nešetřit. Pokud ti to pojistka pokryje dej to do autorizáku. Některé značky skel nejsou tak odolné proti kamínkům jak by se slušelo. Stejně tak zatmavení občas není takové jako originál. Citovat
Kaby 76 Odesláno 4. září 2014 Odesláno 4. září 2014 v pondělí 18.8. přihlášení auta + pojištění u český poj. v sobotu jsem zjistil že mám prasklé sklo pojistku jsem ještě neměl ani zaplacenou v neděli jsem zaplatil počkal do středy nahlásil škodnou událost, zeptali se zda chci poslat mobilní autosklo, po dohodě s firmou přijela firma ke mě do práce za hodinu a půl sklo vyměnila já zaplatil 1000,- dvě hodiny nechal stát kůli lepidlu. mám 1% spoluúčast do 100000,- Citovat
elton Odesláno 4. září 2014 Odesláno 4. září 2014 Auto má chvíli a už musí rozbíjet skla:D:D:D Citovat
P607Olda Odesláno 4. září 2014 Autor Odesláno 4. září 2014 Asi jsem měl napsat dřív. V podstatě senzor deště nefunguje, a zřejmě je to proto, že musí být toho typu, který funguje s určitým typem, nebo značkou čelního skla. To jsem se dočetl na jiných fórech, přes vyhledávač mě to zavedlo i na polská fóra. Snímačů je několik typů, liší se softwarem a citlivostí. Nastavovat se nedá, jedině snad vyměnit. Takže při výměně skla pozor. Ještě pozn. - sklo mi vyměňovali v autorizovaném servisu Artcom Olomouc, na pojistku. Takže já jsem neměl snahu na skle šetřit, jestli oni, to nevím. Každopádně senzor funguje velmi špatně, je velmi citlivý, a rozpohybuje stěrače naplno. I když jsem koupil nové stěrače, za 1700. To je taky vydřidušství - když nefunguje senzor, tak vám navrhnou koupit nové drahé stěrače (když odmítnete, tak vypadáte jako lakomec), a senzor s těmi novými drahým stěrači taky nefunguje. [upravil dne 4.9.2014 10:46 od P607Olda] Citovat
Kaby 76 Odesláno 4. září 2014 Odesláno 4. září 2014 Auto má chvíli a už musí rozbíjet skla:D:D:D stejně bylo poškrýbaný Citovat
Pacho69 Odesláno 4. září 2014 Odesláno 4. září 2014 Senzor \"funguje\" stejně idiotsky i s originálním sklem z výroby. To je prostě tak. Po výměně skla (origo v autorizovaném servisu) to funguje pořád stejně idiotsky. Technik mi tehdy říkal, že na senzor se musí opatrně při montáži a demontáži, ale nelze ho \"rozhodit\" nebo \"vyladit\". Ještě víc rozhodit (tedy to si nějak nedovedu představit) ho prý může jedině nevhodné sklo. Když to vezmu ironicky - co se senzoru deště týče, výměnou skla nemůžeš nic pokazit. Ano, blbá ironie. Blbé sklo asi může mít vliv na senzor světel, ten funguje bezchybně a byla by to škoda, rozhodit ho. Kdyby tam byl aspoň klasický cyklovač... Citovat
elton Odesláno 4. září 2014 Odesláno 4. září 2014 To je sranda:D každý nadává na senzor stírání a já jsem maximálně spokojen s jeho prací, stírá úplně přesně jak si představuji:mrk:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.