Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Z duvodu totalniho rezu sroubu, hlavice sroubu byla urvana pri pokusu odsroubovani. Druha cast zustala v kastli :( Poradi nekdo jakym zpusobem se da vyndat ten zlomeny sroub???? :(

Odesláno

Pokud je šance se dobře trefit na střed tak odvrtat a vyřezat novej závit, nebo můžeš zkusit vytahovák, ale pokud to tam drží hodně pevně tak asi nepomůže. Samozřejmě je dobré to předtím nahřát... já věšinou odvrtávám, vyčistím od zbytků závitu a proříznu novej.

Odesláno

A odvrtat to stejnem prumerem jak byl sroub, nebo mensim? Myslel jsem, ze to zitra vemu mensim a zbytek co zustane po krajich zkusit odlupat sroubovakem, abyhc nemusel delat novy zavit...

Odesláno

...no tak když řežeš závit tak vrtáš 0,8 x závit, takže když potřebuješ M10 tak vrtáš osmičkou vrtákem. Ale protože se netrefíš tak bych třeba ten M10 vrtal 7,5 a pak bych kouknul na to jak jsem se trefil. Když dobře vzal bych ještě 8 když ne tak bych to projel tím 7,5 ještě opatrně k té straně kde je to málo. Pak nějakou jehlou vydrápal zbytky závitu a protáhnul závitníkem.

[upravil dne 14/3/11 22:34 koblih69]

Odesláno

Navařit, na vytahováky v podobných případech leda zapomeňte. A pokud je jasné, že to nepůjde povolit, chce to nahřát předem, nebo to aspoň odrazit.

Odesláno

pokud je na co navarit...

Dobry jsou vytahovaky... pekne nastrikat nejaky WDcko nebo neco (osobne mam radsi Brunox) - to tak den nechat pusobit, pak navrtat diru do zbytku sroubu a narvat do toho vytahovak...

Odesláno

georgegg: vzdyt kdyby jsem tu diru nevyvrtal, tak ten vytahovak pouzit ani nemuzu prece, ne? h4wk3y pise, ze ma to levy zavit a cim vic to rtves do diry tim zaroven vytacim ten sroub....

Tak ted nechapu.

Odesláno

ja zavitniky nemam, a jaky prumer diry to nevim. Ted pojedu do autokelly koupit ty vytahovaky... Jestli vyleze ven tak to pak projedu soubem par krat a bude to, sndad :)

Odesláno
ja zavitniky nemam, a jaky prumer diry to nevim. Ted pojedu do autokelly koupit ty vytahovaky... Jestli vyleze ven tak to pak projedu soubem par krat a bude to, sndad :)

jen s nadšením to nejde, nebo Arabelin prsten...:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...