staina Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Zase mi vyskočila hláška ANTIPOLUTION FAULTY a chtěl jsem se zeptat jestli když závadu kvůli které tato hláška vyskakuje opravím tak hláška automaticky zmizí a motor bude fungovat jako předtím nebo je potřeba hlášku vynulovat přes diagnostiku? Mám podezření na znečičtěné čidlo někde u vaček už se mi to jednou stalo. DÍKY VŠEM ZA RADU. Citovat
Qcko Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Ked zavadu odstranis, tak by mala zmiznut z pristrojovky po 3 startoch priblizne, pripadne u mna zmizla asi po 30km jazdy, ale hned asi tazko Citovat
SB113 Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Odpoj na chvíľku batériu, tým resetneš počítač, kontrolka zhasne. Pokiaľ sa znovu rozsvieti porucha pretrváva! Citovat
staina Odesláno 15. březen 2011 Autor Odesláno 15. březen 2011 Díky za rady, ještě jsem se chtěl zeptat když se podívám na ty čidla co jsou na vrchu motoru, jedná se o Peugeot 308 1.4 VTi tak nebude problém je zase usadit na správné místo jestli prostě mají nějakou fixní polohu? Citovat
HonzaZ Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 Určitě nejdřív na diagnostiku, ať si nenaděláš ještě více problémů. Citovat
staina Odesláno 16. březen 2011 Autor Odesláno 16. březen 2011 No když půjdu na diagnostiku tak to už mi můžou udělat i případnou opravu, ale já tak na 90% vím, že je to jen špinavé čidlo už mi to jednou v servisu čistily když to hlásilo stejnou chybu. Proto nechci vyhazovat zbytečně peníze za to že mi vyčistí jedno čidlo a tak jsem chtěl vědět jestli hláška po nějaké době zmizí sama, když bude vše OK a nebo se musí vypnout přes diagnostiku a taky to jestli by byl nějaký problém s těmi čidly když je odtud vyndám, drží jen na jednom šroubku. DÍKY ZA POMOC. Citovat
koblih69 Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 Pokud se nepletu tak se měří diferenční tlak - tedy rozdíl před a za... Citovat
straki007 Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 Pokud se nepletu tak se měří diferenční tlak - tedy rozdíl před a za... U benzinu urcite ne. Tech cidel u VTI je tri .....vsak vite co. Tak mne ale taky zajima ktere to bude.... Citovat
staina Odesláno 17. březen 2011 Autor Odesláno 17. březen 2011 Jsou to dvě čidla nahoře motoru a naposledy když jsem byl v servisu tak miže to jsou čidla pro snímání variabilního nastavení ventilů a snímají vačkovou hřídel. Citovat
staina Odesláno 21. březen 2011 Autor Odesláno 21. březen 2011 Tak nevím, ale stále mi kontrolka nechce zhasnout,. Doufal jsem, že mi tu odpoví někdo kdo má zkušenosti s diagnostikou jestli opravdu hláška a nastavení motoru se vrátí do původního stavu pokud budou čidla v pořádku bez zásahu přes diagnostiku? Jak to tedy je? DÍKY Citovat
Y2K Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 Je to tak ze ak sa zavada odstrani tak priblizne po 5 nastartovaniach hlaska sama zhasne ak teda zavada nepretrvava. Ak zhasnut nechce tak stale tuto hlasku cosi sposobuje Diag pomoze, staci aj elm 327 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.