Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute, treba nám na Peugeota kúpiť nové letné gumky, ale nechceme dať za to moc peňazí. Ideálne tak do 100€ kus. Pozeral som Barum Bravuris 2 94W a Matador MP46 98W XL. Máte s nimi niekto skúsenosť ? Auto neslúži na žiadne rally, na dialnici normálka 130-140. Ktoré z týchto mám vybrať, prípadne aké iné do 100€/kus. Viem, že už je tu téma o letných gumách, ale tieto dve sa tam neporovnávajú, tak píšem novú tému.

Odesláno

Do 100,-Euro máš v 205/60 R16 bohatý výber...Barum, Matador, Avon, Semperit, Vredestein, Uniroyal, Firestone, Nokian, Continental, Nankang, BF-Goodrich, Fulda, Hankook, Sava, Kleber, Maloya, Toyo, prípadne ďalšie, stačí zalistovať v cenníkoch (internet...)

:):papa:P

Odesláno
Do 100,-Euro máš v 205/60 R16 bohatý výber...Barum, Matador, Avon, Semperit, Vredestein, Uniroyal, Firestone, Nokian, Continental, Nankang, BF-Goodrich, Fulda, Hankook, Sava, Kleber, Maloya, Toyo, prípadne ďalšie, stačí zalistovať v cenníkoch (internet...)

:):papa:P

tak to asi nelistujes v cennikoch :D lebo nekupis dokopy nic...

Kup BARUM ja ich tiez mam.. dobra spokojnost, niesu hlucne, pohoda a tohto roku v ADAC teste uspely na znamku 2!! takze pohoda...

Odesláno

Barum má kluk na 106 a spokojenost:super Jinak i příbuzenstvu mají Barum a také spokojenost. Co se týká Matador, tak je melí rodiče na 205 a hrůza! Hučely, nic moc na suchu (klouzaly). Jinak je měl i kamarád na opel Astra a to samé. Takže za mě Matador NE !

Odesláno

tak to asi nelistujes v cennikoch :D lebo nekupis dokopy nic...

Kup BARUM ja ich tiez mam.. dobra spokojnost, niesu hlucne, pohoda a tohto roku v ADAC teste uspely na znamku 2!! takze pohoda...

Tak to sa teda mýliš,

skús nejlevnejsipneu.cz a uvidíš. Majú sekciu aj pre SK, posielajú zadarmo na dobierku, keď si registrovaný pre DPH, tak platíš iba čistú cenu bez DPH, keď si ich zákazník - máš dodatočnú zľavu...

Všetky vymenované značky sa v uvedenom rozmere zmestia do 100,-Euro. A sú medzi nimi aj renomované značky s výbornými testami v Nemecku a Rakúsku (napr. Continental)...

Odesláno

Tak ako sa zda, tak tetno rok bude po pneumatikach veľký dopyt, ale smola je, že neni kaučuku, tak tým pádom ani nebude toľko pneu vyrobených. Momentálne nemajú žiadne pneumatiky skladom, a keď píšu, že majú treba si to overiť, všetko je na objednávku a doba dodania je nedohľadná. Informácia priamo z výrobne Matador, kde sa robia aj Continetal, a ine pneumatiky

Odesláno

ja na moje matadorky cakam od januara... este za povodne ceny :)

objednavka je otvorena. Volal som do Puchova - Matador a bolo mi povedane ze v marci sa zahajuje vyroba na Hectorra2.

Odesláno

Nakupovať budem pravdepodobne na rajpneu.sk, dobré ceny a kuriérom na dobierku zadarmo.

A hľadám 215/55/17. :-)

Tie Hectora 2 od Matador tam nemajú. Barum by nemal byť až taký ****, kedže je to z Continental koncernu, ale sú dosť lacné tak neviem. Myslíte si, že tie Barum budú OK ?

Odesláno

mě se líbí jedna věc a to,že tu kamenujete lidi,že se nepoutají a co ještě.To ohrožují sami sebe či někoho koho vezou,ale to,že si davate na auto gumy které jsou při těhlech rozměrech a váze a rychlosti určitě nevyhovující a tím pádem ohrožujete i ostatní účastníky provozu,to nikdo neokomentuje.A když tu někdo porovnává barumku na 106(13\" 165/75 nebo co to má)s rozměrem a rychlostním indexem na 407 tak to sorry to nejsi normál!!!

a když vidím v popise co vidím(6kvalt automat a full) chce se mi z toho :blicismajlik

[upravil dne 11.3.2011 23:57 John_Ice]

Odesláno

Mne sa zase pači tvoj štyl rozmyšlania :-) Je taky hmm... \"špecificky\".

Ak by pneu boli \"určitě nevyhovující\" tak by nemali atesty a vcelku zrovnatelne vysledky v testoch.

A prosim nepíš o nikom že nie je normal, ja si to konkretne myslím na zaklade tvojich príspevkov o tebe a nikam to nepíšem... :fnuk

Odesláno

John_Ice : Hrozne ma mrzí, že nemám toľko peňazí ako ty a nemôžem si dovoliť kúpiť sadu Pirelli/Michelin pneumatík ale musím voliť niečo lacnejšie. A čo že mám Peugeot automat v plnej výbave ? To hneď znamená, že som ho kupoval nový za milión a mám teda aj 750€ na poriadnu sadu gúm ? Bohužiaľ nie. Ak sa nájde niekto seriózny, tak mi prosím normálne teda poraďte, ktoré lacné gumy kúpiť. Niečo skladové, lebo Dunlopy čo sú na aute sú už vpredu zjazdené a ťahá mi to už do strán aj. Treba mi čím skôr nové gumy a geometriu :-)

Odesláno

Wizik já bych se těch barum nebál spousta lidí na nich jezdí a max spokojenost, nedej na řeči druhých, kteří si myslí, že čím dražší tím lepší... ,to není pravda. Každá guma má testy a pokud má označení např. T,H,V,W, tak to prostě splňuje a je jedno jestli michelin, nebo barum a td....:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...