Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

@jojosavi: Což o to, pokud jsi šikovný, tak podle manuálu bys to asi i zvládl, ale já bych se do toho sám raději nepouštěl. Máš jednodušší to dát do servisu, kde už s tím nějaké zkušenosti mají a máš to i se zárukou.:)

Odesláno

Já tady v těch výpočtech marně hledám nacenění horní sady. To děláte rozvody bez horního řetětu a napínáku ?

Jestli Vám to tak udělají v origo servise a nemáte ve faktuře poznámku, že je to na Vaše přání tak jsou to blázni.

Odesláno

Ahojte,

já je nechal dělat v boskovicích před rokem

rozvodová sada s čerpadlem 4430,-

práce 2580,-

gufera vačka + klikovka (orig.) 1020,-

3 l. origo chladíci kapalina 420,-

• O 5 měsíců později...
Odesláno

niektorí tu davate ine palky za rozvody :D robim v autodieloch, rozvodova sada aj s vodnou pumpou ma vyjde tak max 120€ nech nezerem, a to ziadna sracka značka :D a tak nech mu dam tu pajdu za vymenu :D

Odesláno

zdravím...mam rozvody měněny ve 125 000 km a ted mam najeto cca 201 000 km, co myslíte, zvládne to ještě těch 40 000 nebo radši už měnit? :) jedná se o 2.0 HDi 100 kw :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdar. Viete mi niekto odporucit nejaky spolahlivy servis na Slovensku v okoli PB, ZA, TN? Idem zaciatkom septembra na SK tak by som dal vymenit rozvody. Bol som sa pytat na cenu tu v UK a v Peugeot servise v Oxforde mi povedali cenu, ze £530 (cca 600 eur). V obycajnom servise si pytali £490 - material + cca 5 hodin praca (£50/hod) :blicismajlik Tak to je aj na mna moc.

Odesláno

vcera som menil rozvody, cena za material 160 evri (rozvody, vodna pumpa, drazkovy remen, chladiacia kvapalina 3L, destilovana voda 5L, olej total quartz 9000, olejovy filter, vzduchovy filter) a robota 80evri... :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...