Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja nevim, ale kdyz kouknu na aukro, tak tam je teda na 2.0 HDi dvouhmota za 8500,- a spojka za 2500,- a to je celkem 11 za komplet...

Tedy podle meho jednohmota asi nema vyznam... jen ten, ze uz jentak neodejde... dvouhmota zas za cas udela papa... :papa

Odesláno
Medvěde, taky jsem zastáncem toho, že když se něco mění, tak všechno, u rozvodů je jasný že se mění i pumpa, kvůli 1500.- nemá smysl to měnit bez ní, ale u setrváku je ta cena poněkud vyšší, proto jsem měnil jen spojkovou sadu, a setrvák ne, pokud by mě mechanik řekl, že musím koupit i setrvák, tak bych ho koupit musel, ale když mě řekl, že to není třeba, tak jsem ho jen rád poslechl, znám ho už asi 15 let, a vím že by mě neřekl nic špatnýho, abych tam za ním zase musel za půl roku jet znovu:papa

a nemas nahodou na 66kw jednohmotu?

jj, mám jen jednohmotu, ale cenový rozdíl mezi jednohmotou či dvouhmotou už není tak velký:)

Odesláno
ja nevim, ale kdyz kouknu na aukro, tak tam je teda na 2.0 HDi dvouhmota za 8500,- a spojka za 2500,- a to je celkem 11 za komplet...

Tedy podle meho jednohmota asi nema vyznam... jen ten, ze uz jentak neodejde... dvouhmota zas za cas udela papa... :papa

no tak tim lip !!!, zamerne jsem tu sadu navysil, protoze jsem z hlavy nevedel ceny ...

Odesláno

Klasika - dycky když něco koupím, tak nejdýl druhej den přijde výhodnější nabídka.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...