Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

sání

Guest modrák 306

Recommended Posts

Guest modrák 306
Odesláno

mám 306 1,6 65kw nfz s plastovým sáním.. nešlo by nato z nějakého motoru hliníkové..??

Guest modrák 306
Odesláno

capy: paráda.. viděl si jak to s tím chodí..? a nevíš kde bych ho sehnal?

Odesláno

toto sanie chcem do svojej 1,4 55kW alebo pak z 1,6 8V by sa mi tam lubilo :) a samozrejme bez kompletnej upravy sania a vyfuku, pripadne aj halvy, a halvne upravy RJ to nebude ono ale po uprave RJ to bude raketa :D :D to sanie je proste užasne spravena :)

Guest modrák 306
Odesláno

winco: já mám dvě plastový sání 1,6 8v a chci to hliníkový... a jak myslíš upravit RJ ? napíchnout a ladit na PC..?..

Odesláno

no a chcelo by to upravu RJ ako ine mapy (taky chip tuning na mieru) lebo budeš mať ine sanie ktore ti porobi diery vo vykone v neakých otačkach v neiktorych zase moc velky nabech a tak proste nie moc pravidelne tak po uprave by to pak malo isť krasne plynule a určite vykon by šiel vo všeobecnosti o niečo hore )

a to kovove sanie zo 106 relly by som to chcel určite viac ako to z 1,6 ale to z 1,6 je zase lepšie ako moje z 1,6 halvne ta klapka :)

[upravil dne 10/3/11 22:01 winco]

Odesláno

Já jen nevím v čem je tak zázračné krom toho že je z hliníku. má větší průmery trubek? jiné délky.Protože na 106 1,6 rally se dávalo i to plastové. řek bych že samotné sání s výkonem nahoru moc nepohne.

Odesláno

ono je to sanie lepšie spravene v tom \"boxe\" hned za klapkou :) niečo ako su trumpety (či jak sa to vola) na 4 klapce...a pak celkovo ma väčši objem.ako to obyž plastove......a sice samotne sanie s vykonom až tak nepohne ale spravi velke vykonove rezervy pri dalšich upravach...alebo tak neako

Odesláno

Tohle přesně sháním a spolu s úpravou hlavy kde se zabrousí a vyhladí sací otvory a slícují s vstupníma rourama tak to s autem pěkně zahejbe a to i bez úpravy ŘJ ale je lepší jí samozřejmě upravit aby to dávkovalo palivo úměrně k množství vzduchu

Odesláno

no ved jeden tu rozpredava 106 relly a aj s tým motorom a sacim potrubim :) tak mu pisni ak to ešte nepredal......ja bych to bral hned len neni su na to teraz financie, a ked si za to vypina majlant no tak to už vobec ne :)

Odesláno

Kdybych to řešil já, tak to plastový sání rozřežu, trumpetky si udělám, a povařim si ho jak potřebuju... Zas takový problém bych v tom neviděl.

Odesláno
mám 306 1,6 65kw nfz s plastovým sáním.. nešlo by nato z nějakého motoru hliníkové..??

Hochu pokud nehodláš dělat jiné úpravy tak buď rád za to plastové jelikož má daleko větší výhodu než ten kus hliníku a to že je lehčí a to mnohem lehčí a nepřenáší tolik tepla!!!!!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...