Chajda Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Mám tušení že už tady takové vlákno je, ale nejsem si úplně jistej a tak kdyby jste někdo věděl kde a v který sekci už se toto řešilo tak sem s tím. pak zase tohle téma klidně smažte. Já toto téma hledal ale nenašel, tak zakládám nové téma v pokecu. a teď konkrétně můj problém- někdy se mi stane při vystupování že mě auto kopne (asi nějaká statická elektřina nebo co) a tak se chci zeptat jestli někdo nevíte co s tím ? Děkuji
BOSSCZ Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Mě tohle dělá služebák a pěkně mě to sere, taky bych rád věděl co s tím páč to jsou rány jako prase občas:) Už se bojím dotknout se auta
milda67 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 no já nevím jak to odstranit,ale vím,že hodně moc záleží co má člověk na sobě,mám jeden svetr ns umělinou a ten když jsem měl na sobě tak co vystupování z auta to rána :-)))
Radek Hurvajz Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Za poslední týden je to už 3 téma o statické elektřině. Trochu hledej. LOCK
Recommended Posts