Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Ukradeny Partner - v noci ze 7.3. na 8.3., Praha Modrany

Recommended Posts

Odesláno

Kdyby nahodou...

Dnes v noci mi byl ukraden bily Peugeot Partner 1.6HDi TOTEM, v Praze 4 - Modranech. Vcera 7.3. v 19h jsem ho zaparkoval v ulici Plovdivska, dnes 8.3. rano na miste nebyl.

Info o aute: r.v. 2008, dovoz ESP, bily, vzadu dvere, vybava TOTEM (zaklad+klima), bez PC, plechova kola, ofuky, sedocernej interier s logy Totem, najeto tesne pres 55.000 km.

VIN: VF3GJ9HWC95312786

I kdyz je to asi k nicemu ...

post-29993-14109615953115_thumb.jpg

Odesláno

Třeba to s tím nebude mít nic společného, ale bílého a přesně tenhle model jsem dneska viděl stát na vrakovišti u Říčan.

Snad se najde:papa

Odesláno

Pozeral som štatistiky krádeží aút v SR, a Peugeot Partner je model ktorý sa takmer vôbec nekradne.Máš proste smolu.Asi je kradnutý na objednávku,alebo konkrétnu jazdu,a potom skončí niekde v poli a zapálený.Môj Parťák je o dosť starší,ale bol by som na infarkt,keby mi ho čorkli.Drž sa!

Odesláno

Jejdamane ... takový krásný auto. Nemá na sobě něco, čím se odlišuje od ostatních (podle čeho ho bezpečně poznáš)? Vzhledem ke stáří asi nic takového nebude (škrábanec atd.)

Odesláno

Bohuzel, nic cim by se odlisoval nema ... mel jsem ho od cervna 2010, a nejak jsem nic nestih ... :( Mel mit alespon trackovaci okd kvuli geocachingu, ale to jsem taky nestih ...

Na balkone mi zustaly Ouragany... tak pockam, co pojistovna, a co pak poridim ... a mozna budou k mani.

[upravil dne 8/3/11 19:29 brazajar]

Odesláno

skoda, mit ten GPS tracking, aspon nejaka sance by byla, to je to prvni, co se melo do auta dat hned po ziskani znacek :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...