m3t4L_m4n Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 Asi som teda fakt divný ale pripútam sa tiež zakaždým a to isté musia robiť aj ostatní čo sadnú do môjho auta.. Zakaždým ma udivujú otázky keď si u niekoho sadnem do zadu do auta a zapnem si pás, že prečo to robím.. A druhá fakt divná vec je že som tiež prvý krát sedel v aute až v autoškole.. Sakra asi som fakt divný keď mi je život milý Citovat
Judes Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 Nasadnem do auta, ešte ani nie je naštartované a už sa pripútavam, je to pre mňa už také automatické. Citovat
Marcel00 Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 ja sa priputam az ked mi motor bezi... lebo keby nahodou nenaskocil, musel by som ist peso, cize sa zas odputat a to je zbytocna 2x cinnost navyse :D:D Citovat
pyrone Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 Kto pocital pocet pipnuti pasov na 407? Mna ti zatial stale omrzelo... Citovat
pyrone Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 To je tipovacka alebo fakt tak malo? Na volve xc90 to je tusim 100, kto si to ma pametat :-( Citovat
Judes Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 Zo začiatku sa mi stávalo že keď som viezol fotra tak on sa na krátke trasy nezvykol pripútavať tak to pípalo a jemu sa to páčilo, že to ma na 407-me príjemný hlas nie ako na jeho novej Fieste. Mne to už liezlo na nervy a on v pohode. Citovat
Joozino Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 ja si dávam az ked zacne pipat a k frajerke to mám 1100 m a to idem bez pásov obcas tak si zvykam Citovat
Laďa Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 20x určitě nee. Já bych řekl, že to gonguje dokud se člověk nepřipoutá. jednou jsem to zkoušel, ale po ujetí cca 1,5km jsem to vzdal a připoutal se. Ono čím rychleji auto jede tím hlasitěji to hraje písničku:D Citovat
Joozino Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 mne to vypne po cca dvoch minutach...ale ikonka ze nemam pas na palubovke svieti stále Citovat
slavino1 Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 odomknem auto zapnem kluč do polohy 1 potom si dam pas elektronika medzi tym všetko skontroluje potom naštartujem žiadna časova strata Citovat
alternativ Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 Ja se pripoutavam vzdycky a ten kdo ne, je to jeho vec, pokud sedi vepredu, nikoho tim neohrozuje, jen sebe a celni sklo, takze dobrovolna sebevrazda. Pokud je nekdo nepripoustany na zadni sedacce a skoci ridici pri narazu na hlavu, tak maji smulu oba dva. A o nepripoutanych detech v sedacce, to at si kazdy prebere, jak chce. Az se neoc stane, tak te usetrene minuty bude horce litovat. Ale to samozrejme nikomu nepreju:papa Jinak pipani je taky dobry bic na meho tatika, ktery se moc nepouta, ale jakmile je v aute pipak, tak jej to vzdycky prinuti Citovat
Tosho5 Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 Tak to prvé je dost hnusné video ale je to tak.... Citovat
John_Ice Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 opravdu plodná diskuse ohledně ,,vychytávky na pás,, ... joozino oprášil rok staré téma,že mu to pípá a zase je tu během 2 dnů 2 stránky jak se připotáváte... Citovat
RadoH8 Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 trosku mimo tema ale mam problem s hlavovou opierkou asi sa tam v tom mechanizme neco posahalo ale jednoducho nejde zatlacit dole je uplne vytiahnuta a nie a nie dostat ju dole ide o soferovu stranu spolujazcova ide bez problemov,nieje nejaky navod ako sa da pozret na ten system co tam je?nejak dat dole potah alebo takee neco dikes Citovat
407PUG2005 Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Koho pri narazu nepritahne k operadlu bezp. pas a polibi ho airbag, je prakticky mrtvej. Driv, nez staci vyletet oknem a prerazit se o cokoli, pokud airbag nema. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.