Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Asi som teda fakt divný ale pripútam sa tiež zakaždým a to isté musia robiť aj ostatní čo sadnú do môjho auta.. Zakaždým ma udivujú otázky keď si u niekoho sadnem do zadu do auta a zapnem si pás, že prečo to robím.. A druhá fakt divná vec je že som tiež prvý krát sedel v aute až v autoškole.. Sakra asi som fakt divný keď mi je život milý :D

Odesláno

Zo začiatku sa mi stávalo že keď som viezol fotra tak on sa na krátke trasy nezvykol pripútavať tak to pípalo a jemu sa to páčilo, že to ma na 407-me príjemný hlas nie ako na jeho novej Fieste. Mne to už liezlo na nervy a on v pohode.

Odesláno

20x určitě nee. Já bych řekl, že to gonguje dokud se člověk nepřipoutá. jednou jsem to zkoušel, ale po ujetí cca 1,5km jsem to vzdal a připoutal se. Ono čím rychleji auto jede tím hlasitěji to hraje písničku:D

Odesláno

Ja se pripoutavam vzdycky a ten kdo ne, je to jeho vec, pokud sedi vepredu, nikoho tim neohrozuje, jen sebe a celni sklo, takze dobrovolna sebevrazda.

Pokud je nekdo nepripoustany na zadni sedacce a skoci ridici pri narazu na hlavu, tak maji smulu oba dva.

A o nepripoutanych detech v sedacce, to at si kazdy prebere, jak chce. Az se neoc stane, tak te usetrene minuty bude horce litovat.

Ale to samozrejme nikomu nepreju:papa

Jinak pipani je taky dobry bic na meho tatika, ktery se moc nepouta, ale jakmile je v aute pipak, tak jej to vzdycky prinuti :)

Odesláno

opravdu plodná diskuse ohledně ,,vychytávky na pás,, ... joozino oprášil rok staré téma,že mu to pípá a zase je tu během 2 dnů 2 stránky jak se připotáváte...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

trosku mimo tema ale mam problem s hlavovou opierkou asi sa tam v tom mechanizme neco posahalo ale jednoducho nejde zatlacit dole je uplne vytiahnuta a nie a nie dostat ju dole ide o soferovu stranu spolujazcova ide bez problemov,nieje nejaky navod ako sa da pozret na ten system co tam je?nejak dat dole potah alebo takee neco dikes

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...