Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera se mi dvakrát začal valit dým z motorového prostoru - vycházel jakoby z levého podběhu (před řidičem), stalo se mi to nejdřív po cca 1km dlouhé jízdě, pak jsem zastavil u kamaráda a koukáme, že tam něco hulí, tak jsem hned chcípl motor a hned to přestalo. Hledal jsem a čuchal co to může být, nesmrdělo to jako by něco hořelo, spíš normálně jako výfukové plyny. Potom jsem jel dál (cca 5km) a sledoval jsem jestli se nebude něco dít, ale všechno v pohodě, po zastavení žádný dým. Po dvou hodinách jsem jel pro naftu (cca 2km) a při příjezdu k pumpě se opět valil dým, zase jsem zastavil, chcípl a zmizelo to. Z pumpy jsem zase jel cca 5km bez dýmu a dneska do práce 25km taky nic...

Netuší někdo co by to mohlo být? :myslim

Fakt bych nerad skončil s hromádkou popela místo auta... :(

Odesláno

nemas v aute nahodou nezavisle topeni ? u 2.0Hdi by se dalo ocekavat jako pomocny prihrivac, nabiha pri teplotach pod 5stC a pomaha ohrivat motor na potrebnou provozni teplotu

Nejspis ten bufik bude ucpanej a potreboval by vycistit a provest repas tesneni

schvalne hod VIN, zkusim se podivat do vybavy auta

Odesláno
nemas v aute nahodou nezavisle topeni ? u 2.0Hdi by se dalo ocekavat jako pomocny prihrivac, nabiha pri teplotach pod 5stC a pomaha ohrivat motor na potrebnou provozni teplotu

Nejspis ten bufik bude ucpanej a potreboval by vycistit a provest repas tesneni

schvalne hod VIN, zkusim se podivat do vybavy auta

:super Presne tak:D

Odesláno

Díky za info.

Koukal jsem na servicebox na můj VIN VF36ERHRG21385349 a podle toho soudím, že tam to topení mám...

...

PŘÍDAVNÉ TOPENÍ PŘÍDAVNÉ TOPENÍ AUTOMATICKÉ

...

O víkendu se na to kouknu - nemá případně někdo zkušenosti s čištěním toho topení? :myslim

Odesláno
dobré zjištění :D jak dlouho auto máš? :) :)

On to auto môže mať roky a o tom prídavnom kúrení nemusí vedieť, nakoľko ťa o ňom nič v aute neupozorní a hlavne keď funguje bez problémov. Niekde som o tom čítal že väčšina majiteľov moderných dízlových motorov ani nevie že tam prídavné kúrenie majú.

VIP3R ti máš to šťastie čo mi ostatný nie a máš možnosť si prídavné kúrenie rozšíriť o ovládanie (hodiny,diaľkové alebo mobilom) na nezávislé kúrenie. :papa

Odesláno

sorry za :xvul ..nemá no a! Ja mám FAP a mám len EURO 3 v COC liste lebo to je 4.st automat ale nálepku som z nemecka mal zelenú.

A určite vyrábali - pozeral som si origo návod na obsluhu k môjmu r. 2005 kde sú prevedenia a motory a 2,0 HDI boli aj s FAP aj bez neho aj automaty. A vieš čo ma zaujalo najviac bez FAP mali nižšiu hodnotu CO2 ako s ním....:papa

Odesláno

andy 3823 to teda s tým FAP-om mám fakt šťastie ale keď som ho kupoval ani som netušil že ho nemá, až potom som si to všimol aj zapísané v TP.

Marcel00 máš pravdu je to Euro3. ale moc ma to netrápi, auto nedymí a asi má aj menšiu spotrebu ako tie s FAP-om ako som tu na fóre postrehol (samozrejme že záleží aj od štýlu jazdy).

A ten bufík bi som aj tak privítal. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...