miki31 Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 Dobrý den všem, prosím o radu nebo nějaký názor, začal mi z motoru kapat olej, v servise se to omrklo a vypadá to na gufero na klice, nemá někdo praktickou zkušenost jak to je u motoru 1,4 55kw r.v. 1996, jestli bude stačit vyměnit jen gufero nabo jestli se tam vymele nějaká drážka a popřípadě jestli to je vyměnitelné nebo opravitelné?? Prostě jestli je to gufero na klice nebo nějak jinak řešené? Díky za radu Citovat
ozzy56 Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 gufera jsou dvě, jedno za řemenicí, druhé za setrvákem, když teče gufero,vymění se za nové, kdyby na klice byla drážka v místě, kde těsní gufero, zkusí se dopasovat jiné gufero nejbližšího možného rozměru zatím bych se nestresoval a vyměnil to gufero...,nic jiného se vyměnit nedá Citovat
straki007 Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 No u 1,4 benzinu to spis vidim na tesneni pod hlavou . V miste u rozvodu je mazaci kanalek a tam tesneni prdne(mezikus tesneni) a zacne chcat olej az uplne dolu kolem krytu rozvodu na olejovou vanu a pak samozrejme na zem.Jevi se to taky jakokdyby to teklo z gufera kliky. Jednoduse sundej krat rozvodu komplet a hned zjistis jestli gufera nebo tesneni. Citovat
Alibaba Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 Taky bych to spíš viděl na to těsnění pod hlavou,dělalo mě to na 309 v levým předním rohu hlavně se to zhoršovalo při velkým výkyvu teplot v zimě.Mrkni pod vrchní část krytu rozvodů,tam je to vidět hned. Citovat
ozzy56 Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 píše,že se na to díval servis...,kdyby to teklo shora pod těsněním,snad by to viděl:myslim, ale je pravda, to tudy u 1.4 teče;) Citovat
Alibaba Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 Ono když to kape dole tak většinou v servise najede na rampu vidí zaolejovanou řemenici a je to pro ně jasný,divil bych se že by měli sundanej ten celý spodní díl.Jinak to stejně není pořádně vidět.Třeba je to blbost ale už pár zkušeností s těma tkz.servisama mám. Citovat
ferrari Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 No, hehe (či smiať by som sa veľmi nemal), neviem, či aj ja nie som v tomto klube: Citovat
ozzy56 Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 taky je pravda, že málokdo nechá měnit těsnění pod hlavou jen proto, že mu tam rosí olej...,jiná věc je, že to začne rosením a postupně teče víc a víc:( Citovat
miki31 Odesláno 28. únor 2011 Autor Odesláno 28. únor 2011 díky všem za rady, koukalo se na to jen na heveru spodem, kryt dole nebyl. A jak je tady ten obrázek, tak tak nějak to vypadá , ale já to mám ve větším množství. Moc děkuju za užitečné rady, prohlídnem to ještě jednou a dám vědět co to bylo. Citovat
Jindras Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 Měl jsem to samé těsnění pod hlavou,jezdil jsem do té doby než mi vlítl olej do vody-nastala vysoká teplota-motor začal vařit a bylo to na sundání hlavy atd.... Citovat
miki31 Odesláno 28. únor 2011 Autor Odesláno 28. únor 2011 pořeším to co nejrychleji, lepší než si zadělat na velikej průser, díky Citovat
ferrari Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 No to je jasné, akonáhle je akokoľvek porúchané tesnenie pod hlavou, je to na okamžitý servis...lebo hrozí dosť veľká katastrofa...aj to, že tadiaľ presakuje olej značí, že sa ho možno nedostáva dosť na vačku a ventily... PS - páni, a mali ste nejaké problémy pri výmenen tesnenia? Dávali ste aj zrovnať hlavu? [upravil dne 1.3.2011 06:12 ferrari] Citovat
pastorek Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 ...aj to, že tadiaľ presakuje olej značí, že sa ho možno nedostáva dosť na vačku a ventily... Také horúce to zase nieje lebo sa jedná o diametrálne odlišné množstvá. Hlavu je treba pred opätovnou montážou skontrolovať na presnosť roviny dosadacej plochy a podľa toho dať zrovnať. Pri každej montáži hlavy je odporúčanie použiť nové skrutky. Citovat
miki31 Odesláno 1. březen 2011 Autor Odesláno 1. březen 2011 teď jsem to koumal a bylo mi řečeno, že lepší nechat \"srovnat\" hlavu, když se bude dávat nové těsnění Citovat
ferrari Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Tak hej, ono je predpoklad, že sa to robí tak na 10 ročnom motore, ktorý má už nejaké tie desaťtisíce kil,ometrov za sebou a teda ani hlava nebude úplne košer.... Citovat
ferrari Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Páni, a ten kryt rozvodov ide ľahko dole? Poradíte? Lebo by som to zajtra omrkol, nech mám kľud na duši...ak ak to bude tesnenie pod hlavou, rovno sa objednám ny výmenu... Citovat
ferrari Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 Tak, ten vrchný deklík nebol problém, horšie to už bolo s tým bočným vekom rozvodov...iba 2 šróby som dočiahol (zbadal) zvrchu, na odňatie by bolo treba asik zdvíhať auto a dávať dole podblatník....na to som sa už vykašľal, pretože som to bočné veko odchýlil a vyzeralo to tam zaserkané od oleja...takže sa rovno objednám na výmenu tesnenia...uff, to už asi tak lacné nebude [upravil dne 5.3.2011 16:00 ferrari] Citovat
miki31 Odesláno 7. březen 2011 Autor Odesláno 7. březen 2011 tak sem dej potom vědět co jsi za to dal a můžem porovnat ceny ;-) , já zatím vyčkávám, auto kapat přestává, olej tam je, ale pořád trochu kape. Takže se to pořádně omrkne a potom spočítá :-( . Nemáte někdo na prodej ventilové víko na 1,4 55kw, to moje je dost ohnilé :-( Citovat
ferrari Odesláno 11. březen 2011 Odesláno 11. březen 2011 Jo, volal som môjmu dvornému mechanikovi, že výmena tesnenia cca 50€, líznutie hlavy cca 20€...tesnenie ma bude stáť 19€...len potom začína prichádzať dilema, či nevymeniť rovno guferká ventilov, tie stoja sada cca 30€...faktom je, že to nateraz olej totálne nežerie...proste za 7000 km spadla hladina tak o milimeter, ale to pripisujem hl. tomu, že to chčije pod to tesnenie... Citovat
ozzy56 Odesláno 11. březen 2011 Odesláno 11. březen 2011 jestli si auto chceš nechat, tak guferka vyměň... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.