Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

7013 T4 cena 4131,90CZK

v Kelly 34.20.344 ochranný kryt pod motor, diesel [-03/99] 1134Kc bez klubove slevy

[upravil dne 27/2/11 19:39 Ferry]

Odesláno

Já vim... Jsem ho loňskou zimu utrhl... A letosu pojedu na TK, tak by tam asi měl být... Jinak cena je v kelly velmi podobná jako jinde, takže do toho jdu. Než bych objížděl vrakáče a trnul, jestli bude...

Odesláno

Nemusím, ale chci. Přecijen nemusí technik detailně koukat na motor zespoda. A z plechu? Napadlo mě to... To by musel být hliník... Ale ani tak bych si nebyl jistej. Hliník rozežere sůl, železo voda a vzduch. Leda snad pozink. Ale kdo to bude dělat? Tvarovat? Na to jsem fakt línej. Zase nejezdím tak, abych ho trhal každej den. A tolik penězo to zase nejni... Když spočítám so bych s tím strávil času... to vyjde nastejno to koupit hotový...

Návštěvník
Odesláno

Dokázal bych asi sehnat za 2875,- plechovej kryt 2mm ocel. Vyrobenu v Rusku.:D

Odesláno

Utrhl jsem všechno taky přes zimu ve sněhu. Kupoval jsem přes Aukro někde od Ostravy. Kryt má dva díly, každý asi po 900.- Jeden větší pod motor a druhý menší pod převodovku. Rozměrově přesně jako originál s tím rozdílem, že tohle jsou kusy plastu bez tlumení. Jen jsem upravil uchycení. Do čtvercových otvorů v rámu pod autem šly matice (u Fabory rychlomatice typ SMG) a všechno je přitažené šroubama M8. Drží daleko líp než originální šteftíky.

[upravil dne 1/3/11 20:34 ladak]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...