Existujuci Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Gibon83: jasne ze nemozeme ani len porovnat automat u nejakeho stareho Renaultu ci Mitsubishi oproti automatu Touarega,Q7 ci Porsche-Cayane-ked títo maju automat 8 kvalt najmodernejsej technologie. S tym jazdit je iné kafé. Citovat
Gibon83 Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Gibon83: jasne ze nemozeme ani len porovnat automat u nejakeho stareho Renaultu ci Mitsubishi oproti automatu Touarega,Q7 ci Porsche-Cayane-ked títo maju automat 8 kvalt najmodernejsej technologie. S tym jazdit je iné kafé. tuareg ma 6 stupnov. aspon teda ten co som ja jazdil ale ano, spravna poznamka. inak sa jazdi na 307me benzin s 5stupnovou a naftou 6stupnovou prevodovkou... ja ani neviem pri akych otackach preradujem, vsetko robim podla sluchu, len viem, ze pri 55 v meste jazdim na 5ke, zapnem tempomat a ide sa Citovat
shark734 Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 55 na 5ke podla sluchu? :D:D Na benzinaku necitit az tak ze motor podtacas, nizsia kompresia a podobne...ale je to na tebe jazdi si ako chces, len keby ma ten motor nohy a ruky tak ta nakope a vyfacka [upravil dne 26/2/11 14:30 shark734] Citovat
Gibon83 Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 nechcem aby to znelo arogantne, ale skor ako subjektivne nazory \"ja si myslim, ja jazdim\" si cenim tie od vyrobcov a odbornikov: http://auto.idnes.cz/zasady-setrne-jizdy-ochrante-prirodu-i-penezenku-f7s-/auto_ojetiny.asp?c=A060522_134145_auto_ojetiny_fdv \"Kdo nemá otáčkoměr, má na 3. stupeň řadit při rychlosti 25 až 30 km/h, 4. stupeň při 35 až 45 km/h a 5. stupeň při 50 až 55 km/h. Kromě spotřeby paliva jde i o hluk.\" \" Druhý rychlostní stupeň se má řadit ihned poté, co se dá auto do pohybu. Z 2. a 3. stupně přeřazujte výše ve 2000 otáčkách.\" Toto doporucujem precitat cele: http://auto.idnes.cz/moderni-motor-vydrzi-hrave-ctvrt-milionu-km-nevadi-mu-ani-1100-otacek-1fn-/automoto.asp?c=A100420_111826_automoto_fdv [upravil dne 26/2/11 14:57 Gibon83] Citovat
Existujuci Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 No 50 na 4ke idem velmi zriedka,to je jedno ci idem benz.lebo dieslom.Aj po meste idem min.60-65. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Gibon83 když řadíš podle sluchu a jezdíš rychlostí 55km/h na pětku--tak jsi HLUCHY :papa [upravil dne 26/2/11 18:53 ozzy56] Citovat
bittnerj Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 a hlavně věříš suprinženýrům ze škodovky:bojim co vymysleli 3válec htp a jiný blbosti-zkus se zeptat zkušenýho mechanika kterej ty motory rozebírá-možná změníš názor Citovat
MilanF1 Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 To není superinženýr, ale má dobře připravené PR kecy, aby ukázal, že koncern VW umí jezdit ještě za míň, prostě to nechejte válet přes volnoběh a spotřeba bude nejnižší ... Podobně, když psal nějaký \"mistr ve spotřebě paliva\" - co nejrychleji tam dát pětku ... podle mě je blbost tahat maloobjem na nízký otáčky /myslím tím i naftu/ - neřeknu nějaký osmihrnec, který má volnoběh položenej o dost níže ten by si s tím mohl poradit. Citovat
bittnerj Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 tak tak-svatá pravda ten superinženýr měl bejt v uvozovkách:D a jsem moc zvědavej kolik km vydržej ty jejich skvělý motory 1,2tsi:myslim-skvělý mělo bejt zase v uvozovkách:D Citovat
pastorek Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 A už zas sa navážate do Škodovky. Je to automobilka ako každá iná. V súčastnosti sa správa ako všetky ostatné a začala robiť motory s menším objemom a prepĺňaním. Jediné čo sa dá čiastočne kritizovať sú hliníkové bloky motorov. Tie síce vynikajú váhou ale majú kratšiu životnosť. Trojvalec HTP nebolo to pravé orechové ale znižovanie počtu valcov je celoeurópsky trend. Napríklad Fiat sa zase vracia k dvojvalcom. Celkovo je konštrukčná životnosť motora ovplyvnená hlavne veľkosťou ložísk, použitými materiálmi a systémom mazania. Citovat
Existujuci Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 O tom uzasnom rodinnom turbe som mal tiez debatu s mechanikom ked som bol na garancke s OII. Tie motory su poddimenzovane a maju na to reklamacky kde jeden valec je vzdy kaput. Ved mozno dalsi akcny trhak sa im uz podari. Mozno dvojvalec boxer ulozeny napriec aby jeden z valcov bol zaroven airbag.:D:D Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 Ja osobne drzim motor vzdy okolo 2000 ot. a ked idem do kopca tak tych 3000.. Ked sa preradujem z pruhu do pruhu tak tam tiez nechavam v meste trojku keby som potreboval prudsie pridat.. Tiez nemam tatka ropneho magnata ale trapit motor kvoli nizsej spotrebe je samozrejme nezmyslel a v konecnom dosledku vide neskorsia oprava omnoho drahsie nez tych par usetrenych eur Citovat
siskin Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 50 kou na 4ke chodim len dole kopcom. Po rovine, alebo do kopca jedine na 3jke. A co sa tyka tych \"super ing.\" tak si zrejme zabezpecuju buducich klientov v servisoch Citovat
pastorek Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 ... Mozno dvojvalec boxer ulozeny napriec aby jeden z valcov bol zaroven airbag.:D:D Myslíš pri tom Fiate? Je to stojatý dvojvalec a chlapci sa snažili, dali mu i vyvažovacie hriadele aby neskackal. Zrejme bude celkom dobrý lebo BMW od nich kupuje licenciu. ... chce ich používať ako motorček stieračov. Citovat
bittnerj Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 on ten přechod výrobců k maloobjemovejm motorům má jasný pozadí-přece nebudou vyrábět něco co vydrží 20let-potřebujou aby to za chvíli zdechlo a zákazník si koupil další takovou novou sračku-jo éra mercedesů-masařek je v háji-a to jsem slušnej:D a pro pastorek-naváželi jsme se do autora toho článku páč evidentně kecal a že byl zrovna ze škodovky je jeho chyba-nemá takový bláboly psát:D:D:D kdyby tohle napsal pán z volva taky se do něj navezu Citovat
Existujuci Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 ... Mozno dvojvalec boxer ulozeny napriec aby jeden z valcov bol zaroven airbag.:D:D Myslíš pri tom Fiate? Je to stojatý dvojvalec a chlapci sa snažili, dali mu i vyvažovacie hriadele aby neskackal. Zrejme bude celkom dobrý lebo BMW od nich kupuje licenciu. ... chce ich používať ako motorček stieračov. :D:D:D Citovat
bl@cker Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 ja na mojej 1,6 16V jazdim na 60 uz na 5ke, a tiez si krasne pradie :-) sory ale mam stejny motor a jet 60 na 5 stupen je pro to auto utrpeni. Tyhle motory sou do vetsich otacek. Ja se snazim nechodit pod 2.3-2500 ot. A v 60 na 5 ? Ten musi narikat. Znam dalsi 2 lidi s timto motorem a reknou ti to same. Asi mas nejaky unikat Citovat
bl@cker Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 Gibon83: jasne ze nemozeme ani len porovnat automat u nejakeho stareho Renaultu ci Mitsubishi oproti automatu Touarega,Q7 ci Porsche-Cayane-ked títo maju automat 8 kvalt najmodernejsej technologie. S tym jazdit je iné kafé. tuareg ma 6 stupnov. aspon teda ten co som ja jazdil ale ano, spravna poznamka. inak sa jazdi na 307me benzin s 5stupnovou a naftou 6stupnovou prevodovkou... ja ani neviem pri akych otackach preradujem, vsetko robim podla sluchu, len viem, ze pri 55 v meste jazdim na 5ke, zapnem tempomat a ide sa muj ty boze Citovat
bl@cker Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 mimochodem u tehle 16. 16V sem si vsim ze je le lepsi napriklad rychlost 70-80 drzet na 4 bo se ten motor nemusi dusit, nenamaha se a bere si min. Zkus si to jednou a dej si momentalni spotrebu.(ktera samo je +-) Citovat
bl@cker Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 Gibon83 když řadíš podle sluchu a jezdíš rychlostí 55km/h na pětku--tak jsi HLUCHY :papa [upravil dne 26/2/11 18:53 ozzy56] asi tak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.