Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute chlapi tak zacnem zhurta dnes rano -12 vonku sadnem do auta pustim klucik do II polohy cakam ash nazhavi a startujem toci toci toci a furt nenaskoci,tak vypnem uplne klucik a znova zatocim do II polohy cakam ash nazhavi a zas to iste ash po chvili naskoci len tak tak...mozte poradit pocom prvom mam ist? a dalsi problem ze ked idem dlhsiu trasu tak mi ukazovatel rychlosti spadne a naskoci ash po taky 10-15 minutach....niekedy mi beha hore dole a po chvili zase naskoci...som zufali tak mi please poradte po com ist vdaka vsetkym za rady...

auto P-206 2.0 hdi r.v 2001 kod motoru RHY

[Edited on 24/2/11 21:26 Fredino]

Odesláno

Fredino

ten tachometr a při něm pokles výkonu by měl dělat náhon tachometru na převodovce, já jsem se s tím zatím nesetkal, ale dost často se to tady probírá,hodně o tom ví uživatel -Ferry-, zkus mu poslat SZ (soukromou zprávu)

to startování--zkontrluj žhavící svíčky,zda žhaví všechny, ale v těchto mrazech to nebude startovat jak v létě...

Odesláno

ja som mal podobny problen zo startovanim ako ty... vymenil som zhavice.. regulator tlaku paliva a stale to iste.. nakoniec je to baterkou ktora ma asi rok a pol... takze pre HDi potrebujes poriadnu baterku z dobrym startovacim prudom..

Odesláno

diki chlapi za rady,a banan ja mam 70A baterku novu,toci naparadu ale nenakopne takze pojdem po tych svieckach kedze predchadzajuci majitel mi nevedel povedat kedy ich menil a ten tachometer som si myslel ze je cidlo na prevodovke ale radsej sa objednam do servisu kde mi to pozru....

Odesláno

Ano, ve velkých mrazech žhavit dvakrát až třikrát, je to lepší. Ale není od věci mít před zimou čisté filtry (proto mi to loni nechytalo). Baterku mám jenom 55Ah několik let - je znát, že je slabší, příště zimu půjdu do největší, jaká se tam vejde (Optimu ale ne, ač je hodně silná).

A když ti to nakonec chytí, má to nepravidelný chod (chvilku)? Pak bych to viděl opravdu na žhaviče (ale nevím, zda se to tak projevuje i u HDI, starej holej diesel se tak projevoval).

Odesláno

taky jsem měl problém se stratováním, startér pokaždé točil a točil až vybil baterku takže jsem včera koupil novou (EXIDE PREMIUM) 64Ah, start.p.640A a naskočil hned!! až jsem se divil!!!:o takže si myslím, že je to baterkou, že je i možné, že ta baterka nedokáže ty žhavičky pořádně nažhavit. (třeba)

Odesláno

ked to chyti tak to ma nepravidelny chod ale po 2 sekundach ush ide normalne,kazdopadne zhavacie sviecky budu asi mastne ze? nemate asi predstavu co stoji? vdaka....

Odesláno
ja by som pozrel, či ti nafta nepadá.

Inak či sú to žhaviče zistíš aj tak, že skúsiš nažhaviť na 2-3 krát a uvidíš či budeš mať lepší štart.

nejsem si jisty, ale u hdicek nafta nepada, maji prece podavacky v nadrzi ...

Odesláno
nejsem si jisty, ale u hdicek nafta nepada, maji prece podavacky v nadrzi ...
ale ak ti praskne niekde hadica alebo trubka a nafta ti spadne až do nádrže tak ani čerpadlo ti toľko nenaťahá. Myslím, že to čerpadlo nie je inteligentné a je nastavené na ťahanie iba na určitý čas (5-10sek), ale nesníma či je natlakovaná sústava keď potiahne naftu. aspoň toto si zas ja myslím, ale tiež neviem či mám pravdu:aut
Odesláno

hmm, nejakou \"inteligenci\" mozna mit bude, protoze kdyz tlaci po vymene palivoveho filtru, tak tlaci daleko delsi dobu, nez za beznych podminek ... po vymene palivace mi cerpadlo musi natlacit jak cely filtr tak odvzdusnit palivovy system ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...