Fredino Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 caute chlapi tak zacnem zhurta dnes rano -12 vonku sadnem do auta pustim klucik do II polohy cakam ash nazhavi a startujem toci toci toci a furt nenaskoci,tak vypnem uplne klucik a znova zatocim do II polohy cakam ash nazhavi a zas to iste ash po chvili naskoci len tak tak...mozte poradit pocom prvom mam ist? a dalsi problem ze ked idem dlhsiu trasu tak mi ukazovatel rychlosti spadne a naskoci ash po taky 10-15 minutach....niekedy mi beha hore dole a po chvili zase naskoci...som zufali tak mi please poradte po com ist vdaka vsetkym za rady... auto P-206 2.0 hdi r.v 2001 kod motoru RHY [Edited on 24/2/11 21:26 Fredino] Citovat
Lubos77 Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 najprv by som skusil zhavice... A ak skace tacho, tak pravdepodobne chyba v pristrojovke (v budikoch:)), na niektorych modeloch to casto odchadza, myslim ze aj na 406... Citovat
Fredino Odesláno 25. únor 2011 Autor Odesláno 25. únor 2011 no mne ked padne ta rychlostka tak je citit ako keby auto stratilo vykon...a opacne ked naskoci ako keby samo pridalo Citovat
ozzy56 Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 Fredino ten tachometr a při něm pokles výkonu by měl dělat náhon tachometru na převodovce, já jsem se s tím zatím nesetkal, ale dost často se to tady probírá,hodně o tom ví uživatel -Ferry-, zkus mu poslat SZ (soukromou zprávu) to startování--zkontrluj žhavící svíčky,zda žhaví všechny, ale v těchto mrazech to nebude startovat jak v létě... Citovat
banan1987 Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 ja som mal podobny problen zo startovanim ako ty... vymenil som zhavice.. regulator tlaku paliva a stale to iste.. nakoniec je to baterkou ktora ma asi rok a pol... takze pre HDi potrebujes poriadnu baterku z dobrym startovacim prudom.. Citovat
Fredino Odesláno 25. únor 2011 Autor Odesláno 25. únor 2011 diki chlapi za rady,a banan ja mam 70A baterku novu,toci naparadu ale nenakopne takze pojdem po tych svieckach kedze predchadzajuci majitel mi nevedel povedat kedy ich menil a ten tachometer som si myslel ze je cidlo na prevodovke ale radsej sa objednam do servisu kde mi to pozru.... Citovat
marko306 Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 ja by som pozrel, či ti nafta nepadá. Inak či sú to žhaviče zistíš aj tak, že skúsiš nažhaviť na 2-3 krát a uvidíš či budeš mať lepší štart. Citovat
Fredino Odesláno 25. únor 2011 Autor Odesláno 25. únor 2011 skusal som to ako pises a ide to lepsie Citovat
MilanF1 Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 Ano, ve velkých mrazech žhavit dvakrát až třikrát, je to lepší. Ale není od věci mít před zimou čisté filtry (proto mi to loni nechytalo). Baterku mám jenom 55Ah několik let - je znát, že je slabší, příště zimu půjdu do největší, jaká se tam vejde (Optimu ale ne, ač je hodně silná). A když ti to nakonec chytí, má to nepravidelný chod (chvilku)? Pak bych to viděl opravdu na žhaviče (ale nevím, zda se to tak projevuje i u HDI, starej holej diesel se tak projevoval). Citovat
dzigi Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 taky jsem měl problém se stratováním, startér pokaždé točil a točil až vybil baterku takže jsem včera koupil novou (EXIDE PREMIUM) 64Ah, start.p.640A a naskočil hned!! až jsem se divil!!! takže si myslím, že je to baterkou, že je i možné, že ta baterka nedokáže ty žhavičky pořádně nažhavit. (třeba) Citovat
Fredino Odesláno 27. únor 2011 Autor Odesláno 27. únor 2011 ked to chyti tak to ma nepravidelny chod ale po 2 sekundach ush ide normalne,kazdopadne zhavacie sviecky budu asi mastne ze? nemate asi predstavu co stoji? vdaka.... Citovat
marko306 Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 Orientačne Magneti Marelli 12,35 eur http://www.faro.sk/catalog/zhaviace-sviecky/peugeot/peugeot-206.php Citovat
BV406 Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 ja by som pozrel, či ti nafta nepadá. Inak či sú to žhaviče zistíš aj tak, že skúsiš nažhaviť na 2-3 krát a uvidíš či budeš mať lepší štart. nejsem si jisty, ale u hdicek nafta nepada, maji prece podavacky v nadrzi ... Citovat
Fredino Odesláno 28. únor 2011 Autor Odesláno 28. únor 2011 takze mozem mat NGK 13eur kus podla mna dobra cena nie? Citovat
marko306 Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 nejsem si jisty, ale u hdicek nafta nepada, maji prece podavacky v nadrzi ...ale ak ti praskne niekde hadica alebo trubka a nafta ti spadne až do nádrže tak ani čerpadlo ti toľko nenaťahá. Myslím, že to čerpadlo nie je inteligentné a je nastavené na ťahanie iba na určitý čas (5-10sek), ale nesníma či je natlakovaná sústava keď potiahne naftu. aspoň toto si zas ja myslím, ale tiež neviem či mám pravdu:aut Citovat
BV406 Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 hmm, nejakou \"inteligenci\" mozna mit bude, protoze kdyz tlaci po vymene palivoveho filtru, tak tlaci daleko delsi dobu, nez za beznych podminek ... po vymene palivace mi cerpadlo musi natlacit jak cely filtr tak odvzdusnit palivovy system ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.