Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj já zkusil šroubovat, ale bohužel to není ten správný postup. Jsou tam nějaké packy, které jsem tímto ulomil a protáčí se mi to v ruce. Jinak www.tuningplus.cz jsem koupil koženou manžetu a sedí super

Odesláno

já už vím.... mám jí též ulomenou :myslim...

Hlavně nekroutit, měla by jít ven jen vytažením...ale musíš zabrat.

Je naražená a zacvaknutá na plastvém trnu.

též tady:

Odesláno

ten plastovej trn je z tvrdého plastu a má na sobě drážky aby se hlavice na něm neotáčela.

Pokud s ní zakroutíš, trn prasne :bojim

Plast na hlavici je měkčí a tak by si ho tahem měl vycvaknout.... Jde to ale ztuha, drží to slušně...

[upravil dne 23.2.2011 16:34 somira]

Odesláno

Dvojkový Boxer to měl podobné. V záruce mi prostě při při řazení za dva upadla na zem. Fakt sranda pak jezdit s klackem. Odvezl jsem auto do servisu a tam přišel přijímací technik a pekelnou ranou pračtil do šaltrpáky tak že jsem zaskučel. A bylo... A ta moje na 807 se tak nějak viklá . Byl jsem pro ofuky a náhodou si všiml vcelku hezké a za 250 .-. Kožená lehce zahnutá,ne ta bambule co tam je která mi připomíná mojí dřívější 405. Nejsem pro velké tunění ale tohle mě oslovilo a nerad bych něco pokazil. Tak děkuji za rady,zítra budu páčit !:aut

Odesláno
pro Jirka Be

ahoj psal jsem to nahoře, rychlé jednání a klíčenka zdarma :super

[upravil dne 23/2/11 18:51 Kadliky]

Tak přesně tim sem psal někdy před 14 dny a potah hlavice řadičky nemají. Manžetu ano ale potah na hlavici ne.

Odesláno

JirkaBe

až budeš mít sundanou hlavici, udělej fotku toho trnu..... já jsem sem dal jen již foto ulomeného trnu....

zas to pomůže dalším....

Odesláno

Hlavici jsem vyměnil ale jestli se říká že ženy jsou z Venuše a muži z Marzu tak tohle auto vyrobil měsíčňan! Nic nejde nahradit a tak jsem tu novou hlavici pěkně musel celé odpoledne násilně upravovat...

A posílám fotku trnu,kdosi to tu chtěl.

Odesláno

Ja som mal na 405 odlomeny vrch paky. tak som to dako rozrezal a zvysok dal dolu.

a v auto suciastkach kupil univerzalnu hlavicu s 2 nadstavcami na paky.a este aj osvetlena bola, s 3 modmi prepinania.

paku som prevrtal krizom aby sa hlavica nevytahovala, vopchal som tam maly klincek a bolo.

:papa

Odesláno
Ja som mal na 405 odlomeny vrch paky. tak som to dako rozrezal a zvysok dal dolu.

a v auto suciastkach kupil univerzalnu hlavicu s 2 nadstavcami na paky.a este aj osvetlena bola, s 3 modmi prepinania.

paku som prevrtal krizom aby sa hlavica nevytahovala, vopchal som tam maly klincek a bolo.

:papa

Joj,máte tak krásný jazyk! Kolego já to taky převrtal křížem krážem ,ubrousil co se dalo a nakonec pěstí narazil. Ale udělal jsem to tak aby se to dalo vždy zaměnit za origo.Vypadá to o dost líp než ta bambule co tam byla. Navíc ožižlaná! :mrk:mrk:mrk

PS: Ale nezní to tak hezky jak to psal kolega,že?

Odesláno
Sorry za moj jazyk.

na 405 to bola este poctiva koza, a guma, teraz vsade uz len plast.

a paka bola z hlinika.

Ale kdepak Sorry !!! Mě se to napak moc líbí! ! ! ! ! ! ! :papa

:papa:papa

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Zdar, tak to tu znova vytahnu.

Nechal jsem si potahnout novou kůži u raisera (TADY vlákno):papa

Narazil jsem ji zpátky a a teď problém:

Ten kroužek na zpátečku mi přijde, že jde zvednout výš než předtim a zasekne se. Musim ho vrátit ručně zpět.

Pokud ho zvednu jen cca 0,5 cm tak je to v pohodě a vrátí se.

O kolik vám jde zvednout?

Zkusil jsem to namazat, kde se to pohybuje ale je to stejný.

Tak nevim jestli to víc zarazit :bacha nebo promazávat celý lanko.

Před sundáním to bylo v pohodě.

Odesláno

Nazdárek,podobnou věc jsem také řešil a nakonec jsem maloučko ořízl horní část prstýnku na zpátečce a bylo to. Já tedy dával jinou hlavici. Mám to tam asi půl roku a v pohodě vše maká . To že Ti to nejde u originále mě ale zaráží...

Odesláno

No to jsi měl asi opačný problém, mně to právě jde přitáhnout až k bambuli a dokud tomu nepomůžu dolů, tak se to samo nevrátí.

(jakoby vevntiř měla být nějaká zarážka, která to má držet níž)

Teď si nevybavim, jak to šlo předtim, ale určitě se to vracelo.

Odesláno

Zdravím autobusáky:papa,

mám podobnej problém, na řadící páce se mi vůbec \"samovolně\"nevrací kroužek na zpátečku. Po couvání, musím silou stlačit kroužek dolů, jinak bych \"1\" nezařadil. Momentálně už jsem si zvyknul, ale připadá mi to nepřirozené:myslim. Kolega z práce má též C8 a je na tom stejně a v jiném autobusu jsem zatím neseděl... Jak to má vlastně fungovat??? Děkuji za odpověď :papa nebo se to už řešilo?? nic jsem bohužel nenašel:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...