Péťa Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Je to jenom kosmetická vada nebo to mám dát opravit? Pneu je jasná, bude nová. Citovat
Péťa Odesláno 22. únor 2011 Autor Odesláno 22. únor 2011 V podstatě je poškozený \"jenom\" kousek toho límce na disku. Citovat
Ferry Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 jj tohle se opravit da, chybejici material navari, srovnaji, vybrousi a pak prestriknou novym lakem, ceny jsou ruzne, do litru by se to mohlo vejit Citovat
Benžík Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 To máš z toho, že jezdíš bez kotoučů ( ), pak nestačíš zabrzdit a jezdíš přes obrubníky. Včera se tu taky psalo o opravě kol. Citovat
Outstrike Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Hezký, jak se ti to podařilo? Jak dopadlo pneu, když výměna. Podle foto bych řekl, že to nepotřebuje akutní opravu, ale když budeš měnit pneu tak sakum pikum. Citovat
Péťa Odesláno 22. únor 2011 Autor Odesláno 22. únor 2011 Jak se to podařilo nevím, předpokládám obrubák. Pochopitelně to byla Martina, já ne (kecám, vůbec nevím, kdo z nás dvou to udělal). Pneu je natržená, ale stejně jsou pneu už sjeté a potřebuji nové. Jde mi o to, jestli to musím řešit nebo to je jenom kosmetická vada. Aby třeba časem ten disk nepraskl, šel vyvážit nebo něco jiného. To poškození je cca 2,5cm dlouhé. Jestli to je jenom kosmetická vada, tak to asi nechám tak, auto je na ježdění ne na okrasu. Ptám se tady proto, že když to dám do pneuservisu, tak to pochopitelně budou chtít opravovat, je to pro ně kšeft. A mě můžou nakecat cokoli, co bude znít pravděpodobně, protože v tom disku není ani jeden procesor, tak tomu nerozumím Citovat
Péťa Odesláno 1. březen 2011 Autor Odesláno 1. březen 2011 Tak opraveno, cena 200,-- Až budu mít disk doma, tak to nafotím. Citovat
Péťa Odesláno 3. březen 2011 Autor Odesláno 3. březen 2011 Ve skutečnosti to vypadá lépe než na fotkách Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.