Miramar Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Zdravím Vás. Hledal jsem hledal,ale přímo pro 306ku jsem tento problém nenašel. Chci si vyměnit ostřikovače na přední sklo,protože mi nějak blbě stříkají.Chtěl bych si koupit ,když už to budu měnit,spíše ty co tu vodu rozprašují,co se dávají na novější auta.Dávaly se i na novější 306ky(2000,2001)?Nebo z kterých aut by mi pasovaly a kde se dají sehnat? Dále bych si tam chtěl dát zpětnou klapku,kde je nejlepší jí dát?Podle mého co nejblíž nádržce ne?? A pokud by měl někdo návod,případně fotky jak na to,tak by mi to taky pomohlo. Děkuji za odpovědi. Citovat
klm16 Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 ja mám odstrekovače zo saxa/xsary fungujú super len striekajú trocha nížšie ako origo 306.... spetnú klapku tuším z favorita, ale to neviem niekto to tu určite riešil :-) Citovat
miroja Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Ja som dal spatny ventil do miesta, kde prechdza hadicka do kapoty. Nic som nerezal, pridal som par cm hadicky a hotovo. Aj ked som nepouzival ostrekovac par tyzdnov,voda nespadla, striekalo to okamzite. Technicky lepsie by bolo asi dat to hned dole ku motorceku, len s tym je viac roboty, pretoze musis dat dole aj cast podblatnika. Mozno to v lete prehodim tam. Obrazok je tiez tu na fore, urcite ho najdes. Takto to mam ja: Citovat
Andreww Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Já jsem dal zpětné klapky hned k nádržce. Na předek i zadek. Funguje to super. [upravil dne 22/2/11 13:11 Andreww] Citovat
Miramar Odesláno 22. únor 2011 Autor Odesláno 22. únor 2011 Děkuji všem za rady...ta hadička se ale musí rozřezat ne??Mám z toho trochu strach to řezat,kdyby to pak náhodou nešlo nebo něco...co se týče aut,sem uplně lama,ale kvůli takové blbůstce se mi to nechce dávat do servisu. Citovat
Ferry Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 mam to na 406 uplne stejne, taky na te kapote, zpetny ventil z Favorita, v autokelly za 20Kc, staci jedno smiknuti hadicky nozem a mezi konce nastrcit ventil (spravnym smerem samozrejme - vyznacen sipkou na ventilu ) neni na tom co zmarit, leda by ses tim nozem riznul do prstu [upravil dne 22/2/11 14:22 Ferry] Citovat
marko306 Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 tam kde to dal Miroja, je rozbočovač na ostrekovače, nič tam rezať nemusíš. Ten ventil tam iba doplníš s kúskom hadičky. Citovat
Ferry Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 pros shanet nekde kousek hadicky, kdyz staci riznout tu stavajici 2cm od toho plastoveho spojovaciho kolinka a zpetny ventil nasadit mezi vznikle konce Citovat
ferrari Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Ha, v sobotu som to presne robil - ventilčeky som dal rovno pri motor ostrekovača...je to rýchlovka, akurát musíš ísť pod auto...ale veru ani neviem, ako to funguje, ešte som to nestihol vyskúšať No a trysku som dal nejakú škodovácku, keďže keď som dával von origo trysku, tak mi odskočila kamsi do čerta... [upravil dne 22.2.2011 16:56 ferrari] Citovat
Miramar Odesláno 25. únor 2011 Autor Odesláno 25. únor 2011 A může mi ještě někdo říct,kde se ten zpětný ventil dá koupit?Včera jsem byl v autokelly a vůbec nevděli o co jde,ani na stránkách jsem to nenašel... Citovat
miroja Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 Ja som ho kupil v obchode s nahradnymi dielmi na auta v mieste bydliska este ked som mal S120L. Tam som to mal tiez zalozene. Bol to spatny ventil urceny povodne na nejeky starsi model Skody (Favorit, Felicia???) Skus zajst do predajne, kde maju diely na Skodovky, tam by to stale mohli mat... Citovat
ferrari Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 Hej, pravda je, že nie všade to majú...je to určené presne pre Felicia/Favorit... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.