Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ta ložiska vydrží max. deset let, nejhorší je, že to řidič nepozná--postupně to jde hůř a hůř a pak najednou po výměně jde volant super...;)

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Daju sa tie loziska rozobrat a premazat? Idem sa totiz pozriet na predne tlmice,a pri tej prilezitisti by som to aj rozobral,a pemazal nech ma este nieco vydrzia.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Takze po dlhsom čase tu opät prispejem ...

1) čo spôsobí po 14000 km takéto niečo? obidne predné gumy ktoré boli v apríli nové majú vnútorný okraj už bez vzorky ...

len pre doplnenie - nepálim gumy, prudko nebrzdim, cca 3x do mesiaca taham plne nalozený 750 kg nebrzdený vozík, jazda po klukatých kopcovitých cestách

2) cca tak tyžden sa mi z prednej nápravy ozývajú pri pohýnaní alebo pri cúvaní take pukavé zvuky - ako keby nieco praskalo a aj pri jazde po nerovnostiach to sem tam lupne

takže kto má aké nápady čo mám vymeniť? :roll

[upravil dne 22.8.2011 od ujomarian]

post-16464-14109619377941_thumb.jpg

Odesláno

No jeslti se ti sjíždí nerovnoměrně guma tak je špatná sbíhavost nech si ji udělat v servisu tu si sám neuděláš a nebo na geometrii at to proměři celé. Jeslti si vyndával tlumiče nebo ramena tak ji budeš mít rozhozenou

• O 6 měsíců později...
Odesláno

takže po dlhom čase opäť otvaram tuto temu :

- idem konečne meniť predne ramena a tlmiče, ale v peugeote mi narátali iba za predné ramená 2x196€ a ked pozeram na internetové obchody, tak ramená sa pohybujú cca 40-70 €/kus - v čom je zrada?

- ďalej aké sú rozdiely medzi predným ramenom pre motor 2.0 HDi a pre slabšie motorizácie?

- našiel som predne tlmiče kvapalinové a plynokvapalinové - ktoré a prečo?

dik za rady

[upravil dne 14.3.2012 19:24 od ujomarian]

Odesláno

takže babo raď :

predne ramená TRW, RTS, Delfi ?

predné tlmiče Monroe plynové, TRW plynové, Monroe reflex plynokvapalinové ?

zadné tlmiče Monroe plynové alebo Monroe reflex plynokvapalinové ?

ktoré z tohoto vybrať, ide mi hlavne aby ramená čosi vydržali - ktoré odporučate ?

• O 1 rok později...
Odesláno

tak po dlhsom case som tu opät s problemom .... :roll

1) pri prejazde nerovnostami mi skube s volantom a auto ako keby plavalo ... pozeral som ramena a na soferovej strane ked zapacim rameno tak ta zadna guma vylieza z neho :myslim - otázka spravne som trafil pricinu problemu? ak ano co s tym, rameno má 1,5 roka a cca 25000 km - vymenit cele za nové alebo dá sa ta guma nejako vymenit (lis by som mal k dispozicii)

2) zacala mi buchat zadna náprava pri prejazde priecnych nerovnosti alebo ked trafim nejaku dieru - ked dam auto na zdvihak, a skusim pokývat kolesom tak drzi, ziaden pohyb, ale vsimol som si - \"príloha format PDF - položka 4 a 5\" trci z kazdého spoja uz iba dáky kúsok gumy (?) - čo s tým?

[upravil dne 18.9.2013 18:42 od ujomarian]

phpLR9KVT.pdf

[upravil dne 18.9.2013 18:43 od ujomarian]

Odesláno

Nejde nalisovat.. nutno vyměnit celé rameno. Dej MEYLE HD.. vydrží ze všech druhovýrob nejdéle :) cena u Badisaka kolem 1150Kč/ks :)

Zadní náprava.. máš kola do A?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...