Marcos Odesláno 26. leden 2005 Odesláno 26. leden 2005 Uz jsem to Petrovi poslal, takze az mu vyjde cas, hodi to na sve stranky. Citovat
Petr605 Odesláno 27. leden 2005 Odesláno 27. leden 2005 Jj, fotky mám, ale nemám teď čas. Něco jsem slíbil v šibeničním termínu a teď musím každou volnou chvíli věnovat tomu. Ale do dvou týdnů to snad stihnu. Citovat
rimmer Odesláno 29. leden 2005 Autor Odesláno 29. leden 2005 a co mas vlastne za motor ? nejak sem to tu nenasel [Editován dne 29/1/05 rimmer] Citovat
rimmer Odesláno 30. leden 2005 Autor Odesláno 30. leden 2005 no a vyplatilo se ti to jine turbo ? jezdi to lip v nizsich nebo i ve vyssich otackach ? skora zes to nezmeril nekde na brze nebo tak Citovat
Marcos Odesláno 30. leden 2005 Odesláno 30. leden 2005 No urcite se mi to vyplatilo, nemenil bych. Taha to uz od nizkych otacek. Je to o hodne zivejsi a rozsirily se i pouzitelne otacky. Tak strizlivy odhad je pres 130 koni... Na brzdu bych chtel zajet tento rok, az se udelaji dalsi upravy. Citovat
Fusion Odesláno 2. únor 2005 Odesláno 2. únor 2005 Marcos: myslím že se v tom docela vyznáš, mrkni se prosimtě do servisu na můj thread \"Úprava hlavy motoru 2.0i\" jestli bys neměl nějakej nápad. Díkec Citovat
rimmer Odesláno 24. březen 2005 Autor Odesláno 24. březen 2005 Napsán autorem Marcos No urcite se mi to vyplatilo, nemenil bych. Taha to uz od nizkych otacek. Je to o hodne zivejsi a rozsirily se i pouzitelne otacky. Tak strizlivy odhad je pres 130 koni... Na brzdu bych chtel zajet tento rok, az se udelaji dalsi upravy. no k tomu mit tak sestku a nema to chybu na dalnici by se hodila. Citovat
Marcos Odesláno 25. březen 2005 Odesláno 25. březen 2005 Sestka se uz resi... Zatim se jen delaj vykresy, ale technologie je uz v podstate zmaknuta. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.