Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ionizátor do auta - dobrá věcička

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Napřed jsem myslel, že je to blbost, ale používáním jsem zjistil, že to opravdu funguje. Vytváří v autě příjemný vzduch, desinfikuje plísně a eliminuje prašnost. Pro auta s klimatizací je to takřka nutnost jako prevence proti plísním.

V některých servisech nabízejí ionizaci jako poslední fázi při údržbě klimatizace - pro desinfekci.

Na webu jsem to našel např. ZDE, ale na Aukru lze koupit za cca 150 Kč ;)

Odesláno

Neviem ako u tohoto vyrobku, ale ionizator co mame doma funguje super. Znizila sa nam prasnost, neutralizuje pachy a je pravda ze sa aj lepsie dycha. Len sa to nesmie moc prehanat lebo ozon vo velkom mnozstve moze skodit.

Návštěvník
Odesláno

Na Ebayi je to za 2,3 USD což bude něco lehce přes 40,- i s dopravou objednám si to a uvidíme.

Návštěvník
Odesláno
... ale asi to zbytečnost nebude, když to u Renault Latitude instalují v základní výbavě ;)

Kirkiz: jestli to poputuje z US, tak počítej dobu dodání 6-8 týdnů :(

[upravil dne 16/2/11 08:03 Cyklon]

Nakupuju na Ebayi celkem často takový kravinky a většinou do 14 dnů je to doma. Dnes mi přišel e-mail od to toho člověka že to posílá.

Budu objednávat ještě jeden kus pro jednoho tady z klubu, kdyby někdo chtěl, tak pošlete SZ.

Cena je nějakých 42,- (když bude víc kusů, samozřejmě dopravu rozpočítám) + bohužel poštovné a obálka po CZ zhruba 50kč. Kalkulováno na platbu předem na účet.

Objednávat budu 18.2.

Guest bostich
Odesláno

taky sleduju a uvidím :) jenom mě štve, že je to do zapalovače :P

Odesláno

Pokud přivedu elektrody od zapalování do interilu tak to mam taky :D:D:D . Tomuhle malinkýmu šmejdu moc nevěřím, ale budiž. Čekám na první testování zde někoho z klubu :-)

Guest bostich
Odesláno

Dave_k : no není no...:D ale radši ne, ještě bych to nechal puštěný moc dlouho a co potom :D

jinak objednávám přes kirkiz , uvidíme:)

Odesláno
Pokud přivedu elektrody od zapalování do interilu tak to mam taky :D:D:D . Tomuhle malinkýmu šmejdu moc nevěřím, ale budiž. Čekám na první testování zde někoho z klubu :-)

No vždyť ti povídám, že to mám a že to funguje :super

Šíří se z toho ozón - připomíná to vzduch po bouřce nebo v lese. Je šikovné, že je tam LEDka, která indikuje funkci, protože občas bývá v té zásuvce špatný kontakt.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...